A 3 legjobb altcoin, amibe érdemes lehet fektetni akár 4800%-os hozamért

A kriptovaluták azon képessége, hogy életeket változtasson meg segített abban, hogy az elmúlt években népszerűvé váljanak. A fő esélyesek közé – amelyek várhatóan robbanásszerűen emelkednek 2025-re – tartozik a Rexas Finance (RXS), a Toncoin (TON) és a Shiba Inu (SHIB). A folyamatos előzetes vásárlási hype mellett a Rexas Finance akár 4800%-kal is megugorhat 2025 elejére.

A Shiba Inu (SHIB) készen áll a rallyra

A Shiba Inu (SHIB) az utóbbi időben jelentős lendületet mutatott. A piaci általános fellendülést követve, az árfolyama szeptember 6-án elérte a $0.00001231-es mélypontot, majd hét nap alatt $0.0000137-ra emelkedett. A SHIB ökoszisztémája lenyűgöző ütemben égeti a tokeneket – csökkentve a kínálatot, ami növelheti az értékét – még akkor is, ha jelenleg “hatalmas” mértékű félelem, bizonytalanság és kétely (FUD) jellemzi a piacot. A nagy tranzakciók volumene továbbra is magas, ami stratégiai felhalmozásra utal. A hálózati aktivitás és a SHIB jelenlegi árfolyamteljesítménye alapján elképzelhető, hogy a következő bikaciklusban tovább fog emelkedni. Ez az egyik legjobb kriptovalutává teszi, amelybe most érdemes lehet befektetni a 2025-ös robbanásszerű nyereség érdekében.

Toncoin (TON): Felülmúlja a várakozásokat a 4. negyedévben

Azzal a lehetőséggel, hogy a 4. negyedévre átlépje a 10 dolláros határt, a Toncoin (TON) hullámokat kelt. Jelenleg körülbelül 6,50 dollárnál tart, és a legutóbbi V-alakú felpattanása 4,4 dollárról 5,6 dollárra erős bikás lendületet mutat. Ezzel 28%-os növekedést regisztrált. A Toncoin profilját és elfogadottságát nagymértékben növelte a Telegram tap-to-earn játékainak népszerűsége, valamint a Binance Launchpool a Hamster Combat és a Catizen számára.

Az egyre növekvő felhasználói aktivitást tükrözve, az on-chain elemzések szerint az aktív és új címek száma ugrásszerűen nőtt, stabilizálódva 2,89 milliónál. A Toncoin árfolyam diagramja alapján a vásárlók pozitív lendületet mutatnak, ami egy esetleges áttörést sugall. Ha a TON áttöri az ellenállási szintjét, a következő hónapokban akár megháromszorozhatja a befektetéseket, elérve a 8,2 dolláros szintet, majd a 10 dolláros mérföldkövet. Ez teszi a Toncoint egy 2025-ben várható jelentős nyereségre esélyes versenyzővé.

Rexas Finance (RXS): RWA token 2500%-os megtérüléssel

Az előértékesítés szakaszaiban egyre nagyobb lendületet nyerő Rexas Finance (RXS) egyedülálló lehetőséget kínál a kriptopiacon. A Rexas Finance kitolja a valós eszközök tokenizálásának határait, a második előértékesítési szakaszban az RXS ára 0,04 dollár. A platform lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy otthonukból tokenizálják és befektessenek ingatlanokba, árucikkekbe és más eszközökbe. Képzeld el, hogy birtokolhatsz egy részt egy luxusházból Amerikában, vagy egy szállodából Európában, és passzív jövedelemhez jutsz, mentesen a hagyományos befektetések bonyodalmaitól.

Az RXS kriptovaluta hatalmas növekedési potenciállal rendelkezik, és célja, hogy demokratizálja az eszközök tulajdonjogát. A Rexas kreatív kriptovállalkozásokat támogat Launchpad platformján keresztül, biztosítva a befektetők számára a változatos és fenntartható lehetőségeket. A platform emellett biztonságos és zökkenőmentes tokenizálási élményt nyújt a Rexas AI Shield és QuickMint Bot integrációjával. A Rexas akár 4800%-kal is megugorhat 2025 elejére.

Rexas Finance 2. előértékesítési szakasz: A tökéletes belépési pont

Az RXS ára tokenenként 0,04 dollár a második előértékesítési fordulóban; a következő szakaszban az ár 0,05 dollárra emelkedik. Azok számára, akik korán részt vesznek ez – jelentős – 25%-os áremelkedést jelent. Az első előértékesítési forduló gyorsan lezárult 450 000 dollárt generálva, és nagy befektetői keresletet teremtve. A Rexas jó úton halad a 1,25 millió dolláros cél elérése felé, a második szakaszban már 579 710 dollárt gyűjtöttek össze. A token várhatóan 0,20 dolláron fog debütálni a tőzsdéken az előértékesítés után. Így a jelenlegi presale lehetőséget kínál a befektetők számára jelentős megtérülésre. Most van a tökéletes pillanat, hogy részt vegyél a Rexas Finance előértékesítésében, és segíts elindítani ezt a pénzügyi forradalmat.

Következtetés

2025-re a Shiba Inu (SHIB), a Rexas Finance (RXS) és a Toncoin (TON) nagy hozamokat ígérnek. A piac készen áll egy bikafutamra, ezek a kriptovaluták pedig, amelyek egyedi értékajánlattal és magas piaci aktivitással rendelkeznek, akár megháromszorozhatják a befektetést. A Rexas Finance még kiaknázatlan célpiaca és közösségbarát kezdeményezései révén akár 4800%-os megtérülést is nyújthat. Látogass el a Rexas Finance hivatalos weboldalára és vegyél részt a pénzügyi fejlődés és innováció útján.

Amennyiben további információkat szeretnél megtudni a Rexas Finance-ről (RXS), látogass el az alábbi oldalakra:

Weboldal: https://rexas.com

Fehér könyv: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***