A tapasztalt kereskedők ezeket az altcoinokat választják szeptemberben a Bitcoin helyett

A tapasztalt kereskedők a Bitcoinról az ígéretes altcoinokra helyezik át a hangsúlyt, így idén szeptemberben az Ethereum legerősebb versenytársaira terelődik a figyelem. Ebben a cikkben három kiemelkedő, növekedésre kész érme potenciálját tárjuk fel. Fedezd fel a váltás okait, és azt, hogy mely altcoinok keltik fel a befektetők érdeklődését.

Egy a millióból befektetési lehetőség: A CYBRO előértékesítése meghaladja a 2 millió dollárt

A CYBRO megragadja a kriptobálnák figyelmét, mivel az exkluzív token előértékesítése gyorsan 2 millió dollár fölé ugrott. Ez az élvonalbeli NeoBank páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a kiemelkedő kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

A tokenek mellett a CYBRO különleges pontokat is bevezet, amelyek még több lehetőséget kínálnak a befektetőknek. E Pontok birtokosai automatikusan részt vesznek a CYBRO Airdropban, ahol minél több pontot birtokol, annál több tokent kap. A CYBRO hetente legfeljebb 1 millió pontot oszt szét, amelyeket a CYBRO alkalmazásban található DeFi Vaultokba történő befektetéssel lehet megszerezni.

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező staking jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belül egy robusztus biztosítási programot.

Mivel az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítésre, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy remek lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egy a millióból.

>>>Lépj be a CYBRO-ba, és célozd meg az akár 1200%-os jövőbeli hozamot<<<<

A Solana a következő altcoin szezonban is növekedést tervez

A Solana a skálázhatóságáról ismert blokklánc platform. Támogatja a decentralizált alkalmazásokat, és versenybe száll az Ethereummal és a Cardanóval. A Solana célja a gyors tranzakciók és a fejlesztési rugalmasság. A natív kriptovalutája, a SOL segít a hálózat működtetésében. Megkönnyíti a tranzakciókat, egyéni programokat működtet, és jutalmazza a résztvevőket. A Solana nagy kapacitású hálózata kerüli a sharding vagy a második rétegű megoldások használatát. Ez vonzó lehet a fejlesztők és a befektetők számára. Ahogy 2024 kibontakozik, a Solana az altcoin-szezon esetleges visszatérésével érdeklődésre tarthat számot. A SOL ökoszisztémájában betöltött szerepe kiemeli a tranzakciókban és projektekben elfoglalt megbecsült helyét. Ezekkel a tulajdonságokkal a Solana potenciális növekedési lehetőséget rejt magában, ahogy a digitális valuták újra figyelmet kapnak.

Pyth Network: A 2024-es Oracle tér egyik erős versenyzője

A Pyth Network megmutatja potenciálját a kriptovilágban. amely orákulumként szolgál, valós idejű árfolyamadatokat hoz a tőzsdékről és az árjegyzőkből. A Pyth arról ismert, hogy bizalmi intervallumokat használ, hogy megmutassa, mennyire biztos vagy bizonytalan egy ár. Ez akkor hasznos, ha a piacok ingatagok vagy alacsony kereskedési aktivitásúak. A Pyth több blokkláncon is működik, kezdve a Solanával, és a Wormhole-on keresztül csatlakozik másokhoz. A hálózat a kiadókra, a fogyasztókra és a delegátorokra támaszkodik az adatok hatékony biztosítása és felhasználása érdekében. A kiadók az adataik minősége és pontossága alapján jutalmat kapnak. A kriptotér növekedésével a Pyth Network a pontos és időszerű piaci adatok fontos eszközévé válhat.

Aave: Navigálás a DeFi térben az Ethereum decentralizált hitelezésével

Az Aave egy decentralizált pénzügyi (DeFi) kriptovaluta az Ethereum blokkláncon. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bankok bevonása nélkül kölcsönözzenek és kamatot szerezzenek digitális eszközökkel. Az Aave okosszerződéseket használ, így biztosítva a bizalmat a technológia révén. Összesen 17 különböző kriptovalutát lehet itt kölcsönadni vagy kölcsönvenni, és kiemelkedő funkciót kapnak a villámkölcsönök. Ezek a kölcsönök nem igényelnek biztosítékot, és másodperceken belül visszafizetésre kerülnek. Az AAVE tokenek díjmentességgel, szavazati joggal segítik a felhasználókat, és biztosítékként is használhatók. Egy speciális biztonsági modul támogatja a stakelést a kockázatok csökkentése érdekében. A deflációs mechanizmusával az Aave célja, hogy a tokenek forgalmának csökkentésére szolgáló díjak segítségével fenntartsa az értékét. Ahogy 2024 kibontakozik, sokan figyelik az Aave szerepét a potenciális altcoin előretörésekben.

Következtetés

A SOL, a PYTH és az AAVE ígéretesnek bizonyult, de rövid távon kevesebb lehetőséget mutatnak. A CYBRO, egy technológiailag fejlett DeFi platform, páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek a jövedelmek növelésére a Blast blokkláncon történő, AI-alapú hozamaggregáció segítségével. Jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és a vásárlások után járó készpénzvisszatérítést biztosít, és felhasználóbarát élményt nyújt zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel. A CYBRO kiemelkedik az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre való összpontosítással. A projekt nagy érdeklődést váltott ki a kriptobálnák és az influencerek körében, ami ígéretes befektetési lehetőséget jelent.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***