A bálnák ezeket a kriptovalutákat vásárolják, jöhet az 1000-szeres rally?

A digitális eszközök világa folyamatosan fejlődik, a dinamikusan fejlődő projektek pedig olykor meglepik a befektetőket. Mivel a Bitcoin továbbra is népszerű választás, hamarosan néhány, kisebb kapitalizációval rendelkező projekt okozhat igazán nagy meglepetést. Cikkünk olyan kriptovalutákat mutat be, amikor 2024 utolsó negyedévében akár ezerszeres növekedési potenciállal is rendelkezhetnek.

A CYBRO előértékesítése meghaladta a 2 millió dollárt

A CYBRO felkeltette a kripto-bálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta a 2 millió dollárt. Ez az újgenerációs DeFi-platform páratlan lehetőségekkel kecsegtet a befektetők számára, hogy maximalizálhassák bevételeiket.

A szakértők szerint akár 1200%-os potenciális megtérülés is állhat a CYBRO előtt, amit jelenleg 0,03 dolláros elővételi áron kínálnak. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a prominens bálnák és influencerek figyelmét is felkeltette, ami felfokozott érdeklődésre és erős bizalomra utal.

A CYBRO tokenek birtokosai egy jövedelmező staking-szolgáltatással is találkozhatnak, részesülhetnek exkluzív airdropokban, vásárlás utáni visszafizetésben és csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban. A platform erőteljes biztosítási programot kínál a résztvevők számára.

Mivel az előértékesítési tokenek csupán 21%-a áll rendelkezésre, és már nagyjából 64 millió gazdára is telt, ez lehet az utolsó lehetőség, hogy részt vehess egy ritka projektben, ami egy lehet a millióból.

>>> Csatlakozz a CYBYRO-hoz, és törekedj a jövőbeli akár 1200%-os hozamra! <<<

A VeChain az ellátási láncokban nyerhet igazán teret

A VET igazi bikás hullámokat kelt. Az okosszerződésekre és az ellátási láncok forradalmasítására összpontosító platform a világ 40 legjobb kriptovalutája között található. A VeChain azon képessége, hogy nyomon tudja követni az árukat olyan iparágban, mint az élelmiszeripar vagy az autóipar, kiemelkedővé teszi. Nem véletlen lépett velük partnerségre többek között a BMW, a Walmart vagy a Louis Vuitton is.

A BONK növekedését a közössége vezérli

A BONK a Solana blokkláncának egyik kiemelkedő mémcoinja. A Shiba Inun alapuló, hagyományos pénzügyi modelleket felváltani kívánó projekt nemrég megérkezett a Coinbase-re is, ahol kiosztja a jogosultaknak NFT-it és tokenjeit. 2023 decemberére a BONK a harmadik legnagyobb mémcoin lett, ökoszisztémája pedig olyan protokollokkal bővült, mint a BonkSwap decentralizált tőzsde. A jövőben még nagyobb lehet.

A The Sandbox és az iGamingben rejlő potenciál

A Pixowl 2011-ben dobta piacra a The Sandboxot, ami iránt a blokkláncok térnyerésével megnövekedett a kereslet. Itt a felhasználók olyan digitális eszközöket készíthetnek, amikkel kereskedhetnek a játékon belül. Ezért cserébe SAND tokenekben részesülhetnek, a platform pedig tökéletesen ötvözi a DAO-k és NFT-k legfontosabb eleimeit. A csapat célja, hogy a The Sandbox egy napon a mainstream játékok között kerüljön említésre.

A Web3 következő hulláma a Book of Meme

A BOME, vagyis a Book of Meme, egy új Web3 projekt, ami magasabb szintre emelheti a mémkultúrát. A Solanára épülő projekt az Arweave-n és az IPFS-en tárolja tartalmait, ennek következtében pedig állandó digitális archívumot hoz létre a mémek számára, elérhetővé és megváltoztathatatlanná téve őket. A BOME célja újradefiniálni a közösségi médiát a mémekkel való kapcsolattartáson keresztül.

Az Immutable X megváltoztathatja az NFT-teret

Az Immutable X az Ethereumnak egy gázdíjmentes második rétegű skálázási megoldása. Az NFT-kre és az iGaming-re fókuszáló projekt akár 9000 tranzakciót is képes másodpercenként lefuttatni, növelve ezzel a skálázhatóságot és a hatékonyságot. A karbonsemleges hálózat követve a 2021-es mintázatokat, hatalmas növekedés előtt áll. Az IMX amellett, hogy a platform natív tokenje, irányítási szerepet is betölt.

Következtetés

A VET, a BONK, a SAND, a BOME és az IMX méretükből adódóan kisebb potenciállal rendelkeznek, mint a CYBRO. A legújabb technológiákkal felszerelt DeFi platform, egy új és ígéretes versenyző a piacon. Az AI-vezérelt eszközök és a Blast ökoszisztémájának a támogatása messzire vezetheti a projekt útját. A staking-jutalmak, a pénzvisszafizetés és az exkluzív airdropok szintén vonzó befektetési lehetőséggé teszik ezt az átlátható és bálnák, influencerek által kedvelt projektet.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***