A Cardano (ADA) és a Litecoin (LTC) bikás októberre készül – Vajon a Monero (XMR) is képes lesz versenybe szállni?

A Cardano és a Litecoin erős potenciált mutat a pozitív elmozdulás tekintetében idén októberben. Eközben a Monero is a fellendülés útjára léphet. A ChangeNOW szerint az ADA, LTC és XMR tranzakciós volumene jelentős növekedést produkált. A platform, melyet a tapasztalt befektetők és bálnák előszeretettel használnak, azt sugallja, hogy a szóban forgó kriptovaluták rövidesen a felhalmozási fázishoz érnek.

A Cardano (ADA) felfelé tör és az ellenállási szinteket teszteli

Cardano (ADA) price chart

A Cardano újult erővel tért vissza és pillanatnyilag 0,31 és 0,35 dollár között kereskednek vele. Az árfolyam nemrégiben 9%-os emelkedést mutatott, ami bikás lendületre utal. Az ADA az első ellenállási szinttel 0,37 dollárnál szembesül, de ha a bikák ezt képesek áttörni, akkor a 0,40 dolláros szint elérése sem jelenthet akadályt. Ez 14%-os erősödést jelentene a jelenlegi szintekhez képest. A támogatási szint továbbra is stabil 0,29 dollárnál, ami biztonsági hálót nyújt, ha az árfolyam csökkenne. Az RSI értéke 51 közelében van, ami semleges piacot mutat, de a közelmúltbeli növekedés további felfelé irányuló potenciált sejtet. Ez a felállás ígéretesnek tűnik azok számára, akik az ADA-val kívánják bővíteni a portfóliójukat. A Cardano vásárlása egyszerű a ChangeNOW-n, nincs szükség regisztrációra és rejtett díjaktól sem kell tartani.

>>> ChangeNOW – Cserélj kriptót egyszerűen, gyorsan és ellenőrzés nélkül <<<

A bikák az erejüket fitogtatják a Litecoin piacán

Litecoin (LTC) price chart

A Litecoin a héten egy enyhe, 3%-os visszaesést szenvedett el, de még mindig van ok optimistának lenni. Az árfolyam jelenleg 50 és 70 dollár között mozog. A következő ellenállási szint 71 dollárnál van és ha a bikák mozgásba lendülnek, akkor a következő cél a 80 dollár is lehet. A rövid távú mozgóátlag szintén pozitív lendületet sugall. Az indikátorok azt mutatják, hogy a Litecoin meglehetősen aktív az utóbbi időben, ami arra utal, hogy végre a magasba törhet. Sokan úgy vélik, hogy a piac hamarosan a befektetőknek kedvez majd. A folyamatos emelkedés és a derűlátó kilátások a Litecoin-ba való beruházás mellett szólnak. A ChangeNOW-n könnyedén megvásárolhatod az eszközt, mindenféle felhajtás és extra költségek nélkül.

>>> ChangeNOW – Cserélj kriptót egyszerűen, gyorsan és ellenőrzés nélkül <<<

A Monero bikafutama ígéretesnek tűnik, bőséges nyereséggel kecsegtetve

Monero (XMR) price chart

A Monero (XMR) ígéretes árfolyammozgásaival magára vonzza a befektetők figyelmét. Momentán 164 és 178 dollár körül fluktuál, és az elmúlt hónapban közel 16%-os emelkedést mutatott. A Monero két kulcsfontosságú mozgóátlag felett teljesít, ami folyamatos erősödést jelez elő. A következő meghatározó ellenállási szint 184 dollárnál található, ami akár 198 dollár fölé is emelkedhet, ezáltal 20%-os potenciális növekedést kínálva. Az RSI és más mutatók kiegyensúlyozott piacra utalnak, ami azt jelenti, hogy a bikák kezdik átvenni az irányítást. Mivel adottak a megfelelő feltételek, ez egy kihagyhatatlan alkalom arra, hogy Monero-t vásároljunk a ChangeNOW-n, ahol zökkenőmentesen, regisztráció nélkül kereskedhetünk.

Következtetés

A Cardano, a Litecoin és a Monero hármasa kedvező előnyöket kínál a befektetők számára. A Cardano innovatív okosszerződéses funkciókkal hódít, a Litecoin az egyre gyorsabb tranzakciós időkről ismert, a Monero pedig a magas szintű adatvédelemre és biztonságra összpontosít. Azok számára, akik befektetni vagy kereskedni szeretnének ezekkel a kriptovalutákkal, a ChangeNOW a testhezálló platform. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen és biztonságosan cseréljék, vásárolják vagy adják el ezeket az érméket, mellesleg nem kell regisztrálni sem és nincsenek rejtett költségek. A felület több mint 900 különböző kriptót támogat, valamint nincs tranzakciós összeghatár és a userek bankkártyával is könnyedén vásárolhatnak kriptovalutákat. A ChangeNOW a felhasználói bizalmat is fokozza azáltal, hogy nem tárolja a felhasználók eszközeit.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***