A Litecoin és a Vechain jelentős emelkedésre készül, bikás fázis vagy új csúcs várható?

A Litecoin és a Vechain potenciálja megragadta a befektetők figyelmét. A ChangeNOW, a regisztráció nélküli népszerű kereskedelmi platform az LTC és a VET megnövekedett tranzakciós volumenéről számol be. A bálnák a biztonság és az egyszerűség miatt az olyan platformokat részesítik előnyben, mint a ChangeNOW. A fellendülés arra utal, hogy a befektetők felhalmozási fázisban vannak, ami jövőbeli árnövekedést eredményezhet.

A VeChain bikák felkészültek az emelkedésre

A VeChain (VET) iránt megnövekedett a befektetők érdeklődése. Az árfolyam 0,0206 és 0,02236 dollár között mozog. Az egy hét alatti közel 10%-os változás azt jelzi, hogy a bikák kezdenek felülkerekedni. A jelenlegi ellenállás 0,02439 dollár körül van, de ennek áttörése 0,02810 dollár felé tolhatja az árfolyamot.

Az RSI alig 50 felett van, ami arra utal, hogy van még hely a növekedésre. Rövid távon a VET 30% körüli emelkedést tapasztalhat. A jelek ígéretesnek tűnhetnek azok számára, akik a token vásárlásán gondolkodnak. A VeChainhez leggyorsabban és rejtet díjak nélkül a ChangeNOW-n keresztül juthatunk hozzá, egy gyors regisztrációt követően.

>>> ChangeNOW – Gyors és egyszerű swap, letétkezelési díj nélkül<<<

A befektetők a Litecoin kilövésére spekulálnak

A Litecoin a héten 3% körüli esést szenvedett el, de még mindig van helye az optimizmusnak. A jelenlegi árfolyam az ötvenes és hatvanas sávban mozog. A bikák a 71 dollár körüli következő ellenállást tűzték ki célul. A rövid távú mozgóátlag némi pozitív lendületet sugallhat. Az indikátorok azt mutatják, hogy a Litecoin meglehetősen aktív, ezért van esély a kitörésre.

Több befektető azt érzi, hogy a piac hamarosan a vevők javára billenhet. A folyamatos emelkedés lehetősége miatt úgy tűnhet, hogy érdemes Litecoint vásárolni. Ezt pedig könnyedén megteheted a ChangeNOW-n, mindenféle felhajtás és extra költségek nélkül.

>>> ChangeNOW – egyszerű, gyors és letétmentes token csere<<<

Következtetés

A Litecoin és a Vechain különleges lehetőséget kínál az érdeklődők számára. A Litecoin jól ismert a hatékony tranzakciós folyamatairól és alacsony díjairól, ami vonzóvá teszi a mindennapi használatra. Eközben a Vechain az ellátási lánc átláthatóságának és a logisztikának javítására összpontosít. Azok számára akik befektetésen gondolkodnak, érdemes fontolóra venniük a ChangeNOW zökkenőmentes platformját.

A ChangeNOW lehetővé teszi a felhasználók számára a Litecoin és a Vechain cseréjét, vásárlását vagy eladását rejtett díjak vagy regisztráció nélkül. Ez a platform növeli a biztonságot, mivel nem tárolja a felhasználói pénzeszközöket. A több mint 900 kriptovalutát támogató ChangeNOW nem szab korlátokat a tranzakciós volumenre, és a felhasználók kényelmesen vásárolhatnak, akár bankkártyával is.

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***