Az elemzők szerint ezek az alulértékelt tokenek akár 400%-ot emelkedhetnek

Az elemzők ezekről az alulértékelt tokenekről beszélnek, és jelentős értéknövekedést jósolnak. A jóslatok szerint hamarosan 400%-os emelkedés várható. De mitől emelkedhet így a digitális eszköz árfolyama? A szakértői jelentős lehetőségről beszélnek. Kíváncsi vagy, mely érmék lehetnek ezek? Merülj el az elemzésben, hogy felfedezd a piac adta lehetőségeket.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1,8 millió dollárt

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta az 1,8 millió dollárt. Ez a neobank páratlan lehetőségekkel kecsegtet a befektetők számára, hogy maximalizálhassák bevételeiket.

A szakértők szerint akár 1200%-os potenciális megtérülés is állhat a CYBRO előtt, amit jelenleg 0,03 dolláros előértékesítési áron kínálnak. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a prominens bálnák és influenszerek figyelmét is felkeltette, ami felfokozott érdeklődésre és erős bizalomra utal.

Az előértékesítési kampány mellett a CYBRO bevezette a pontrendszert, amivel tovább erősödik a befektetők ösztönzése. A pontok birtokosai automatikusan jogosultak lesznek a CYBRO airdropjára. A platform hetente legfeljebb egymillió pontot oszthat ki, amit a befektetők a CYBRO DeFi Vaults-ban tárolhatnak.

A CYBRO tokenek birtokosai egy jövedelmező staking szolgáltatással is találkozhatnak, részesülhetnek az exkluzív airdropokban, vásárlás utáni visszafizetésben és csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakban. A platform erőteljes biztosítási programot kínál a résztvevők számára.

Mivel az előértékesítési tokenek csupán 21%-a áll rendelkezésre, és már nagyjából 80 millió gazdára is telt, ez lehet az utolsó lehetőség, hogy részt vehess egy ritka projektben, ami egy lehet a millióból.

>>>Csatlakozz be a CYBRO-hoz és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os hozamot<<<

A Solana és a skálázhatóság

A Solana blokklánca a skálázhatóságról szól, így az Ethereum és a Cardano mellett a decentralizált alkalmazások kedvelt helye. Mitől más a Solana? Úgy épült, hogy gyorsabb tranzakciókat kezeljen, a fejlesztők számára pedig rugalmasságot biztosít a különböző programozási nyelvek használatához.

A középpontban a SOL token áll, amely kulcsfontosságú a tranzakciók lebonyolításához és a hálózaton belüli támogatók jutalmazásához. A Solana kihagyja a shardingot és a másodszintű megoldásokat, ehelyett a nagy kapacitású hálózatra törekszik.

A Render lehet az altcoin-szezon egyik nyertese

A Render hajtja a The Render Networköt, amely decentralizált megoldást kínál a GPU-alapú rendereléshez. A hálózat használatával a művészek és alkotók hatékonyabban és megfizethetőbben férhetnek hozzá a GPU teljesítményhez a projektjeik rendereléséhez.

Azok a csomópont-üzemeltetők, akik megosztják a kihasználatlan GPU-kapacitásukat, RENDER tokeneket keresnek. Ez a rendszer támogatja az animációk, mozgóképek és vizuális effektek létrehozását a feldolgozási teljesítmény széles hálózatának megcsapolásával.

Fetch.AI: A jövő decentralizált AI úttörője

A Fetch.AI 2019-ben lépett be a kriptoszcénába. A Binanceon keresztül bukkant fel egy merész vízióval. A csapat egy decentralizált gépi tanulási hálózatra összpontosít. Ez a felállás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyen kihasználják az AI technológia adta előnyöket.

A Fetch.AI olyan ágazatokban van jelen, mint a pénzügy, a közlekedés és az energia. Célja, hogy nagy adathalmazok felhasználásával optimalizálja ezeket a területeket. A Fetch.AI 2025-ig potenciális árnövekedést mutat. Az előrejelzések szerint az ár elérheti az 1,024293 dollárt.

Az Aave szerepe a DeFi térben

Az Aave jól ismert szereplő a DeFi világában. Lehetővé teszi az emberek számára, hogy kriptókat kölcsönözzenek az Ethereum blokkláncon. A felhasználók kamatot kereshetnek anélkül, hogy hagyományos bankra lenne szükségük. A rendszer okosszerződéseket használ a bizalom és a biztonság érdekében.

Az Aave 17 különböző kriptovalutát támogat. Egyedülálló funkciója a flash-hitelek, amelyek másodpercek alatt, biztosíték nélkül teljesülnek. Az AAVE tokenek központi szerepet játszanak, előnyöket és szavazati jogokat biztosítanak.

A Jupiter kész a növekedésre

A Jupiter hullámokat vet a decentralizált pénzügyek (DeFi) világában. Elsősorban a Solana blokkláncon működik. Világszerte népszerű DEX-aggregátorként tűnik ki, a zökkenőmentes tokencserékre és a stablecoin-kezelésre összpontosítva.

A Jupiter kiterjesztette tevékenységi körét a határidős ügyletekre is, és bevezetett egy decentralizált stablecoint a letétkezelési problémák megoldására.

Következtetés

A SOL, a RENDER, a FET és az AAVE rövid távon kevesebb potenciált kínál. Ezzel szemben a CYBRO egy technológiailag fejlett DeFi platformmal lép be a piacra. A platform a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregáció révén lehetőséget biztosít a befektetőknek a jövedelem maximalizálására. Olyan funkciókkal büszkélkedhet, mint a jövedelmező tétjuttatások, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó készpénz-visszatérítés. Ezért nem meglepő, hogy a kriptobálnák és az influenszerek körében nagy az érdeklődés.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***