2 billió dollárnál tart a kriptopiac értéke

Az összes kriptovaluta együttes piaci kapitalizációja visszapattant a közelmúltbeli veszteségekből, és ismét átlépte a 2 billió dollárt. Vajon a bitcoin és az altcoinok újra felélesztik a bikapiacot?

A bitcoin még mindig a szeptemberi hullámvölgyben van. Ez egy olyan hónap, amely jellemzően a legrosszabb hozamokat termeli a bitcoin tulajdonosok számára az egész évben. A visszatéréshez a BTC( BTC Price BTC Price ) árfolyamának továbbra is a kritikus támaszszintek felett kell maradnia, azonban a 2 billió dolláros piaci tőkeérték elérése határozottan jó előjelnek számít.

Minden szem a bitcoinra szegeződik

A kriptopiac jelenleg felfelé ível. A Bitcoin éppen az 58 000 dolláros fontos ellenállás felett tartja magát, az altcoinok pedig többnyire zöldben vannak. Egyelőre még mindig minden szem a Bitcoint figyeli. A kriptopénzek királya még mindig a show sztárja, és valószínűleg ez így is marad, legalábbis addig, amíg vissza nem tud térni az eddigi csúcsra, vagy azon túlra. Ezt követően, amint a bikapiac potenciálisan az utolsó parabolikus szakaszába lép, az altcoinok valószínűleg újjáélednek és felülmúlják ezt a teljesítményt.

A Total Market Cap, azaz a kripto teljes piaci kapitalizációja tekintetében, heti időkeretben vizsgálva megállapítható, hogy a bitcoinhoz hasonlóan a piaci érték is pozitív hangulatú. Ha folytatódna ez a lendület, az egy lehetséges kitöréshez vezethetne, ami egybeesne a bikapiac utolsó, parabolikus szakaszával. A BTC jelenleg 58 252 dolláron kereskedik a CoinMarketCap adatai szerint, ami 2,39%-os növekedést jelent az elmúlt 24 órában.