A Dogecoin és a Bitcoin teljesítményét is felülmúlhatja a Raboo

Mivel a kriptopiac márciusban 2,75 billió dolláros csúcsot ért el, a teljes piaci kapitalizáció szeptember 4-én először esett be 2 billió dollár alá. A piaci szereplők, köztük a Bitcoin és a Dogecoin is követte ezt a trendet, de nem minden coin mozgott együtt vele.

Az új Raboo ($RABT) kriptovaluta a legnépszerűbb mémcoinok közé kerülhet, és az előértékesítése már most felülmúlta versenytársai többségének teljesítményét. De vajon folytatódhat ez a lendület? Az elemzők akár 100-szoros nyereséget is jósolnak, és figyelembe véve az elmúlt néhány hónapban elért sikereit, izgatottan várják, hogyan fog szerepelni a bikapiacon.

A Dogecoin jelenleg is küzd, de egy bikapiac jót tehet neki

A top mémcoinok közül a Dogecoin tapasztalta az egyik legjelentősebb visszaesést, piaci kapitalizációja lecsökkent a márciusban elért éves csúcs óta. Ennek ellenére még mindig van remény, mivel a DOGE befektetői egy szélesebb körű bikapiacot várnak.

Elon Musk ebben a ciklusban nem posztolt sokat a Dogecoinnal kapcsolatban, de ha újra elkezd róla tweetelni, a DOGE szerencséje gyorsan megváltozhat. A Dogecoin egyébként az egyik legerősebb közösséggel büszkélkedhet, és vonzereje jellemzően emelkedik a bikapiac során.

A Bitcoin piaci kapitalizációja 20%-kal csökkent március óta

A Bitcoin vezeti a piaci trendet, így amikor a BTC ára esik, várhatóan a teljes kriptopiac kapitalizációja is csökken. Azonban nem sokan jósoltak volna ilyen hosszú ideig tartó medvepiacot a januárban elindított Bitcoin ETF-ek után.

A Bitcoin piaci kapitalizációja körülbelül 22%-kal csökkent a történelmi csúcs óta, de a jelek szerint újra emelkedő fázisba léphet, ami jó hír az egész kriptopiac számára. A BTC volatilitása azonban felerősödött, ami egyesek szerint elijesztheti a nagy pénzintézeteket, mivel azok a lassú és stabil növekedést preferálják.

Az AI integrálásával a Raboo az egyik legnépszerűbb mémcoin lehet

A Raboo már most is az egyik legnépszerűbb mémcoin a piacon, miközben az előértékesítés még csak az 5. szakaszban jár. Több mint 2,4 millió dollárt gyűjtöttek össze eddig, és a korai 100-szoros megtérülési jóslatok már most visszafogottnak tűnnek.

Az előértékesítés az év elején indult, miközben a piac csak álldogált, így a befektetők érdeklődése a Raboo iránt nagy potenciált mutat.

Egy olyan időszakban, amikor a mémcoinokat múló befektetéseknek tekintik, a Raboo ezt megfordítja egy fenntartható modellel, amely az AI-t integrálja a mémkultúra népszerű jellegével. A Raboo vonzereje abban rejlik, hogy képes felhasználókat bevonni a mémek és a közösség erejével.

A Raboo befektetői aktív hozzájárulók az ökoszisztémához, és tokeneket szerezhetnek például mémek készítéséért, közösségi versenyekért és interaktív kihívásokért. Ez a szintű elkötelezettség biztosítja az élénk közösséget.

A Raboo előértékesítésének sikere aláhúzza a piac bizalmát a potenciáljában. Tekintve, hogy csak néhány medvés hónapot élt át eddig, a nagy nyereségek esélye, amikor a bikapiac beindul, szinte biztosnak tűnhet. A Raboo jelenleg 0,0057 dollárért elérhető.

Vegyél részt a Raboo előértékesítésében ide kattintva!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***