100 millió dollárt keresett a Dogecoinon, most a következő nagy dobást keresi

Egy kereskedő, aki 100 millió dollárt keresett azzal, hogy korán fektette a Dogecoinba (DOGE), most a kriptopénzpiac következő nagy dobását keresi.

Ez a kereskedő állítólag egy új DeFi-kriptóba, az RCO Finance nevű projektbe fektetett be, arra számítva, hogy idén ez hozza majd a legnagyobb profitot.

Nézzük meg, miért támogatja ez a kiemelkedő kereskedő az RCO Finance-t, és hogy hogyan profitálhat belőle.

AI Robo-Advisor az RCO Finance titkos fegyvere

A DOGE-ba való korai, okos befektetéséről ismert prominens kereskedő most újabb jelentős fogadást tett a feltörekvő RCO Finance (RCOF) mellett, mivel hisz abban, hogy a platform úttörő szerepet játszik majd a kriptopénzek és a hagyományos pénzügyi eszközök fúziójában a fejlett AI-kereskedési platformja révén.

Ennek a víziónak a központi eleme a zászlóshajónak számító Robo-tanácsadó, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy emberi szakember nélkül férjenek hozzá a pénzügyi szolgáltatásokhoz, és mesterséges intelligencián, algoritmusokon és adatelemzésen alapuló, az egyes felhasználók preferenciáira és pénzügyi céljaira szabott, speciálisan kialakított kereskedési stratégiák mentén hozhassanak döntéseket.

A forradalmi kereskedési eszköz kereskedési asszisztensként is működik a kezdő befektetők számára, személyre szabott befektetési javaslatokkal segítve a felhasználókat a megalapozott döntések meghozatalában.

A hagyományos pénzügyi tanácsadókkal ellentétben a Robo-Advisor gyorsabb és gazdaságosabb, így vonzó lehetőség a felhasználók számára.

A DeFi-kereskedési platform emellett számos származtatott termékkel büszkélkedhet, amelyek perpetuals kereskedési funkciókkal és bőséges likviditással rendelkeznek, és amelyek tökéletesen illeszkednek a Dogecoin-kereskedők preferenciáihoz.

Ezek a termékek olyan tokenizációs előnyöket kínálnak, mint az alacsony kamatozású hitelfelvétel és -nyújtás, az akár 1000x-es tőkeáttételű opciók, valamint a stake- és hozamtermelő tevékenységekben való részvétel lehetősége.

A Dogecoin-kereskedő továbbá bizalmát fejezte ki az RCO Finance SolidProoffal nemrégiben kötött partnersége iránt.

A vezető biztonsági céggel való együttműködés biztosítja a platform okosszerződéseinek rendszeres és alapos ellenőrzését, garantálva a sebezhetőségektől mentes, biztonságos és robusztus kódbázist.

0,1 dollár alatt a Dogecoin: mentális akadály előtt a mémcoin

A Dogecoin (DOGE) jelenleg 0,1 dollár alatt cserél gazdát, az elmúlt hónapban pedig több mint 6%-ot esett. Ez a helyzet kihívások elé állítja a Dogecoin (DOGE) befektetőket, mivel a 0,1 dollár jelentős pszichológiai korlátot jelent.

A lendület hiánya a Dogecoin (DOGE) teljesítményében nagyobb problémákra utal a piacon belül.

A Dogecoin felfelé ívelő potenciálja jelenleg gyengének tűnik. Árfolyama több hónapja csökken, és nem tudott a mozgóátlagok által meghatározott kulcsfontosságú ellenállási szintek fölé emelkedni.

A 200 napos EMA, amely segít a hosszú távú trendek követésében, sokkal magasabb, mint a jelenlegi ár, ami negatív kilátásokra utal.

Emellett az RSI, amely az ármozgást méri, közel van az aljához, de nem érte el azt a pontot, amely túladottnak jelezné. Ez azt jelenti, hogy a Dogecoin token árfolyamának még több mozgástere lehet a csökkenésre, mielőtt a fellendülés jeleit mutatná.

RCOF: A következő DOGE-stílusú rali?

A Dogecoin kereskedő azért is mutat érdeklődést az RCO Finance iránt, mivel jelenleg is zajlik az az előértékesítése, amely során már több mint 95 millió előértékesített tokent adtak el.

Az előértékesítés a múlt hónapban lépett a 2. szakaszába, és továbbra is hihetetlenül alacsony, 0,0344 dolláros tokenenkénti áron kínálja az RCOF-ot.

A tőzsdén való bevezetéskor az RCOF egyesek szerint több mint 1600%-kal, 0,6 dollárra is emelkedhet a jelenlegi árához képest.

Ez a tervezett emelkedés azonban csak a jéghegy csúcsa. Egyes szakértők párhuzamot vonnak az RCOF és a DOGE között, amely 2015-ben 0,00008547 dollárról emelkedett, és így a hosszú távú tulajdonosok számára több mint 1100-szoros nyereséget hozott.

A potenciális eladás előtti nyereségen kívül az RCO Finance ökoszisztémában való részvétel különböző ösztönzőket biztosít a befektetőknek.

Ezen előnyök közé tartoznak az extra RCOF tokenek, a csökkentett kereskedési díjak, a szintalapú jutalmak, a szavazati jogok és a 100.000 dolláros összdíjazást kínáló versenyekben való részvétel.

Elemzők szerint ez az érdekes kereseti lehetőség máshol nem biztos, hogy megtalálható. Ezért érdemes be az RCO Finance-ba fektetni még ma, mielőtt túl késő lenne!

További információ az RCO Finance elővásárlási lehetőségről:

Látogass el az RCO Finance elővásárlási oldalára

Csatlakozz az RCO Finance közösséghez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***