Mi a közös a TURBO, PEPE és DOGECOIN érmékben? Itt mindet lekötheted

Az eddigi tapasztalatok szerint a szeptember nehéz hónap a Bitcoin számára, a piacvezető valuta ára pedig tükröződik a piac többi szereplőjén is. Jól látszik ez a mém érméken, amelyek az elmúlt időben küszködtek. Annyira azért nem nagy a baj, hiszen sok mém érme az első negyedévben mindenkori csúcsot döntött, és az év elejéhez képest még mindig zöldben vannak.

A piac gyengélkedése mindig jó lehetőség a befektetésre. Az áron alul forgó mém érmék megvásárlása valószínűleg szép nyereséget hoz majd az elkövetkező hónapokban. Ezt többek között az is támogatja, hogy a piac a historikus adatok alapján az év utolsó negyedévében pörög fel. Az egyik legjobb mém érme jelenleg a Crypto All-Stars ($STARS). A projekt egyesíti a főbb mém érméket, így a befektetők óriási hozamot érhetnek el.

A letétek fontosak, most pedig forradalmon eshetnek át

Az első negyedévben tapasztalt lendület a második negyedévre is átragadt, április 1. és május közepe között több mint 1 millió új mém érme lépett piacra. Ez elképesztő mennyiség, pláne, ha összehasonlítjuk a 2023 márciusában debütált 18 új mém érmével.

Ebből az is kiderül, hogy a mém érme térben jelenleg óriási a verseny, ami a befektetőknek kedvez. Bár több projektet kell megvizsgálniuk, a kiélezett verseny arra készteti a fejlesztőket, hogy egyre többet kínáljanak. A letétek például tipikusan ilyenek, korábban ritkán használták őket, mostanra azonban szinte szükségszerű.

A letétek segítenek a projektnek átvészelni a tőzsdei bevezetést, közben pedig a befektetőknek is kedvező. A befektetők jutalmakat kapnak (általában a projekt natív kriptovalutáját), melyek hatására kisebb eséllyel adják el az érméiket. Az érme árfolyama így a listázás után is stabil maradhat, hiszen a lekötött tőke véd a pump and dump ellen.

Most, hogy megbeszéltük, milyen fontosak és hasznosak a letétek, itt az idő, hogy szót ejtsünk a Crypto All-Stars projektről. Jó, ha tudod, hogy a Layer 2 kulcsszerepet játszik a letétekben. Mivel a Layer 2 egy viszonylag új fejlesztés, a régi érmék nem rendelkeznek vele, a Crypto All-Stars pedig erre kíván megoldást nyújtani.

A Crypto All-Stars egy tető alá hozza a legjobb mém érméket

Ha bekapcsolódnál az előértékesítési piacra, a legjobb, ha olyan projekteket keresel, amelyek az egész piacra hatással lehetnek. A Crypto All-Stars pont ezt csinálja, elmondásuk szerint egyenesen az évszázad mém érméjét kínálják.

Az elképzelésük az, hogy a Meme Vault által lehetővé tegyék az összes vezető mém érme letétjét.

A befektetőknek annyi a dolga, hogy a projekt natív kriptovalutáját, a $STARS-t tartják, és már le is köthetik mém érméiket. Legyen az a Pepe, a Dogecoin, a Floki, a Mog, a Milady, a Brett, a Turbo vagy mások, a Meme Vault-ban hatalmas jutalmakért letétbe helyezhetik.

Crypto All-Stars

Minél több $STARS tokened van, annál nagyobb jutalomban részesülsz. Természetesen a natív tokeneket, a $STARS-t is letétbe helyezheted, erre ráadásul elképesztő, 3-szoros hozam jár. Az éves hozam jelenleg 1200% feletti. Az eddig vásárolt $STARS tokenek több mint 73%-át már letétbe helyezték, ami jól mutatja, hogy mennyire hisznek a befektetők a projekt sikerében.

Ne hagyd ki ezt a forradalmi lehetőséget

Korábban már említettük, hogy a letétek stabil támaszt nyújtanak az előértékesítési tokeneknek, mivel átsegítik őket a tőzsdei bevezetésen. Ugyanez a jövőre is igaz. A $STARS tartásából származó előnyök miatt a befektetők valószínűleg nem – vagy csak kis számban – fogják eladni a tokent.

A $STARS token amellett, hogy a MemeVault alap pénzneme (a jutalmak ebben kerülnek kifizetésre), még nagyobb hozamok előtt nyitja meg az utat. A projekt elmondása szerint a $STARS tokenek tartása és lekötése háromszoros nyereséget biztosít. A natív token tehát fontos szerepet játszik az ökoszisztémában.

Azok, akik szeretnének részt venni az előértékesítésben, jelenleg nagyon kedvező feltételekkel csatlakozhatnak. Az előértékesítés ugyanis még csak az elején tart, a befektetők így alacsony áron juthatnak hozzá a tokenhez, még a tőzsdére lépés előtt. Az előértékesítés bár csak néhány hete indult, máris 1,2 millió dollárnál jár.

Összegzés

Nagyvonalakban ennyit kell tudnod a Crypto All-Stars-ról. Ahogy látod, ez az egyik legkülönlegesebb, újító projekt, amely jelenleg elérhető a kripto szférában. Az ilyen jellegű tokenek általában nagyon sikeresek, hiszen a teljes kripto ökoszisztéma fejlesztéséről és támogatásáról szól. Több neves iparági szakértővel és híroldallal egyetemben azt gondoljuk, hogy a token a tőzsdére lépés után sokszorosára fog nőni. Most van itt a tökéletes alkalom arra, hogy csatlakozz. Vásárolj $STARS érméket, helyezd őket letétbe, és nézd, ahogy befektetésed többszörösére nő!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**