Ez már a vihar előtti csend, a kereskedők felkészültek a Solana mémcoinok bikafutására

A régóta várt bikafutás hamarosan elérkezhet. Most a vihar előtti csendet tapasztalhatjuk. A szeptemberi piaci dömping elhúzódó hatásai ellenére az altcoinok továbbra is a mélypontjukon vannak, de készen állhatnak egy potenciális robbanásszerű mozgásra. A kereskedők a hagyományos mémcoinok helyett a feltörekvő lehetőségek felé fordulnak.

Ez a stratégiai elmozdulás aláhúzza az elképesztő, 100%-tól 1000%-ig terjedő hozamokra való törekvést. A magas hozamok keresése az olyan feltörekvő érmék felé terelheti a figyelmet, mint a DOGEN. Az olvasók ebben a cikkben megtudhatják, hogy mely érmék lesznek képesek kihasználni a közelgő fellendülést.

DOGEN: Egy érme a piac alfáinak, akik mindig nyernek

Dogen, előértékesítés, solana, hozam, nyereség, mém, token

Képzeld el, hogy áloméletet élsz. Puccos autók, egy rakás pénz, állandó utazás. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te az a fajta befektető vagy, aki mindig feljebb akar lépni, akkor meg kell nézned a DOGENt. Ez a projekt az igazi alfáknak szól, akik mindig nyernek.

Hódítsd meg a piacot

Ez a token hamarosan felrobbanhat! 700%-os potenciális emelkedésről beszélhetünk, még mielőtt az előértékesítés lezárulta előtt. És ez még csak a kezdet. A DOGEN ezerszeres potenciális nyereségekre készül, amelyekről más tokenek csak álmodni mernek. Szállj be korán, és nézd, ahogy a többiek próbálják tartani a lépést, miközben te már potenciálisan a csúcson vagy!

Dogen, előértékesítés, solana, hozam, nyereség, mém, token
Kimaradtál a WIF, a Popcat és a Ponke növekedéséből?

A DOGEN lehet az új alfa a Solana blokkláncon, és olyan nagy kutyákkal futhat együtt, mint a BONK, a WIF és a Popcat – amelyek mindegyike már 1000%-os nyereséggel berobbant.

Jelenleg a DOGEN a radar alatt repül, de hamarosan új rekordokat dönthet a bikafutás során. Nem akarsz lemaradni erről.

Akkor mire vársz még? Fogj egy kis DOGEN-t és urald a kriptovilágot! 🚀

dogen
A Dogecoin készen áll a rallyra

A dogecoin jelenleg 0,089 és 0,106 dollár között kereskedik, ami a bikás lendület jeleit mutatja. A legközelebbi ellenállási szint 0,116 dollárnál, az erős támasz 0,084 dollárnál van, így a DOGE-nak lehetősége van a kitörésre. A 10 és 100 napos mozgóátlagok szinte egy vonalban vannak, alig tíz cent alatt, ami folyamatos emelkedést mutat.

Az 58,24-es Relatív Erősség Index (RSI) mérsékelt vételi érdeklődésre utal. Ha a bikák átlépik a 0,116 dolláros szintet, akkor emelkedést láthatunk a 0,132 dolláros második ellenállási szint felé. Ez akár 43%-os nyereséget is jelenthet. A kilátások ígéretes futást jeleznek, ha meghaladják a kulcsfontosságú szinteket.

A TRON (TRX) bikás potenciált mutat

A TRON (TRX) jelenleg a 0,1493 és 0,1652 dollár közötti tartományban mozog. Bár az érme az elmúlt héten 5,13%-ot esett, az elmúlt egy hónapban közel 24%-ot emelkedett. A 48,80-as Relatív Erősség Index kiegyensúlyozott momentumra utal, míg a MACD enyhe pozitív tendenciákat mutat.

Ha a TRON át tudja törni a 0,1749 dolláros ellenállást, akkor a 0,1908 dollár felé tolódhat, ami 13% és 25% közötti növekedési potenciált jelent. A pozitív rövid távú egyszerű mozgóátlag és az általános bikás hangulat miatt a TRX felkészült a figyelemre méltó nyereségre.

Következtetés

A DOGE és a TRX már túl van a szezonon, de szerencsére itt lehet egy új lehetőségek. Ez a projekt az alfáknak szól. A DOGEN kiemelkedik, azokat célozza meg, akiknek fontos a luxus és a siker. A token a magas hozamokat szem előtt tartva lett megtervezve, 700%-os mesterséges növekedést várva az előértékesítés végéig. A DOGEN olyan tokenek sikerét tükrözi, mint a BONK, a WIF és a Popcat, ami arra utal, hogy akár rekordokat is dönthet.

A DOGEN mögött álló közösségben olyan piaci vezetők is vannak, akik a csúcspozíciókat célozzák meg. A korai elfogadók valódi és exkluzív előnyöket élvezhetnek. A DOGEN erős értéket és nagyobb növekedési potenciált kínál a hagyományos lehetőségekhez képest.

Honlap: https://dogen.meme/

Twitter: https://x.com/dogenmeme

Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***