A Bonk (BONK) és Dogwifhat (WIF) árfolyamai szenvednek, a Solana mémcoin átlépheti az 1 dollárt

A régóta várt bikapiac és altcoin időszak már itt van a láthatáron, a piac a vihar előtti csend jeleit mutatja. A még mindig alacsony árszinteken tanyázó altcoinok potenciális robbanásszerű emelkedésre készülnek. Ezek közül a Bonk (BONK) és a Dogwifhat (WIF) jelenleg erős ellenállási szintekkel néz szembe. Mindkét érme nyomás alatt van, mivel a befektetők élénken figyelnek egy feltörekvő Solana mémcoint, amely az 1 dolláros árfolyam átlépésére készülhet. A piacot csendes izgalom tölti be, és a befektetők alig várják, hogy azonosítsák, melyik coinok állnak készen a növekedésre. Ez a cikk a közelgő piaci megugrás kulcsszereplőit és potenciális kitörési esélyeseit veszi górcső alá.

DOGEN: A tökéletes mémcoin az igazi Alfáknak, akik mindig nyernek

Dogen, előértékesítés, solana, hozam, nyereség, mém, token

Képzeld el, hogy áloméletet élsz – puccos autók, egy rakás pénz, és nők, akik után megfordul mindenki. Ez a DOGEN életstílus!

Ha te az a fajta srác vagy, aki mindig feljebb akar lépni, akkor meg kell nézned a DOGEN-t. Ez a mémcoin az igazi alfáknak szól, akik mindig nyernek.

HODL-olj, mint egy vadállat és urald a piacot

Ez a coin mindjárt kirobban! 700%-os emelkedésről beszélünk, már azelőtt, hogy az előértékesítés befejeződne – és ez még csak a kezdet. A DOGEN most pörög fel azokhoz az őrült ezerszeres növekedésekhez, amelyekről a mémcoinok ebben az időszakban híresek szoktak lenni. Szállj be korán, és nézd, ahogy a többiek próbálják tartani a lépést, miközben te már a csúcson vagy!

Dogen, előértékesítés, solana, hozam, nyereség, mém, token

Kimaradt a WIF, a Popcat vagy a Ponke?

A DOGEN az új alfa a Solana blokkláncon, és olyan nagykutyákkal fut együtt, mint a BONK, a WIF és a Popcat – amelyek mindegyike 1000%-os nyereséggel robbant ki korábban.

Jelenleg a DOGEN még nincs a figyelem középpontjában, de hamarosan új rekordokat dönthet a bikapiacon. Ezt egyszerűen nem szabad kihagyni!

Szóval mire vársz még? Fogj egy kis DOGENt és lépj előre a kriptovilágban!

Dogen, előértékesítés, solana, hozam, nyereség, mém, token

BONK: A Solana mémcoin hatalmas növekedéssel

Potenciál

A BONK, egy aranyos, Shiba Inu-témájú mémcoin a Solanán, ami után mindenki felkapja a fejét. A Coinbase-en való jegyzése után több mint 100%-kal megugrott az értéke. A BONK célja, hogy visszaadja a hatalmat a közösségnek, nem pedig a kockázati tőkéseknek. Kínálatának felét a Solana NFT és DeFi felhasználóknak osztották ki airdroppal. 2023 december közepére a BONK a harmadik legnagyobb mémcoin volt a piaci kapitalizáció alapján. Az ára idén több mint 10000%-ot ugrott fel az egekbe. A Solana dAppjaiba integrált BONK és a BonkSwap nevű decentralizált tőzsde elindítása miatt a BONK egy izgalmas kripto, amit érdemes figyelni. A coin vonzónak tűnik a jelenlegi piaci ciklusban, de a vásárlók azért job, ha mindig tájékozottak maradnak.

Dogwifhat (WIF): A Solana új, feltörekvő mémcoinja

A Dogwifhat (WIF) egy friss, kutyás témájú mémcoin a Solana blokkláncon. A WIF a népszerű Dogwifhat mémből merített ihletet, a közösség figyelmét pedig szórakoztató és magával ragadó hangulatával ragadta meg. A mémcoinok gyorsan terjedő jellegüknek és a közösség által vezérelt lendületüknek köszönhetően robbanásszerű növekedési potenciáljukról ismertek. A jelenlegi piaci ciklusban a WIF játékos megközelítése és erős közösségi támogatottsága vonzó opcióvá teszi azok számára, akik a kriptotér következő nagy hullámát szeretnék meglovagolni. A coin Solana blokklánchoz való kapcsolódása tovább növeli a vonzerejét, gyors tranzakciókat és alacsony díjakat kínálva.

Következtetés

Mivel az olyan feltörekvő tokenek, mint a DOGEN nagy növekedési potenciált mutatnak, a BONK és a WIF kihívásokkal néz szembe az ellenállási szintek áttörésével. A DOGEN azokat kívánja megszólítani, akik a luxust és a sikert keresik, és az előértékesítés végére akár 700%-os növekedést is ígér. A régebbi tokenek sikerét meglovagolva a DOGEN rekordokat döntögető hozamokra számíthat. A piac dominanciája iránt elkötelezett vezetők közösségét építi ki, és valódi előnyöket biztosít a korai beszállók számára. A BONK-hoz és a WIF-hez képest a DOGEN sokkal ígéretesebbnek tűnik.

Oldal: https://dogen.meme/
Twitter: https://x.com/dogenmeme
Telegram: https://t.me/Dogen_Portal

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***