Millióhoz közelít az új mém érme

Ahhoz kétség sem fér, hogy az utóbbi hónapok feladták a leckét a kripto befektetőknek. A piac igencsak változékony hangulatban van, a mém érmék azonban továbbra is rendkívül felkapottak.

A piacra folyamatosan érkeznek a jobbnál jobb versenyzők, köztük a Crypto All-Stars ($STARS), a több tokent és több láncot is támogató projekt. Ez a csapat nagyot gondolt, és a piacon elsőként úgy döntött, hogy egyesíti a mém érme letéteket.

Az előértékesítés új csúcsokat dönt

Nincs könnyű dolga annak, aki a mém érme piacon ki akar tűnni. Annyi a token, hogy Dunát lehet velük rekeszteni, a legtöbbjük pedig csak ócska másolata a népszerűbbeknek.

A Crypto All-Stars tervei között azonban nem szerepel, hogy beálljon a sorba. Ehelyett inkább kézzelfogható hasznot kínál a befektetőknek, és reméli, hogy ezzel megnyeri őket. A Crypto All-Stars egységesített letéti protokollja, a MemeVault lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy egyetlen platformon letétbe helyezzék a legjobb mém érméket.

CAS

Mivel a MemeVault több láncot is támogat, nagyban leegyszerűsíti a lekötés folyamatát és a letétek kezelését. A lekötött érmékért cserébe a befektetők a projekt natív kriptovalutáját, $STARS-t szerezhetnek. A letétek egyelőre még nem élesek, a csapat a MemeVault-ot az ütemterv harmadik fázisában indítja majd.

A befektetők a listázáskor 11 vezető mém érmét helyezhetnek majd letétbe, többek között a Toshit, a Brettet, a Bonkot, a Pepét és a Shiba Inut. A lista a következő fázisokban tovább bővül majd.

Így maximalizálja a MemeVault a jutalmakat

A MemeVault a harcedzett Ethereum ERC-1155 token szabványra épül, így bármely ERC-20 tokent biztonságosan képes lekötni. A kiterjedt kompatibilitás révén a MemeVault hatalmas szerepet játszhat a szektor fellendülésében.

A MemeVault nemcsak a hosszú távú tartást segíti elő, de a keresletet is növeli azáltal, hogy csökkenti az aktuálisan elérhető kínálatot.

A $STARS tokenek lekötése a projekt elmondása szerint háromszor akkora letéti hozamot kínál, mint a többi mém érme esetében. Ennek fényében nem meglepő az előértékesítés dinamikája. A projekt már 900 000 dollár felett jár, és napokon belül átlépheti az 1 millió dollárt.

Crypto All-Stars

Az egységes letéti protokollnak köszönhetően a $STARS könnyedén a következő nagy mém érmévé válhat. A projekt a közösségi médiában is hasít, ugyanis már több ezer követővel büszkélkedhet.

A vezető kripto elemzők és influenszerek, például a több mint 130 000 YouTube feliratkozóval rendelkező ClayBro optimista kilátásokat osztott meg a tokennel kapcsolatban.

Azok, akik készen állnak a kalandra, az előértékesítés keretében kedvezményesen vásárolhatják meg a $STARS tokent. Érdemes sietni, mert az ár gyorsan nő, a kedvezmény pedig gyorsan csökken. Az ár ugyanis minden előértékesítési szakaszban növekszik.

Megbízható, sokrétű platform

A Crypto All-Stars a leghitelesebb mém érme projektek egyike, amely idén lép majd be a piacra. A legtöbb mém érme csak a felhajtásra és a csillogásra vágyik, a felhasználási lehetőségekkel pedig nem foglalkoznak, a $STARS azonban szakítani kíván ezzel a hagyománnyal.

Nem csupán egy “vicces történettel” hívja fel magára a figyelmet, hanem megismerteti a befektetőkkel a mém érme piacot, közben pedig a letéteket is leegyszerűsíti. Más szóval a teljes mém érme piacot összefogja, és igyekszik előre mozdítani. A MemeVault révén a befektetők maximalizálhatják nyereségüket anélkül, hogy a letéti protokollok között váltogatniuk kellene.

Crypto All-Stars

A projekt debütálása után az árfolyama várhatóan drasztikusan emelkedik majd, pláne, ha megmarad az előértékesítés lendülete is. Hosszú távon azonban a letétek miatt marad majd releváns. Bármennyire is bohókásak, a mém érme befektetők sem tudnak elmenni a csábító passzív jövedelem mellett.

A $STARS arra is odafigyelt, hogy technikai szempontból is megbízható legyen. A projekt átesett a Coinsult és a SolidProof kiterjedt biztonsági auditjain, amelyek biztosították, hogy a projekt a legmagasabb szintű biztonsági előírásoknak is megfelel.

Az előértékesítés éles, és elképesztő jutalmakat kínál

Ahogy azt már korábban is említettük, a MemeVault csak az ütemterv harmadik szakaszában élesedik. A befektetők azonban már az előértékesítés kezdetétől rátehetik a kezüket a passzív bevételre.

Mivel a projekt még a finanszírozási kör elején tart, a $STARS letétek óriási éves százalékos hozamot kínálnak, jelenleg 1500% felett. Ez azonban nem tart sokáig, szóval érdemes sietni a zsíros profitért. A hozam egyre csökken majd, ahogy egyre többen helyezik letétbe érméiket.

Ebből a projektből garantáltan nem akarsz kimaradni, szóval látogass el a $STARS előértékesítés hivatalos oldalára és vásárolj kriptovalutákkal vagy bankkártyával!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**