Megjelent a Bitget augusztusi Proof-of-Reserves augusztusi frissítés: nőtt a tartalékráta és a felhasználók ETH eszközeinek értéke

A Bitget, a világ egyik vezető kriptopénzváltója és Web3-as vállalata kiadta a havi frissítését a Proof-of-Reserves (PoR) átlátható nyomon követésére, kiemelve a Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USDT és USDC tartalékarányait. Ez a riport a platform átláthatóság és biztonság iránti elkötelezettségét mutatja, kiemelve mind a felhasználói vagyon, mind a platformtartalékok jelentős növekedését.

2024 augusztusában a Bitget Proof-of-Reserves adatai jelentős pozitív elmozdulást mutatnak. A felhasználók ETH eszközeinek értéke 22%-kal nőtt, ami az ETH idei legnagyobb növekedési ütemét jelenti. A BTC eszközök 6%-os növekedéssel folytatták emelkedő tendenciájukat, míg az USDC az időszak elején erőteljes teljesítményt mutatott. Ez is a kulcsfontosságú eszközökbe vetett erős felhasználói bizalmat tükrözi.

2024 augusztusában a Bitget teljes tartalékainak aránya lenyűgöző 176%, ami 9%-os növekedést jelent a júliusi 167%-hoz képest. A kulcsfontosságú eszközök legfrissebb tartalékrátái a következők:

  • BTC: A platform eszközeinek értéke 18,905.85 BTC, a felhasználók eszközei 6,492.53 BTC, tartalékráta 291%.
  • USDT: A platform eszközeinek értéke 1,041,659,177.52 USDT, a felhasználók eszközei 858,766,618.14 USDT, tartalékráta 121%.
  • ETH: A platform eszközeinek értéke 123,686.9 ETH, a felhasználók eszközei 81,625.78 ETH, tartalékráta 152%.
  • USDC: A platform eszközeinek értéke 77,244,895.83 USDC, a felhasználók eszközei 13,633,360.87 USDC, tartalékráta 567%.

Augusztusban a Bitget tartalékai minden főbb eszköz tekintetében erősödtek. A felhasználók által birtokolt BTC és ETH eszközök nőttek, a BTC tartalékok aránya 291%-ra emelkedett. Az USDT és USDC tartalékráták szintén jelentősen javultak, elérve a 121%-ot, illetve az 567%-ot.

„A Bitget ereje és vezető szerepe a Web3-as térben a legmagasabb szintű biztonság és átláthatóság biztosításában rejlik. A havonta megjelenő egyértelmű proof-of-reserves frissítések megosztására való összpontosításunk biztosítja felhasználóink eszközeinek biztonságát. Továbbra is elkötelezettek vagyunk amellett, hogy a CEX-ek számára a bizalom és a megbízhatóság mércéjét állítsuk fel, és ezt továbbra is fenntartjuk a felhasználói eszközök biztonságának részeként.” – mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

Januártól 2024 augusztusáig a Bitget jelentős növekedést figyelt meg a felhasználói vagyonban az összes főbb kriptovaluta esetében. Az ETH állt az élen a lenyűgöző 200,88%-os növekedéssel, ami a felhasználók fokozott érdeklődését és bizalmát tükrözi az eszköz iránt. A BTC eszközök szintén erőteljes, 96,55%-os növekedést mutattak, közel megduplázódva a nyolc hónapos időszak alatt. Az USDT szorosan követte 69,89%-os növekedéssel, ami erős és folyamatos felhasználói felhalmozódást mutat. Eközben az USDC eszközök 30,17%-kal nőttek, ami a felhasználók folyamatos, bár szerényebb mértékű elkötelezettségét jelzi. Összességében ez az időszak kiemeli a Bitget felhasználói vagyonának jelentős és diverzifikált növekedését.

A frissített PoR bemutatja a Bitget erőfeszítéseit, hogy az iparági szabványt jóval meghaladó, 100%-os tartalékokat tartson fenn, hatékonyan biztosítva, hogy a felhasználók eszközei biztonságban legyenek, és hogy a platform képes legyen fedezni a kifizetéseket még akkor is, ha az összes felhasználói eszköz egyszerre kerül kivonásra.

Az iparági standardnál magasabb PoR fenntartása mellett a Bitget további biztosítékot nyújt a felhasználók számára egy 300 millió dolláros védelmi alap segítségével, amelynek értéke a védelmi alap legutóbbi jelentése szerint már több mint 400 millió dollár. Ez a platformnak egy extra réteg ellenállóképességet biztosít a kiberbiztonsági fenyegetésekkel szemben.

Azok a felhasználók, akiknek a számláját olyan incidensek során veszélyeztetik, amelyek nem a saját cselekedeteiknek vagy kereskedési magatartásuknak tulajdoníthatók, a Bitget Védelmi Alapon keresztül nyújthatnak be igényt.

A valós idejű PoR követésért kérjük, látogass el a https://www.bitget.com/proof-of-reserves weboldalra.

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptotőzsdéje és Web3-as vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, 100 országban és régióban működő tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő másolási kereskedési funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat. A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncú tárca. Átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT piacteret, a DApp böngészőt és még sok mást. A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messivel és török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğluval (birkózó világbajnok), Samet Gümüşsel (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydınnel (röplabda válogatott) működik együtt, hogy tovább inspirálja a lelkes felhasználókat és befektetőket.

További információért látogass el a következő weboldalakra: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Sajtómegkeresések esetén kérjük, keresd az alábbi címet: [email protected]

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***