A Bitget 3000 építőt toboroz 2025-ig, ösztönözve a következő generációs kriptó influenszereket

A Bitget – a vezető kriptovaluta tőzsde és Web3 vállalat – bejelentette, hogy kibővíti globális toborzási kezdeményezését, a Bitget Builders Programot, amelynek célja egy globális véleményvezér hálózat létrehozása a kriptó területén. A program célja a Bitget növekedési lendületének felgyorsítása felelősségteljes influenszerek és kulcsfontosságú véleményvezérek (KOL) révén világszerte. A Bitget Builders Program célja, hogy láncreakciót indítson el a kriptovaluták elterjedésében, és további egymilliárd felhasználót vonzzon be a kripto ökoszisztémába.

E kezdeményezés részeként a Bitget azt tervezi, hogy 3000 kripto-influenszert toboroz azokon felül, akik már elindultak azon az úton, hogy megváltoztassák a világ pénzügyi környezetét. A toborzási program nem korlátozódik egy adott országra, így erre a programra a világ minden tájáról várják a jelentkezőket. A LinkedIn alapítója nemrég azt jósolta, hogy a hagyományos, 9-től 5-ig tartó munkák 2034-re elavulnak, és az önálló szakemberek többet fognak keresni, mint az állandó alkalmazottak. A Bitget úgy véli, hogy a kriptóban kialakuló gig gazdaság új lehetőséget kínál a pénzügyi függetlenség elérésére azoknak, akik az iparágban dolgoznak.

A toborzás három fő kategóriában zajlik, a kriptovilág különböző területeihez igazodva. A “Trading Builders” kategóriába tartoznak a profi kereskedők, akik tapasztalt kripto befektetők, és feladatuk az új belépők irányítása a regisztrációs folyamat során, valamint az első, jól megalapozott kereskedésük magabiztos végrehajtása. A “Brand Builders” a Bitget márkájának őrzőiként fogják betölteni szerepüket, és stratégiai tartalomkészítésre lesznek kijelölve a kripto oktatás, a felelősségteljes kereskedés és a kockázati tudatosság terén. A “Community Builders” célja a közösségi aktivitás növelése és egy olyan közösség kialakítása, amelynek tagjai a kriptovilágban élnek és lélegeznek.

„A kriptó hatalmas növekedése azt jelzi, hogy itt az ideje kihasználni erőnket és szakértelmünket az adoptáció felgyorsítására, mikro-ökoszisztémák létrehozásával a világ minden táján. Miközben a pénzügyi forradalom zajlik, globális elérési programunk és a teljes Bitget ökoszisztéma hozzájárul majd ahhoz, hogy ez a kezdeményezés óriási siker legyen” – mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

Jutalmakként a Bitget Trading Builderek akár 50%-os jutalékot, exkluzív eseményjutalmakat és termékképzést kaphatnak. A Brand Builderek jutalomban részesülhetnek promóciós feladatokért, tartalomkészítési támogatásért és platformforrásokért, míg a Community Builderek közösségmenedzsment támogatásokat, aktivitási ösztönzőket és növekedési jutalmakat kaphatnak. Összességében minden kategória résztvevői méltányos jutalmazásban részesülnek, és támogatást kapnak ahhoz, hogy tudásukat és szakértelmüket bővítsék, és előrehaladjanak a kriptovaluták világában.

Ha regisztrálni szeretnél a Bitget Builders programra a saját országodból, kattints ide.

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptotőzsdéje és Web3 vállalata. A több mint 30 millió felhasználót kiszolgáló, 100 országban és régióban működő tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő másolási kereskedési funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat. A korábban BitKeep néven ismert Bitget Wallet egy világszínvonalú, többláncú tárca. Átfogó Web3 megoldások és funkciók sorát kínálja, beleértve a tárca funkciót, a csereügyletet, az NFT piacteret, a DApp böngészőt és még sok mást. A Bitget hiteles partnerekkel, köztük a legendás argentin labdarúgó Lionel Messivel és török nemzeti sportolókkal, Buse Tosun Çavuşoğluval (birkózó világbajnok), Samet Gümüşsel (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydınnel (röplabda válogatott) működik együtt, hogy tovább inspirálja a lelkes felhasználókat és befektetőket.

További információért látogass el a következő weboldalakra: Weboldal | Twitter | Telegram | LinkedIn | Discord | Bitget Wallet

Sajtómegkeresések esetén kérjük, keresd az alábbi címet: [email protected]

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***