Az elemzők előrejelzései szerint az ETFSwap akár az 1000-szeres emelkedést is elérheti

A piac tele van árjósló szakértőkkel, akik egy adott token következő pályájára spekulálnak. Nemrégiben egy kriptoelemző bikás spekulációkat fogalmazott meg két tokenről, a Cardanóról (ADA) és az ETFSwapról (ETFS). A cikk az optimizmusának okát tárgyalja.

Tízszeres emelkedés várhat a Cardanóra (ADA)

A Cardano (ADA) egy kutatások által támogatott blokkláncplatform, amely intelligens szerződéseken keresztül megkönnyíti a peer-to-peer tranzakciókat és a decentralizált alkalmazások építését. Nemrégiben egy Max Maher néven ismert kriptoelemző azt jósolta, hogy az ADA, a Cardano natív tokenje hatalmas lökésre készülhet. Max, aki ezt az információt a YouTube videóoldalán hozta nyilvánosságra, a bikás spekulációt a mémérmék közelmúltbeli aktivitásának tulajdonította a Cardano ökoszisztémában. Ilyen memecoinok például a Snek és a Nike, amelyek nagy vonzerőt gyűjtöttek a hálózat befektetői körében. A Nike mémérme, amelyet a Cardano alapítójának, Charles Hoskinsonnak a házi malaca ihletett, röviddel az indulás után több mint 5000 tulajdonost vonzott. Emellett a közelgő Chang Hard Fork frissítés, amely a hálózatot a Voltaire-korszakba vezeti át, fontos tényező lehet, és segíthet a 4,29 dolláros szint elérésében. A 2024. szeptember 1-jére tervezett frissítés a láncon belüli szavazást és decentralizált kormányzási mechanizmusokat vezet be a Cardano hálózatba. A Coinmarketcap eszközkövető platform szerint az ADA-t jelenleg 0,36 dolláron kereskedik, és a 11. helyen áll.

Az ETFSwap (ETFS) felkészült a masszív emelkedésre

Az olyan kriptoelemzők, mint Max Maher, szintén nagyon bikásak voltak az ETFSwap (ETFS) kapcsán, és 1000-szeres emelkedésre spekuláltak a platform natív tokenje, az ETFS esetében. A kriptoelemzők ETFSwap iránti pozitív hangulatát befolyásoló egyik tényező a hálózat egyedi megközelítése a tőzsdén kereskedett alapok (ETF-ek) tekintetében. Az ETFSwap , az eszközök blokkláncon történő tokenizációjának egyik élenjáró platformja, bevezeti a tokenizált ETF-ek láncon belüli kereskedésének egyedülálló lehetőségét. A tokenizált ETF-ek közvetlenül képviselik majd hagyományos társaikat a láncban, kitéve a kereskedőket az egészségügyi, részvény- és energiaszektorok eszközeinek.

50-szeres tőkeáttétel

Az ETFSwap (ETFS) lehetővé teszi az akár 50-szeres tőkeáttételt is a tokenizált ETF-ekkel való kereskedés során. A platform hosszú távú céljainak részeként az ETFSwap (ETFS) a kriptoipar óriásaival kíván együttműködni, hogy előmozdítsa a decentralizált pénzügyek növekedését és elterjedését. Az ETFSwap (ETFS) valamikor 2025-ben kívánja elindítani ETF-jét. A kriptoelemzőt lenyűgözte a platform natív tokenje, az ETFS is, amelyet deflációs tokenként terveztek. Ezért egy égetési mechanizmus továbbra is biztosítja, hogy a token-kínálat ne váljon olyan mértékben túlburjánzóvá, hogy az elveszítse az értékét. A platform natív tokenjeként az ETFS lesz felelős minden, a hálózaton végrehajtott tranzakcióért, beleértve a tokenizált ETF-ek kereskedését is. A tokenek tulajdonosai szavazással befolyásolhatják a hálózaton hozott döntéseket is. Továbbá olyan kedvezményekben részesülnek majd, mint a kedvezmények, bónuszok és korai hozzáférés a hálózaton jegyzett összes új ETF-hez. A token-tulajdonosok növelhetik portfóliójukat azzal is, hogy tokenjeik egy részét a platform pooljára veszik, amely több mint 87%-os éves százalékos aránnyal büszkélkedhet. Szeretnél ETFS-t vásárolni? Vedd meg a tokent a platform folyamatban lévő előértékesítési eseményén alacsony, 0,01831 dolláros áron. Akik ezen a jelenlegi áron vásárolják meg, automatikus profitban részesülnek, amikor a token ára 0,03846 dollárra emelkedik.

Következtetés

Max Maher kriptoelemző tízszeres emelkedést jósol a Cardano (ADA) számára a mémérmék beáramlása miatt. Azonban a legtöbb mémérme nem rendelkezik hasznossággal, így hajlamos a volatilitásra. Az ETFS viszont különböző felhasználási esetekkel rendelkezik az ETFSwapon, és az automatikus hozam ígérete minden régióból vonzza a befektetőket az előértékesítésére. Az elemzők ezért a token 3 dollárra való emelkedését jósolják. Siess, és vásárolj ETFS-t még ma, hogy biztosítsd a nyereség esélyét a következő bikaciklushoz közeledve. További információk az ETFS előértékesítéséről:

Látogasd megaz ETFSwap előértékesítését

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***