A Binance örökbe fogadta Billyt? Nézd meg a The Meme Games előértékesítést is!

A Billy árfolyama, miután a hónapban már másodszor esett le a támogatási szintre, 24 óra alatt 20%-ot emelkedett. Lehetséges, hogy egy Binance X poszt az oka?

Sok Solana projekthez hasonlóan a Billy is a Pump.fun platform által ihletett mém érme. Az eredeti fejlesztő nem sokkal a Billy indulása után az összes érméjét eladta, mindössze 1116 dollárért.

A mindenkori csúcson ez közel 6 millió dollárt ért volna. A közösség rövid idő alatt átvette a projektet és annak közösségi média fiókjait, Billy-ből pedig gyorsan technikai vezetőt faragott. Billy az indulást követő egy hónapban 230 millió dolláros piaci kapitalizációt ért el, ezzel pedig a legnagyobb Solana mém érmék egyikévé vált. Időközben a The Meme Games ($MGMES) előértékesítés is pörög, és már több mint 400 000 dollárnál tart.

Billy még messze van a régi csúcstól: jöhet a fordulat?

A Billy árfolyama heteken keresztül esett. Mindössze egy hónappal a csúcs elérése után az érme elérte a mindenkori mélypontot 24 millió dolláron. A csúcshoz képest ez 90%-os esés.

A diagramról az látszik, hogy Billy végre megtalálhatta a mélypontot és támaszt 0,026 dollár körül. Úgy tűnik, hogy az első ellenállás Billy számára a 0,044 dolláros szint.

Billy_Sol

A Binance Africa megemlítette Billy-t egy X bejegyzésben – véletlen lenne?

A Binance egy posztban megemlítette Billy-t, és lehet, hogy csak egy gyakornok szellemeskedése volt, de az valószínűbb, hogy nem. Tény, hogy a poszt megjelenése óta a Billy árfolyama tovább emelkedett, hiába esett a Bitcoin árfolyama 60 ezer dollár alá.

Amikor a Binance utoljára posztolt valamit Billyvel kapcsolatban az X-en, az érme piaci kapitalizációja 7 millióról 230 millió dollárra emelkedett. Vajon a történelem megismétli önmagát, és újabb futam jöhet? Majd kiderül.

Az olimpia a The Meme Games-szel folytatódik

A The Meme Games ($MGMES) tovább viszi az olimpiai szellemet. A paralimpia még zajlik Párizsban, a The Meme Games pedig a kripto térben pörög!

A The Meme Games „sportolói” gárdája öt kedvelt mém érméből áll: a Dogecoin-ból, a Pepe-ből, a Dogwifhat-ből, a Brett-ből és a Turbo-ból. Mindegyikük egy-egy országot képvisel a mém olimpián, és 169 méteres sprintben mérik össze erejüket.

Ahhoz, hogy részt vehess a játékokban, csak annyit kell tenned, hogy $MGMES tokeneket vásárolsz. Ezután válassz ki egy mém sportolót, akit szívesen versenybe küldenél.

Amennyiben a sportolód nyer, vásárlásodra 25% bónuszt kapsz. Minden mém sportoló 20% eséllyel indul a győzelemért. Akkor sem kell csüggedni, ha valaki nem nyer, ugyanis több vásárlással több versenyen is részt lehet venni, javítva ezzel az esélyeket.

A The Meme Games előértékesítés 2024. szeptember 8-án zárul, a paralimpia záróünnepségével egy időben. Habár az előértékesítése még csak néhány hete indult, máris 400 000 dollár felett jár. A $MGMES token 2024. szeptember 10-én már debütál is a DEX-eken.

Az előértékesítés keretében rendkívül kedvező áron lehet megvásárolni a $MGMES tokeneket, még azelőtt, hogy a projekt tőzsdére menne, ahol az árfolyam többszörösére emelkedhet. A befektetők a megvásárolt érméiket letétbe is helyezhetik, hozzájárulva ezzel a The Meme Games letéti poolhoz, amiért cserébe több mint 470%-os éves hozamot kapnak.

Ne feledd, már csak néhány napod maradt a csatlakozásra, így jobb, ha sietsz! Látogass el a The Meme Games weboldalára és szállj be kedvezményes áron a $MGMES tokenbe most!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**