Az új 100x mém érme előértékesítése átlépte az 1 millió dollárt

Nagy hullámokat kelt a Shiba Shootout előértékesítése, és már át is lépte az 1 millió dolláros szintet. A projektben egyesül a mém érmék vonzereje és a Play-to-Earn játékok, közben pedig egy mobil játékot és számos felhasználási lehetőséget is kínál.

A Shiba Shootout előértékesítés szépen muzsikál, és már át is lépte az 1 millió dolláros határt. Ez a hibrid projekt vadnyugati nosztalgiával egyesíti a mém érméket és a Play-to-Earn gaminget.

A befektetők jelenleg előértékesítésben vásárolhatják meg a $SHIBASHOOT-ot, 0,02 dollárért. Az ár azonban néhány napon belül emelkedik majd, így nem árt sietni.

A Shiba Shootout játéka már elérhető az App Store-ban és a Google Play Áruházban

A Shiba Shootout fejlesztői nem vesztegetik az időt – már elő is rukkoltak a zászlóshajójukkal, a Shiba Sharpshooter játékkal.

A játékot már az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból is le lehet tölteni. Az érdeklődők így bepillantást kapnak az ökoszisztémába, és eldönthetik, hogy szeretnének-e csatlakozni a folyamatban lévő előértékesítéshez.

Shiba Shootout

A Shiba Shootout tehát nem csak egy mém érme, és nem csak egy P2E játék. A csapat számos felhasználási lehetőséggel ruházta fel a tokent, amelyek mindegyike kapcsolódik a vadnyugathoz.

Akár a Shiba Sharpshooterrel játszanak, akár a weboldalt böngészik, a felhasználók lépten-nyomon Shiba Inu cowboy-okkal és vadnyugati hangulattal találkoznak.

A játékos és ötletes megközelítés mögött azonban nagyszabású technológiai megoldások húzódnak meg. A $SHIBASHOOT token ugyanis az egész ökoszisztémát átjárja.

Nemcsak a P2E játékhoz biztosít hozzáférést, de letétekhez is használható, emellett lehetővé teszi azt is, hogy a befektetők beleszóljanak a projekt életébe. Mindezek mellett szerencsejátékra is használható, az ajánlói program és a közösségi tevékenységek révén pedig szintén $SHIBASHOOT tokeneket lehet szerezni.

Sok mém érme 100-szor többe kerül, miközben sokkal kevesebb funkciót kínál.

Hogy ebből az árak emelkedése következik-e, az majd kiderül. A vezető elemzők nagy része azonban már támogatja a projektet.

A Shiba Shootout nagy előnnyel indul a Shiba Inu miatt

Habár a Shiba Shootout egy újabb szereplő a piacon, gyorsan tekintélyes méretű rajongótáborra tehet szert. A projekt a Shiba Inura, a második legnagyobb mém érmére hajaz.

Austin Hilton elemző szerint ez kedvező pozícióba helyezi a Shiba Shootoutot. Azt mondta, hogy: „Nem láttunk sok Shiba Inu témájú mém érmét, szóval szerintem ez nagyon-nagyon menő.”

Az Etherscan szerint 1,4 millióan tartanak Shiba Inu tokent. A befektetők jó része feltehetően a SHIB 2021-es emelkedése alatt vásárolt, most pedig máshol kutat nagy nyereség után.

A Shiba Shootout remek alternatíva lehet. A projekt számos felhasználási esetet kínál, miközben a Shiba Inu mémre épít, így olyan kombinácóval érkezik a piacra, ami hatalmas nyereséget hozhat.

Nem Austin Hilton az egyedüli, aki így gondolja. Egy másik közkedvelt YouTuber, Michael Wrubel „a következő 100x Shiba Inu”-ként hivatkozott a Shiba Shootoutra.

Eközben a projekt számos vezető online lapban is megjelent, mint például a Cryptonews, a Crypto Potato vagy a Cointelegraph.

Közeleg a mém érme szezon: Most van itt az idő a $SHIBASHOOT vásárlásra?

A mém érmék látszólag újabb exponenciális növekedésre készülnek.

A kriptovaluta piac az elmúlt időszakban kicsit belassult, a mém érme rajongóknak így jutott ideje arra, hogy vegyenek egy nagy levegőt a 2024-es könyörtelen rally után. Ahogy a mondás tartja, semmi sem tart örökké, és úgy néz ki, ez jó hír a mém érmék számára.

A nagy piaci szereplők, mint a Pepe, a Dogecoin, a Shiba Inu, vagy a Dogwifhat mind bezöldültek, az igazán nagy nyereséget azonban a kis piaci kapitalizációjú mém érmék kínálják.

Az ilyen tokenek akár többszörösükre is növekedhetnek igen rövid idő alatt.

Shiba Shootout

Ez a tendencia még tovább erősödik majd, ahogy terjed a hatalmas nyereségek híre. Ennek fényében a Shiba Shootouthoz hasonló feltörekvő érmék robbanásszerű növekedést érhetnek el.

A legtöbb új mém érmével ellentétben azonban a Shiba Shootout már komoly eredményekkel büszkélkedhet.

Nemcsak egy működő alkalmazást tett közzé a vezető mobilos áruházakban, de sikeresen teljesítette a Solid Proof biztonsági auditját is.

Mindez arra utal, hogy a Shiba Shootout hosszú távra rendezkedett be.

Azok a befektetők, akik a legjobb áron szeretnének beszállni, most még megtehetik. Az ár ugyanis minden szakaszban tovább emelkedik, így jobb, ha sietsz! Csatlakozz te is a vadnyugati cowboy-okhoz!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**