Ezek az AI-tokenek nagy nyereséget hozhatnak, ahogy közeleg az Nvidia bevételi jelentése

Az Nvidia közelgő bevételi jelentése izgalmat vált ki a kriptovilágban. A cég piaci befolyása miatt bizonyos AI-kapcsolatú tokenek lenyűgöző nyereséget érhetnek el. Ez a cikk bemutatja azokat a digitális érméket, amelyek jelentős növekedést mutathatnak, és betekintést nyújt abba, hogy mely tokenek szárnyalhatnak, amikor az Nvidia közzéteszi pénzügyi teljesítményét.

A CYBRO előértékesítése átlépte az 1,6 millió dollárt: Egyedülálló DeFi befektetési lehetőség

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív token előértékesítése gyorsan meghaladta az 1,6 millió dollárt. Ez a csúcstechnológiás DeFi platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci körülmények között maximalizálják bevételeiket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak, miközben a CYBRO tokenek előértékesítési ára mindössze 0,03 dollár. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt máris vonzotta a prominens kriptobálnák és influencerek érdeklődését, ami erős piaci bizalmat és érdeklődést jelez.

cybro banner

A CYBRO tokenek tulajdonosai jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat, vásárlási visszatérítéseket, csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint egy erős biztosítási programot élvezhetnek a platformon belül.

Mivel az előértékesítés során a teljes tokenkészlet mindössze 21%-a érhető el, és körülbelül 80 millió már elkelt, ez egy aranyat érő lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy valóban egyedülálló projektben.

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és célozd meg a jövőbeli akár 1200%-os hozamokat <<<

A NEAR Protocol feltárása: Egy potenciális szereplő a következő bikapiacon

A NEAR Protocol nagy figyelmet kelt a kriptovilágban. Úgy tervezték, hogy segítse a fejlesztőket decentralizált alkalmazások hatékonyabb és skálázhatóbb létrehozásában. A Nightshade sharding révén javítja a hálózati hatékonyságot. Alapítói, Alex Skidanov és Illia Polosukhin, több mint 20 millió dollárt biztosítottak a befektetőktől. A NEAR kínálja a Rainbow Bridge-et a zökkenőmentes Ethereum token átutalásokhoz, valamint az Aurorát, egy második rétegű megoldást a jobb teljesítmény és alacsonyabb költségek érdekében. A NEAR-be való befektetés vonzó lehet a skálázhatóságra és fejlesztői támogatásra összpontosító megközelítése miatt. Kihasználja a decentralizált hálózatok előnyeit, mint a központosított tárolás, de megmarad decentralizált formában. Ezek a funkciók vonzhatják a fejlesztőket és a felhasználókat, növekedési potenciált teremtve. Az alaptechnológia előnyei közé tartozik a megnövelt hatékonyság és az alacsonyabb tranzakciós díjak.

Fetch.AI: Egy feltörekvő kripto szereplő potenciáljának feltárása

A Fetch.AI 2017-ben indult, és 2019-ben jelent meg a Binance-en. Ez egy olyan hálózatot épít, ahol a gépek önállóan tanulhatnak és adatokat oszthatnak meg anélkül, hogy ehhez engedélyre lenne szükségük. A Fetch.AI különlegessége abban rejlik, hogy támogatja a technológia új felhasználási módjait, például az AI alkalmazását a pénzügyekben, a közlekedésben és az energiaágazatban. A Fetch.AI célja az AI decentralizálása és a digitális rendszerek fejlesztése, ami hozzájárulhat az értékének növekedéséhez. Az előrejelzések szerint a Fetch.AI ára 2025-re elérheti az 1,024293 dollárt. A befektetők számára érdemes lehet megfontolni ezt az érmét, mivel az AI technológia jövőjére épít, és célja az intelligensebb kereskedés és a hatékonyság javítása különböző iparágakban. Az érmében rejlő lehetőség az innovációban és a nagy léptékű adatkezelési szolgáltatások támogatásában található.

TAO feltárása: A Bittensor AI forradalmát támogató érme

A Bittensor TAO egyedülálló lehetőséget kínál a kriptotérben. Nyílt forráskódú protokollként a Bittensor egy decentralizált hálózatot hoz létre, ahol a gépi tanulási modellek együttműködnek, és hozzájárulásaik alapján jutalmat kapnak. A TAO azzal tűnik ki, hogy lehetővé teszi a külső hozzáférést, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy értékes információkat szerezzenek a hálózatból. A Bittensor ökoszisztéma támogatja a nyitott, engedély nélküli innovációt és a jutalmak méltányos elosztását. A TAO potenciálisan értéket képviselhet azok számára, akik érdeklődnek a decentralizált AI iránt, mivel a blokklánc technológiát gyakorlati alkalmazással ötvözi. A TAO megvásárlásával a befektetők egy olyan rendszerrel lépnek kapcsolatba, amely a globális számítástechnikai erőforrásokat használja ki átlátható és megbízható módon, elősegítve az elosztott mesterséges intelligencia fejlesztését.

Render Token: A kreatív elmék támogatása decentralizált GPU-erőforrással

A Render Token (RENDER) a The Render Network működését segíti, amely decentralizált megoldásokat kínál renderelési feladatokhoz. Ez a token lehetővé teszi a kreatív szakemberek számára, hogy hatékonyan hozzáférjenek GPU-erőforrásokhoz, támogatva ezzel az animációs, mozgó grafikai és vizuális effektus projektek megvalósítását. A GPU-kapacitást biztosító csomópont-üzemeltetők RENDER tokenekkel jutalmazzák szolgáltatásaikat. Ez a rendszer hozzáférhetőbbé és költséghatékonyabbá teszi a renderelést, mivel decentralizált módon biztosítja az erőforrások felhasználását. A Render Tokenbe való befektetés elősegítheti a vizuális tartalom iránti növekvő kereslet kielégítését különböző iparágakban. A decentralizált hálózat támogatásával javulhat a kreatív produkciók minősége, és az alulhasznált GPU-erőforrások felhasználásával a hálózat potenciálisan csökkentheti a költségeket és növelheti a digitális művészek és stúdiók hatékonyságát.

Összegzés

Bár a NEAR, FET, TAO és RENDER érmék rövid távon kevesebb potenciállal rendelkezhetnek, a CYBRO kiemelkedik fejlett DeFi platformjával. Ez a platform egyedi módokat kínál a befektetőknek, hogy növeljék a profitot az AI-alapú hozamaggregációval. A Blast blokkláncon működő CYBRO jövedelmező staking jutalmakat, exkluzív airdropokat és vásárlási visszatérítéseket kínál. A zökkenőmentes befizetések és kifizetések révén a felhasználói élmény kiváló. A projekt a transzparenciát, a megfelelést és a minőséget hangsúlyozza, ami erős érdeklődést vált ki a kriptobálnák és influencerek körében. A CYBRO ígéretes lehetőséget kínál azok számára, akik szeretnék bővíteni kriptobefektetéseiket.

Weboldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***