Nem fogsz hinni a szemednek! Óriási profitot generált a SunDog, de az a 3 AI kriptó kenterbe verheti

Egy befektető hihetetlen története, amely során egy szerény összegből elképesztő vagyont csinált, felkeltette a kriptovilág figyelmét. Elmondása szerint a nagy siker titka az alacsony árú, robbanásszerű növekedés előtt álló mesterséges intelligencián alapuló érmékbe való beruházás. Az alábbiakban 3 olyan AI kriptó kerül terítékre, amelyekben jókora potenciál rejlik és az előrejelzések szerint könnyen a szektor új üdvöskéivé válhatnak.

A CYBRO dacol a piaci ellenszéllel, AI megoldásokkal támogatva a DeFi befektetéseket

A CYBRO forradalmasítja a DeFi szcénát azáltal, hogy a mesterséges intelligenciában rejlő lehetőségeket kihasználva maximalizálja a Blast blokklánc pénzkereseti potenciálját. Bár még korai fázisban van, ez az úttörő projekt máris megragadta a kriptohívők fantáziáját, mi több, az előértékesítése átlépte az 1,6 millió dolláros határt is.

A CYBRO páratlan hozamgazdálkodási megoldásokat kínál, amelyek a stratégiák széles skáláját kiaknázzák, és bármilyen piaci körülmények között képesek jól teljesíteni. A platform alapját a CYBRO token képezi, egy olyan nagy hasznossággal rendelkező eszköz, amelynek nem titkolt célja, hogy nélkülözhetetlenné váljon a kriptovilágban. A jelenlegi alulértékeltsége miatt a szakértők elképesztő, 1200%-os növekedési potenciált jósolnak neki, ami a tokent a hozzáértő befektetők számára kihagyhatatlan választássá teszi.

CYBRO befektetési lehetőség

A CYBRO tokenek holderek számos exkluzív előnyben részesülnek, amelyek célja, hogy növeljék befektetési potenciáljukat. A versenyképes, átlagosan 10%-os stakelési jutalmakkal a befektetők a piaci körülményektől függetlenül maximalizálhatják hozamukat. Emellett a CYBRO tulajdonosok hozzáférést kapnak az airdropokhoz, ami lehetővé teszi számukra, hogy ingyen jussanak hozzá tokenekhez. Továbbá a holderek kedvezményes kereskedési és hitelezési díjakat, valamint egy átfogó biztosítási programot is hasznosíthatnak, ami biztonságos és jövedelmező élményt nyújt a platformon.

Mivel a token teljes kínálatának mindössze 21%-a áll rendelkezésre az előértékesítés során és körülbelül 80 millió már el is kelt, a CYBRO tokenek rohamos ütemben fogynak. Éppen ezért most kell kapni az alkalmon és lecsapni a tokenekre, mielőtt még túl késő lenne.

>>Csatlakozz a CYBRO-hoz és tiéd lehet az akár 1200%-os hozam<<

Hódít a Fetch.AI: Elhozhatja az AI és a kriptó új korszakát

A Fetch.AI, amelyet 2017-ben hoztak létre, egy mesterséges intelligencián alapuló platform, amely egy globális AI-hálózatot kíván kiépíteni. Egy nyitott hálózatról van szó, így a csatlakozáshoz nincs szükség semmiféle engedélyre. A Fetch.AI a blokklánc technológiát használja az AI innovációk népszerűsítéséhez. Segít a fejlesztőknek és a vállalatoknak, hogy a hálózatán keresztül biztonságosan férjenek hozzá a kívánt adatokhoz. Miért érdemes befektetni ebbe a projektbe? A Fetch.AI számos felhasználási lehetőséggel rendelkezik. Többek között képes lehet javítani a pénzügyi, a közlekedési és az energiaügyi rendszereket. Ez teszi vonzóvá a technológiai fejlődés iránt érdeklődők számára. A jövőbeli árfolyambecslések folyamatos értéknövekedést jósolnak. A mesterséges intelligencia térhódítása egyre nagyobb méreteket ölt és ezáltal a Fetch.AI előtt is új ajtók nyílnak meg.

Injective: Egy forradalmi pénzügyi blokklánc, ami ígéretes jövő előtt áll

Az Injective egy pénzügyi alkalmazásokhoz tervezett blokklánc, amely különböző piacokat szolgál ki, ilyen például a spot, a határidős és az opciós piac is. Az Ethereummal és más nagy blokkláncokkal kompatibilis decentralizált, cross-chain rendszert működtet. A Cosmos SDK-t használva az Injective Proof-of-Stake konszenzust alkalmaz a biztonságos és gyors tranzakciók lebonyolításához. Elkötelezett támogatókkal rendelkezik, így képes megbízható infrastruktúrát és alacsony gázdíjakat biztosítani a felhasználóknak. A fejlesztők okosszerződéseket használhatnak a több láncú tranzakciók kivitelezéséhez. Az INJ-be való befektetés szimpatikus lehet azok számára, akiket érdekel egy rendszer koordinálása, a díjbevételek beszedése, a stakelés és a különféle fejlesztések. Az érme biztonságot, átláthatóságot és egy összetartó közösséget kínál, így remek növekedési lehetőségek rejlenek benne.

Összegzés

A jelenlegi piaci trendek közepette az olyan érmék, mint a FET, az INJ és a hasonló tokenek is ígéretesnek tűnnek, de csak kevés tud valódi potenciált felmutatni. A CYBRO, egy élvonalbeli DeFi platform, azonban egyedülálló lehetőségeket kínál a befektetők számára. A Blast blokklánc AI-alapú funkciója révén a CYBRO magas hozamokat biztosít a stakelés során, illetve az exkluzív airdropok és a pénzvisszatérítés alkalmával. Emellett, az egyszerű ki- és befizetések még felhasználóbarátabbá teszik a felületet. A CYBRO továbbá nagy hangsúlyt fektet az átláthatóságra, a segítőkészségre és a minőségre, ami a kriptobálnák és az influenszerek körében is közkedveltté tette. Mindez a CYBRO-t jelentős potenciállal rendelkező és kiemelkedő projektként pozícionálja, így nyereséges választás lehet azok számára, akik optimalizálni szeretnék bevételeiket.

Site: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***