Szárnyal a Brett és a Floki, vajon a Base Dawgz is követheti őket?

A mém érme piac rendesen felpörgött a múlt héten, a top 10 mém érme közül több is kétszámjegyű növekedést tud felmutatni. A legnagyobb növekedést a $POPCAT, a $WIF, a $FLOKI és a $BRETT produkálta, mi most az utóbbi kettővel foglalkozunk. A Floki a cikk írásakor 20%-kal, a Brett 14,2%-kal kereskedik magasabban az elmúlt 7 naphoz képest.

A piac lendülete ugyanakkor az újabb mém érmékre is jó hatással van. A Base Dawgz, az egyik legújabb Base mém érme például pont most érte el a 3 millió dolláros mérföldkövet, az elemzők pedig rendkívül pozitívak a token tőzsdére lépésével kapcsolatban.

Tarts velünk, és vizsgáljuk meg alaposabban a mém érme piacon kialakult helyzetet!

A vezető mém érmék szárnyalnak, vége az augusztusi medve piacnak

Nem a $FLOKI és a $BRETT az egyetlenek, akik nyereséget értek el a múlt héten. A 15 legnagyobb piaci kapitalizációjú érme mindegyike növekedett az elmúlt 7 nap során.

Azt mondhatjuk, hogy ez egy nem várt és igencsak impresszív fordulat, a mém érme piac ugyanis komoly pofont kapott. A szektor július végén 52 milliárd dolláros piaci kapitalizációval rendelkezett, ami a múlt héten 36 milliárd dollárosra zsugorodott.

Mém érmék

A mém érmék nagy része a fellendülés ellenére is még mindig 15-30%-kal alacsonyabban forog a július végén indult medve piac kezdete óta, így még hosszú út áll előttük. A kereskedőknek azonban nincs oka panaszra, mivel minden jel a fellendülésre utal.

A $FLOKI például 24 óra alatt megduplázta a kereskedési volumenét, a hangulat- és lendület mutatók pedig továbbra is egyértelműen bikás trendet mutatnak. A $BRETT kedden 100 millió dolláros volument ért el, ami igencsak szép teljesítmény a hétfői 17 millió dollárhoz képest.

A hangulatot tovább fokozza, hogy a vezető kriptovaluta tőzsde, a Binance nemrég listázott több mém érmét, köztük a Popcat-et is. A $POPCAT a cikk írásakor 22,4%-kal forog magasabban a 7 nappal korábbi szinthez képest, a diagram pedig továbbra is felfelé megy.

Mivel a Fed szeptemberben várhatóan csökkenti majd a kamatlábakat, a mém érme piacra friss tőke áramolhat be. Egyes kereskedők szerint a legjobb mém érmék visszaszerezhetik mindazt, amit az elmúlt néhány hétben elvesztettek, a kamatcsökkentés után pedig új mindenkori csúcsot dönthetnek.

A láncok között ugráló mém érme, a Base Dawgz előértékesítés 3 millió dollárt gyűjtött, a szakértők pedig tízszeres nyereségre számítanak

Ahogy egyre nagyobb a hype a mém érme piac körül, az új tokenek sorban állnak azért, hogy a következő nagy dobást produkálják. A több láncon futó mém érme, a Base Dawgz például épp most érte el a 3 millió dolláros szintet a jelenleg is futó előértékesítése keretében. A projekt közben egy összetartó és lelkes közösséget épít a $DAWGZ tokenek tulajdonosaiból.

A Base Dawgz hasznot húzhat a mém érme piac fellendüléséből, mivel az összes, a mém érme kereskedés szempontjából fontos blokkláncon elérhető lesz. A $DAWGZ egyszerre indul el az Ethereumon, a Solanán, a Base-en, a Binance Smart Chain-en és az Avalanche-on.

Base Dawgz

Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a mém érme kereskedők lánctól függetlenül csatlakozhatnak a $DAWGZ befektetők táborához, miután az érme debütál a decentralizált tőzsdéken. Ez a kereslet hirtelen növekedéséhez vezethet, ami az egekbe küldheti az árfolyamot. Ezen felül a $DAWGZ a különböző blokkláncok interoperabilitásának meghatározó érméje lehet, hiszen megkönnyíti a láncok közötti váltogatást a mém érme traderek számára.

A Base Dawgz továbbá egy airdrop programmal is kedveskedik a támogatóinak. Azok a tulajdonosok, akik retweetelik a Base Dawgz X/Twitter posztjait, airdrop pontokat szereznek, amelyeket később $DAWGZ tokenekre cserélhetnek majd.

Azok, akik korán beszállnak a $DAWGZ előértékesítésbe, óriási éves hozam mellett helyezhetik letétbe a tokenjeiket. Az elképesztő, 800% feletti passzív jövedelem mellett kevés befektető tud elmenni. A mém érmék között ráadásul meglehetősen ritka is az ilyen mértékű jutalmazás.

Base Dawgz

Mindezek alapján nem is csoda, hogy az olyan elemzők, mint Jacob Bury és Crypto Boy is úgy gondolják, hogy a Base Dawgz akár a következő 100x mém érmévé is válhat.

Összegzés

A Base Dawgz előértékesítés keretében kedvezményes áron lehet megvásárolni a $DAWGZ tokeneket, az érmék azonban minden egyes szakasszal egyre többe kerülnek majd. Mivel a következő emelés már a küszöbön van, nem érdemes késlekedni.

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, és vásárold meg most a legsikeresebb új mém érmék egyikét! Tárazz be $DAWGZ érmékből, csatold be az öveket, dőlj hátra és élvezd a száguldást a bika piacon!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**