5 kriptó, amely nagyon pörög Németországban

Bár a kriptovaluta piac teljesítménye az utóbbi időben meglehetősen hullámzó, azért mindig találni jó vételeket. A tokenek jelentős része már túl van a korábbi esésen, és elindult az új csúcsok irányába.

Általánosságban elmondhatjuk, hogy a német kisbefektetők örömmel vásárolnak kriptovalutákat. Feltehetően azért van ez így, mert jövedelmező ügyleteket tudnak kötni és megéri nekik. Éppen ezért érdemes megnézni, hogy milyen tokeneket vesznek, mert jó eséllyel tudják, mit miért csinálnak. Az alábbi cikkben pontosan ezt fogjuk tenni!

Elhoztunk 5 olyan projektet, amelyek nagyon mennek most Németországban. Ismerd meg az egyedülálló Crypto All-Stars-t, a bázisugró kutyás érmét, a Base Dawgz-t, a Tamagotchi remake PlayDoge-ot, a mém karakterekből atlétát faragó The Meme Games-t és az egyik legjobb Solana GameFi projektet, a Mega Dice-t!

Crypto All-Stars ($STARS)

A Crypto All-Stars vadiúj megközelítéssel rázza fel a mém érme szektort. A projekt megalkotott egy egységes széfet, a MemeVault-ot, amelybe az összes vezető mém érme leköthető. A befektetők a letétekért cserébe $STARS tokeneket kapnak. A MemeVault tehát teljesen megváltoztatja azt, ahogyan a mém érme letétekhez viszonyulunk.

A MemeVault a világ első, egységes letéti protokollja, amely több blokkláncot és tokent is támogat. A projekt egy tető alá hozza a legjobb mém érmék tulajdonosait. Azok, akik tartják a platform natív érméjét, a $STARS-t, bőséges jutalmakban is részesülnek.

Crypto All-Stars

A csapat szeretné fenntartani a $STARS token lendületét a tőzsdére lépés után is, miközben ösztönzi a befektetőket a MemeVault használatára is. Azok, akik több $STARS-t birtokolnak, nagyobb jutalmat kapnak.

Ahogy egyre nagyobbra nő a mém érme tér, úgy lesz egyre nagyobb a a $STARS token, a Crypto All-Stars márka és a MemeVault is.

A csapat célja, hogy a 10 legjobb mém érme közé repítse a $STARS tokent. Ezt ráadásul nem más érméket lenyomva, hanem éppen ellenkezőleg, ezeket felemelve kívánja elérni.

Mivel még nincs ilyen projekt a mém érme térben, a tőzsdére lépés után nagy eséllyel lőhet ki a token árfolyama.

Base Dawgz ($DAWGZ)

A Base Dawgz az egyik legújabb Base projekt a piacon. Az előértékesítés kifejezetten jól teljesít, és hamarosan átlépi a 3 millió dolláros szintet.

Az előértékesítés alatt a tokenek a tőzsdei listázási ár töredékéért vásárolhatók meg, azonban minden szakasszal egyre többe kerülnek.

Base Dawgz érméket USDT és ETH, valamint bank- és hitelkártyák segítségével is vásárolhatsz.

Base Dawgz

A Base Dawgz tulajdonosok megannyi előnyt élvezhetnek, és az érme több láncon is használható.

A letétek több mint 800% feletti éves hozamot kínálnak, és a teljes token készlet 20%-át letéti jutalmakra allokálták.

A share-to-earn mechanika révén a projekttel kapcsolatos posztokat megosztó felhasználók airdrop pontokat kapnak. Ezek a pontok később $DAWGZ tokenekre lesznek majd cserélhetők.

A projekt stabil növekedését a részletes ütemterv és a jól átgondolt tokenomika biztosítja.

A szakértők óriási növekedést jósolnak a Base Dawgz-nak, miután az tőzsdére kerül. Légy részese te is a növekedésnek, látogass el a projekt weboldalára és vásárolj most Base Dawgz érméket!

PlayDoge ($PLAY)

A PlayDoge a legújabb P2E mém érmék egyike, amely modern csavart visz a ‘90-es évek Tamagotchijába. A mobilos P2E játékot az Apple App Store-ból és a Google Play Áruházból lehet majd letölteni. A jelenleg is futó előértékesítés keretében már 6 millió dollár feletti befektetés gyűlt össze.

A PlayDoge ökoszisztémát a $PLAY érme köré építették, a token ugyanis elengedhetetlen a játékmenet szempontjából. A felhasználók azáltal, hogy gondoskodnak kutyájukról, valamint mini játékokkal játszanak, $PLAY érméket gyűjthetnek.

PlayDoge

A natív tokennel például kutyaólakat, kiegészítőket és különböző eszközöket vásárolhatsz, de akár el is adhatod majd őket.

Amennyiben szeretnél még az előértékesítés keretében beszállni, igyekezned kell. A projekt ugyanis hamarosan tőzsdére lép, és már augusztus 26-ig vásárolhatsz előértékesítésben. A PlayDoge jó eséllyel az egyik legjobb P2E mém érmévé válhat, köszönhetően az egyedülálló játéknak és a token széles körű felhasználási lehetőségeinek.

Ahogy a lista többi szereplője, úgy a PlayDoge esetében is letétbe lehet helyezni az érméket. A befektetők a letétekért dinamikus, 70%-nál is nagyobb éves hozamban részesülnek.

The Meme Games ($MGMES)

Az olimpiai láz a kripto térbe is betört a The Meme Games ($MGMES) jóvoltából. A projekt ugyanis egyesíti az olimpiát és a kedvelt mém érméket. Bár az előértékesítés csak nemrég kezdődött, mostanra közel 380 000 dollárnál jár.

A projekt összehozza a legismertebb mémeket, akik a győzelemért és a dicsőségért versenyeznek egymással. Olyan nagy nevekre kell gondolni, mint a Brett, a Turbo, a Doge, a Pepe és a DogWifHat. Miután előértékesítésben $MGMES tokeneket vásároltál, választhatsz egy mém karaktert, akiről úgy gondolod, hogy van esélye a győzelemre. Amennyiben nyer a sportolód, a befizetésedre 25% token bónusz jár.

meme games atletak

A PlayDoge-hoz hasonlóan a $MGMES előértékesítése is hamarosan zárul, a projekt pedig szeptember 10-én már tőzsdére is lép.

A befektetők letétbe is helyezhetik $MGMES tokenjeiket. A lekötött érmékre jelenleg 520% feletti éves hozamot kapsz, így talán nem lepődsz meg azon, hogy már közel 20 millió tokent kötöttek le.

Mega Dice ($DICE)

A Mega Dice az egyik legnépszerűbb online szerencsejáték oldal a kripto térben. A kaszinó 5000-nél is több játékot és 60-nál is több sportágat kínál. Az egyszerű kezelőfelület és a bőséges kínálat az amatőrök és a veteránok számára is vonzóvá teszik a platformot.

Bár a platform önmagában is figyelemfelkeltő, a natív tokenje, a DICE még jobban lázba hozta a közösséget. Az érme előértékesítése már közel 1,75 millió dollárt gyűjtött, ami nagyfokú befektetői érdeklődésre utal.

Mega Dice

A DICE token tulajdonosok szintén leköthetik érméiket, ezzel passzív jövedelmet szerezve. A tokent tartók emellett az exkluzív játékok, a különleges NFT-k, a bőkezű ajánlói program és az azonnali pénzvisszatérítési ajánlatok kínálta előnyöket is élvezhetik.

A Mega Dice komoly eredmények után rukkolt elő a DICE tokennel. A platformnak ugyanis 50 000+ felhasználója van, ebből havi szinten 10 000 aktív, akik 50 millió dollár értékben kötnek fogadásokat havonta.

A Mega Dice számára a közösség szórakoztatása mellett annak jutalmazása is rendkívül fontos. Az airdrop program keretében a projekt összesen 2,25 millió dollár értékben oszt ki DICE tokeneket a közösség tagjai között.

Csatlakozz te is az előértékesítéshez és szállj be kedvező áron a kripto gambling jövőjét alakító projektbe!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**