Egy okos bálna erre az Ethereum tokenre teszi a tétjeit

Egy okos kriptobálna, aki 2000 dolláros befektetéssel 1 millió dollárt keresett, most egy Ethereum tokent választott, amellyel megismételheti ugyanezt a sikert. A jelenlegi piaci körülmények között nagyon kevés kriptotoken mutat erős potenciált. A hozzáértő kriptobálna szerint azonban az ETFSwap (ETFS) a következő Ethereum token, amely akár egy szerény, mindössze 1000 dolláros befektetésből 1 millió dollárt képes csinálni.

A hozzáértő kriptobálna befektetési stratégiája és előrejelzése

Ez a hozzáértő kriptobálna arról ismert, hogy képes kiszúrni a hatalmas növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutákat. Ez az egyik legnagyobb befektetésükben is megmutatkozott, amely mindössze 2000 dollár befektetéssel 1 millió dollárt hozott. Egy ilyen ROI azt jelenti, hogy a kriptobálnának alapos elemzést kellett végeznie ahhoz, hogy kiszúrjon egy Ethereum tokent, amely több mint 500%-os növekedési potenciállal rendelkezett.

A közelmúltban a kriptobálna ismét megjelent, hogy újabb milliókat szerezzen egy újabb ígéretes Ethereum tokenbe fektetve. Érdekes módon ez a token egy újabb Ethereum token, amely erős bikapiaci potenciállal rendelkezik. Egyes elemzők is azt jósolják, hogy ez a token, az ETFSwap (ETFS) 10 dolláron fog elindulni, bár jelenleg még csak 0,01831 dollárért árulják a folyamatban lévő előértékesítésben. Az elemzők és az okos pénzek kriptobálnájának előrejelzése az ETFSwap tokenben rejlő erős potenciált mutatja.

Az ETFSwap több mint 1000%-os emelkedésbe kezdhet

Az ETFSwap lendületesen halad az 1000%-os emelkedés felé. Az előértékesítési adatok szerint az ETFSwap hatalmas ralit futott. Az Ethereum tokenból több mint 300 millió tokent adtak és közel 3 millió dollárt gyűjtött. A szakértők szerint minél több befektető látja az ETFSwap növekedési potenciálját, annál inkább folytatódik az előértékesítés erős felfutása.

Miért repültek rá az emberek az ETFSwap tokenre? Az ETFSwap platform az oka. Sokak számára az ETFSwap egy forradalmi kereskedési platform, amely lehetővé teszi számukra, hogy a hagyományos banki módszerek helyett a blokkláncon kereskedjenek valós tőzsdén kereskedett alapokkal (ETF-kel). Az ETFSwap platform teljes DeFi üzemmódban lehetővé teszi a kriptovaluták zökkenőmentes cseréjét és az ETF-ek kereskedését. Örökös kereskedési  opciók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy akár 50-szeres tőkeáttételhez jussanak, így maximalizálva a kereseti lehetőségeket.

A spot Bitcoinnal és az Ethereummal már kereskednek, és a Solana ETF is úton van már, így az ETFSwap 2025-ben elindítja saját spot ETF-jének kérelmezését. Ez a bejelentés, valamint az ETFSwap platformban rejlő lehetőségek izgalmasak voltak a befektetők számára, így sokan többet fektettek az ETFS tokenbe, amely a második előértékesítési szakaszban van. Ezek azok a pozitív piaci mutatók, amelyeket az okos kriptobálna látott, és amelyek befektetésre késztették. Ez azonban nem korlátozódik csupán erre.

Más kriptobálnák is dicsérték az ETFSwap hozamlehetőségeit. Az ETFSwap például rendelkezik egy staking pool-lal, ahol a befektetők akár 36%-os nyereséget is elérve feltölthetik a tokenjeiket. Egy másik nagyszerű lehetőség az akár 87%-os APR-es hozam és airdrop jutalmak. Ezek a kriptobálnák úgy vélik, hogy ezek a kereseti lehetőségek több lakossági befektetőt fognak vonzani, ami tovább növeli a befektetések beáramlását.

Mivel sokan fontolgatják, hogy befektetnek ebbe az Ethereum tokenbe, az ETFSwap csapata bebiztosította az érdekelteket azzal, hogy engedélyezte az iparág vezető biztonsági vállalatának, a CyberScope-nak az auditálást. A csapat KYC-ellenőrzésen is átesett, amelyet a SolidProof, egy okos szerződéseket auditáló cég végzett. Ez azt jelenti, hogy a befektetők bármiféle félelem nélkül fektethetnek be, mivel minden befektetésük biztonságban van.

Konklúzió

Az okos kriptobálna csatlakozik a befektetők sokaságához, hogy az ETFSwap (ETFS) elindítása előtt jó pozíciókat szerezzen. Ez a bálna több ezer dollárt fog befektetni, hogy milliókat keressen. Egy szerény 1000 dolláros befektetéssel a befektetők akár 1 millió dollárt is kaphatnak, amikor az ETFS token elindul, és még többet az altcoinok szezonjában, amelyet az Ethereum (ETH) fog elindítani.

Az ETFSwap (ETFS) hatalmas profitlehetőséget kínál, most fektess be 0,01831 dollárért tokenenként, mielőtt a következő előértékesítési szakaszban emelkedne a token ára.

További információ az ETFSwap előértékesítésről:

Látogass el az ETFSwap előértékesítési oldalára

Csatlakozz az ETFSwap közösségéhez

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***