3 mém érme, amivel nagyot lehet kaszálni a következő bikafutamban

A szakértők szerint már a küszöbön lehet a következő bikafutam. A tokenek nagy része már kiheverte a múlt heti esést, és készen áll az új csúcsokra. De vajon meddig kell erre várni? Azt sajnos senki sem tudja.

Azonban a várakozás alatt sem kell tétlenkednünk, találunk ugyanis olyan mém érméket, amelyekkel “szinte garantált” a profit. Az előértékesítések gombaként nőnek ki a piacon, a befektetőknek fel kell kötniük a gatyájukat, ha ki akarják szelektálni ezek közül a legjobb projekteket. Egy kicsit segítünk, és bemutatunk neked 3 olyan mém érmét, ami nagyot nyerhet a következő bikafutamból.

Legyen szó a mém érméket egyesítő Crypto All-Stars-ról, a vagány Base Dawgz-ról vagy a vadnyugat fenegyerekeit tömörítő Shiba Shootout-ról, nem nyúlhatsz mellé. Ismerd meg őket!

Crypto All-Stars – A mém érmék egyetlen zászló alatt egyesülnek

A Crypto All-Stars új megközelítést alkalmaz, amivel felrázhatja a mém érme teret. A projekt létrehozott egy egységes széfet, a MemeVault-ot, amely a legnagyobb mém érméket gyűjti. A legjobb mém érméket letétbe helyezheted a széfben, ezzel pedig $STARS tokeneket szerezhetsz. Akármelyik nagy mém érme van a tulajdonodban, a MemeVault segítségével könnyedén lekötheted.

A MemeVault alapjaiban írja át azt, amit eddig a mém érmék lekötéséről gondoltunk.

Ez az újító, a legjobb mém érméket támogató platform egy már tesztelt szabványra, az ERC-1155-re épült.

Crypto All-Stars

A MemeVault az első egységes letétet kínálja a világon, amelyen több blokklánc és mém érme is támogatott. A projekt az egész világon egyesíti azokat a befektetőket, akik a legjobb mém érméket tartják. A platform ráadásul bőséges jutalmakat is kínál azoknak a befektetőknek, akik rendelkeznek a projekt natív érméjével, a $STARS-szal.

A csapat célja, hogy a tőzsdére lépést követően is fenntartsa a $STARS token lendületét, és a befektetőket is motiválja a MemeVault használatára. Azok a befektetők, akik több $STARS tokent tartanak, nagyobb jutalomban részesülnek.

A mém projektek egyre népszerűbbek, ami a Crypto All-Stars számára is kedvező. Ahogy a mém érme tér növekszik, úgy nő vele együtt a MemeVault, a Crypto All-Stars márka és a $STARS token is.

A csapat azon ügyködik hogy a $STARS tokent a top 10 mém érme közé juttassa. A legtöbb piaci szereplővel ellentétben ezt nem más tokenek lenyomásával, hanem éppen ellenkezőleg, ezek egyesítésével szeretné elérni.

A Crypto All-Stars tehát támogatja a legnépszerűbb mém érméket, a MemeVault-ban zárolva őket pedig $STARS érméket gyűjthetsz. Mivel ez az első ilyen jellegű projekt a piacon, könnyen lehet, hogy a tőzsdei listázás után kilő az árfolyama.

Base Dawgz – A bázisugró kutyás érme

A Base Dawgz, ahogy a nevéből is kiderül, a Base blokkláncon fut. A projekt előértékesítése kimondottan sikeres, hiszen már közel 3 millió dollárt gyűjtött.

Az előértékesítés keretében a tokeneket rendkívül kedvező áron lehet megvásárolni, az ár azonban minden szakaszban egyre tovább nő.

Base Dawgz

A felhasználók ETH és USDT, illetve bank- és hitelkártya használatával is vásárolhatnak Base Dawgz érméket.

A Base Dawgz számos előnyt kínál a tulajdonosoknak. A token nemcsak több láncon használható, de letétbe is helyezhető.

A letétekért cserébe a befektetők a cikk írásakor elképesztő, 840% feletti éves hozamot kapnak. A teljes token készletből 20%-ot allokáltak a letéti jutalmakra.

A share-to-earn által azok, akik a projekttel kapcsolatban posztokat osztanak meg a közösségi médiában, airdrop pontokat gyűjthetnek. Ezeket a pontokat később $DAWGZ érmékre lehet majd váltani.

A jól átgondolt tokenomika mellett a részletes ütemterv is hozzájárul a projekt stabil növekedéséhez.

A Base Dawgz a közösségépítésre is nagy hangsúlyt fektet, ami a közösségi média oldalakon nyomon is követhető, hiszen követők ezrei csatlakoztak már a közösséghez.

A fentiek fényében egyértelmű, hogy miért bíznak ennyire a tokenben az elemzők és a befektetők.

A szakértők szerint a Base Dawgz hatalmas növekedést produkálhat majd a tőzsdei listázás után. Sőt, arra is megvan az esélye, hogy a legjobbak közé kerüljön. A kripto piac jelenleg fellendülést mutat, a tőkéből pedig a mém érmék is kapnak. Ne maradj ki a növekedésből te sem, csatlakozz most a Base Dawgz előértékesítéshez!

Shiba Shootout – A vadnyugat nagykutyája

Az új P2E mém érme, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) hatalmas lendülettel érkezett meg a piacra. Az egyedi, vadnyugati megközelítést alkalmazó projekt célja, hogy leszámoljon az OG mém érmékkel. A projekt előértékesítése gyorsan sikeres lett, és közel 1 millió dollár befektetést gyűjtött.

A befektetők és a szakértők is azt gondolják, hogy a Shiba Shootout óriási növekedésre lehet képes a tőzsdei listázás után.

Shiba Shootout

Az előértékesítés jelen pillanatban is tart, ennek keretében rendkívül kedvezményesen lehet $SHIBASHOOT tokenekhez jutni. Nem árt azonban igyekezni, az ár ugyanis folyamatosan egyre magasabb lesz. Nincs megállapítva befizetési minimum, a tranzakciókat pedig ETH, USDT, BNB és fiat valuták felhasználásával is le lehet bonyolítani.

A Shiba Shootout fejlesztőcsapata nagy erőkkel dolgozik egy P2E játékon, a Shiba Sharpshooter-en is. A játék már az App Store-ban és a Google Play-en is elérhető. A teljes verzióra valószínűleg az év végéig várni kell majd, cserébe számos frissítéssel, köztük a $SHIBASHOOT integrációval is érkezik.

A Cactus Staking révén a befektetők passzív jövedelmet szerezhetnek, ami a cikk írásakor 1000% feletti éves hozamot jelent. A projekt számára rendkívül fontos a korai befektetők támogatásának honorálása. Éppen ezért a teljes készlet 35%-át az előértékesítésre, 30%-át pedig a letéti jutalmakra tették félre.

A Posse Rewards az ajánlásokat díjazza, a Campfire Stories pedig a közösségépítést szolgálja. A felhasználók a tábortűz mellett ülve oszthatják meg egymással különféle tapasztalataikat. A Lucky Lasso Lottery értékes kripto jutalmakkal várja őket, a Token Governance Roundups pedig lehetőséget kínál nekik arra, hogy formálják a projekt jövőjét.

A $SHIBASHOOT intelligens szerződése átesett a Solid Proof auditján, ami semmilyen biztonsági kockázatot nem talált.

Csatlakozz te is a vadnyugat mesterlövészeiből álló szuper közösséghez, és érezd jól magad, miközben befektetésed is növekszik!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**