A Crypto.com a „Bajnokok” között: Új globális partnerség veszi kezdetét az UEFA-val

A kriptovilág egyik vezető szereplője, a Crypto.com exkluzív, többéves partnerséget kötött az UEFA Bajnokok Ligájával. Ez a megállapodás nemcsak a futballvilágot, hanem a kriptopénzek világát is új szintre emeli, hiszen a Crypto.com a világ egyik legnépszerűbb sporteseményének egyik fő szponzorává válik.

Új lehetőségek nyílnak meg a szurkolók számára

A partnerség keretében a Crypto.com számos innovatív lehetőséget kínál a szurkolók számára, hogy kapcsolatba lépjenek a kriptopénzek világával. A megállapodás részeként a Crypto.com márkája nemcsak a stadionokban, hanem a közvetítések során is jelen lesz, valamint különböző reklámkampányok formájában is találkozhatunk vele.

„Ez az exkluzív partnerség a világ egyik, ha nem a legnépszerűbb bajnokságával, az UEFA Bajnokok Ligájával jelentős lépés a fogyasztókkal való kapcsolatunk elmélyítésében, a legikonikusabb sportesemények révén” – nyilatkozta Steven Kalifowitz, a Crypto.com marketingigazgatója. „Sikeresen építettük fel a cex márkáját és közösségét globális sportesemények köré, és ez a lépés valóban megnövelte felhasználói bázisunkat több mint 100 millió főre.”

Az első lépés: UEFA Szuperkupa

A partnerség első mérföldköve a 2024. augusztus 14-i UEFA Szuperkupa mérkőzésen valósult meg, ahol a Crypto.com márkáját főszponzorként mutatták be. Azonban a megállapodás nem ér véget itt; a cég az egész futballszezonban jelen lesz, különös tekintettel a 2024-25-ös új tornára, amely még nagyobb lehetőségeket nyújt a szurkolók és a kriptovilág közötti kapcsolat erősítésére.

Az UEFA is örömmel fogadta a Crypto.com támogatását, amelynek célja, hogy innovatív technológiákat integráljon a szurkolói élmény javítása érdekében.

„Alig várjuk, hogy új lehetőségeket fedezzünk fel, miközben egy új, izgalmas fejezetet kezdünk a klubfutball legfontosabb versenyén” – jelentette ki Guy-Laurent Epstein, az UEFA marketingigazgatója.

A Crypto.com sporttal kapcsolatos tevékenységei

A Crypto.com már eddig is számos sporteseményen tett szert nemzetközi elismertségre. A cég többek között a Forma-1, az UFC és a FIFA 2022-es katari világbajnokság eseményeihez is csatlakozott. Most pedig a Bajnokok Ligájával kötött partnerséggel tovább bővíti jelenlétét a globális sportvilágban, erősítve a „legsportosabb” kriptotőzsdeként betöltött pozícióját.

Ez az együttműködés a Crypto.com számára egy újabb lépés abban az irányban, hogy a kriptovilágot közelebb hozza a nagyközönséghez, miközben a szurkolók számára is újabb izgalmas lehetőségeket kínál a futball világában.