Farmville 2.0: most már vehetsz .farm domain végződést is

Az Unstoppable Domains új fejlesztése lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy elfogadják a kriptovalutákat a legújabb web3-as domain segítségével. Az új, legfelsőbb szintű „.farms” domain szerepet fog játszani a Farmsent gazdálkodóknak szánt blokklánc-alapú piacterén.

.farm domain végződés

A web3 domainszolgáltató Unstoppable Domains a gazdálkodóközpontú Farmsent blokklánccal együttműködve segíti a gazdálkodókat a kripto-tranzakciók elfogadásában és a digitális identitás létrehozásában.

A sajtóközlemény szerint az Unstoppable Domains elmondta, hogy új, legfelső szintű domainje, a „.farms” fontos szerepet fog játszani a Farmsent blokklánc-alapú piacterén. A piactér célja, hogy a gazdálkodókat közvetlenül összekapcsolja a fogyasztókat érdeklő vállalkozásokkal, így nincs szükség közvetítőkre.

Az új Web3 tartomány lehetővé teszi az élelmiszergyártók számára, hogy digitális identitást hozzanak létre, amely felhasználható a vásárlókkal történő tranzakciók során világszerte. Ez lehetővé teszi, hogy a felhasználók a platform által támogatott több mint 275 tokennel kriptovalutát küldjenek és fogadjanak.

Egyszerűbb digitális identitás a gazdálkodók számára

A Farmsent vezérigazgatója, Yog Shrusti úgy véli, hogy az új Web3 tartomány lehetővé teszi a kisebb farmerek számára, hogy hozzáférjenek a befektetői tőkéhez, bővítsék gazdaságukat, és leküzdjék a központosított rendszerek korlátait. Ezek a gazdálkodók most pénztárcát is kapnak a kriptofizetések elfogadásához, így a legutolsó akadály is elgördült a gazdálkodók web3-as piacra történő belépése előtt.

A Farmsent projekt nem helyettesíthető tokeneket (NFT) használ az ajánlatok digitális megjelenítéséhez, hogy biztosítsa a mezőgazdasági termékek hitelességét az aukció során. A projekt fehér könyve szerint az NFT-vezérelt megközelítés biztosítja a tiszta ajánlattételi folyamatot, és növeli a vevők és az eladók hitelességét.

A cég azt állítja, hogy több mint 160 000 kolumbiai és indonéz farmert vett fel eddig. A jelenleg béta fázisban lévő platform a sajtóközleményben azt is elmondta, hogy már most is megkönnyítették a kávé-, avokádó- és pálmacukor-kereskedelmet az Egyesült Arab Emírségek (EAE) és Indonézia között.

Az Unstoppable Domains operatív igazgatója, Sandy Carter úgy véli, hogy a Farmsent jól mutatja a blokklánc mindent átalakító erejét.

„Büszkék vagyunk arra, hogy a Farmsentnek otthont biztosítunk a hálózaton, lehetővé téve számukra, hogy egyedi digitális identitást biztosítsanak a felhasználóknak, amellyel biztonságosan és azonos feltételek mellett kereskedhetnek a nagy, multinacionális vállalatokkal” – tette hozzá Carter.