Zuhan a német gazdaság, a befektetői tőke máshova áramlik

A gazdasági hangulat Németországban és az egész eurózónában is romlik augusztusban. Ennek oka főleg a közel-keleti feszültség, a globális kereskedelem lassulása és a tőzsdei zűrzavar. Van azonban két token, amelyek felértékelődnek a romló tőzsdei körülmények között, a Crypto All-Stars és a PlayDoge.

A ZEW Economic Sentiment Index, amely a pénzügyi szakértők várakozásait méri, a júliusi 41,8-ről augusztusra 19,2-re esett.

A negatív hangulatot főleg az ország kilátásait illető növekvő pesszimizmus okozza, ami számos, az eurózónát is érintő kérdést felvet.

Nem elég, hogy visszaesés bőven alulmúlta a 32 pontos várakozásokat, de 2022 júliusa óta ez volt a legnagyobb havi esés.

Hasonló mértékben romlott az eurózóna gazdasági hangulata is. Az index 43,7 pontról 17,9-re csökkent, és február óta nem volt ilyen alacsony. Arról nem is beszélve, hogy jóval elmarad a várt 35,4 ponttól. A 25,8 pontos csökkenés a legsúlyosabb havi romlás 2020 áprilisa óta a blokk gazdaságában.

Miért romlott Németország és az eurózóna hangulata?

Az eurózóna egyik legerősebb gazdasága számos kihívással néz szembe.

A globális kereskedelem lassult, amelyet tovább súlyosbított a Kínához hasonló kulcsfontosságú piacok importjának csökkenése.

A kettős monetáris politika, a várakozásoktól elmaradó amerikai üzleti adatok, valamint a közel-keleti feszültségek bizonytalanságot szültek.

“Legutóbb ez a bizonytalanság a nemzetközi tőzsdéken tapasztalható zűrzavarban nyilvánult meg” – mondta Achim Wambach, PhD, a ZEW elnöke.

A visszaesés közepette a befektetőknek egyre nagyobb kétségei támadnak a német és európai részvényekkel kapcsolatban, és alternatív megoldások után néznek. A kripto szféra ígéretes kilátásokkal kecsegtet.

Melyik érmékbe érdemes most fektetni a német gazdaság helyett?

A kripto térben akadnak olyan lehetőségek, amelyek akár 100-szoros hasznot is hozhatnak neked!

Crypto All-Stars – A mém érméket egyesítő projekt

A Crypto All-Stars merőben új megközelítéssel érkezik a mém érme térbe. A projekt elsőként hozott létre egy egységes széfet a mém érméknek, a MemeVault-ot. A legnagyobb mém érméket lekötheted a széfben, amivel $STARS tokeneket szerzel. Bármelyik nagy mém érmét tartod, a MemeVault-ba könnyen beteheted.

A MemeVault megközelítése alapjaiban változtatja meg azt, amit eddig a mém érme stakingről gondoltunk.

Crypto All-Stars

Az újító platform támogatja a legnagyobb mém érméket, és egy már letesztelt szabvány, az ERC-1155 alapján készült.

A világ első egységes letétjét kínáló MemeVault több különböző blokkláncot és mém érmék százait támogatja. A projekt keretében tehát egyesülhetnek a legjobb mém érmék tulajdonosai, szerte a világon. A platform bőséges jutalmakkal várja azokat a befektetőket, akik vásárolnak natív érméjéből, a $STARS-ból.

A csapat a tőzsdére lépés után is szeretné fenntartani a $STARS lendületét, valamint ösztönözni a befektetőket a MemeVault ökoszisztéma használatára. A befektetőket úgy motiválja, hogy azoknak, akik több $STARS tokennel bírnak, nagyobb jutalmat ad.

A mém érmék népszerűsége nem csökken, éppen ellenkezőleg, ezek a poénos tokenek egyre nagyobb figyelmet kapnak. A mém érme térrel együtt a Crypto All-Stars márka, a $STARS token és a MemeVault is növekszik.

A projekt célja, hogy a $STARS bekerüljön a valaha volt 10 legnagyobb mém érme közé. Groteszk módon ezt úgy kívánja elérni, hogy közben azokat a befektetőket jutalmazza, akik a versenytársaiba fektettek be.

A Crypto All-Stars széfjében tehát lekötheted a legnépszerűbb mém érméket, amivel $STARS érméket szerezhetsz. Mivel nincs még ilyen projekt a piacon, a tőzsdére lépés után könnyedén az egekbe szökhet az érme árfolyama.

PlayDoge – A ‘90-es évekbe visszarepítő P2E mém érme

A PlayDoge fejlesztők gondoltak egy nagyot, és két forró kripto témát egyesítettek: a mém érméket és a P2E játékokat. A projekt egy P2E mobil játékot készít, amely a ‘90-es években népszerűvé vált Tamagotchihoz hasonló. A Tamagotchi anno a legtöbb gyermek repertoárjában megtalálható volt világszerte, és rendkívül gyorsan hatalmas sikert aratott. A sikert főleg az okozta, hogy a gyermekek saját digitális kisállatot tarthattak, amellyel törődhettek, és mivel a zsebükben is elfért, bárhová magukkal vihették.

PlayDoge Pokémon

A játékosok feladata az volt, hogy etessék kedvencüket, játsszanak vele, és tanítsák, ezzel hozzájárulva annak egészségéhez és boldogságához. A PlayDoge szeretné ezt visszahozni, és nosztalgikus hangulatba keríteni a mostanra már felnőtt gyerekeket. A projekt a Tamagotchi modern, Web3 formába öntött változata, a kisállat pedig a mém világ ura, a Doge kutya. A játékosok erőfeszítéseikért cserébe $PLAY tokeneket kapnak, így a PlayDoge nemcsak szórakoztató, de jövedelmező időtöltést is kínál.

playdoge 5 millio felett

A játékosok minijátékokkal növelhetik a bevételeiket és tapasztalati pontokat is gyűjthetnek. Ezáltal a ranglétrán is feljebb juthatnak, amivel további $PLAY tokeneket szerezhetnek. A mémek, a P2E gaming és a ’90-es évek nosztalgiájának kombinációját kínáló előértékesítés nem sokkal a megjelenést követően hatalmas siker lett. Nem csoda, mivel a projekt egyedülálló megközelítésével nehéz lenne versenyezni, ez pedig kiemelkedő befektetési lehetőséget kínál.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**