A 2 legjobb Solana érme, amit ma vehetsz: Ponkei és Base Dawgz

A két legnépszerűbb Solana mém érme jelenleg a Ponkei és a Base Dawgz. A Base Dawgz előértékesítés jelenleg is folyamatban van, és már közel 3 millió dollár befektetést szerzett.

A Solanát senkinek sem kell bemutatni, ez az egyik vezető blokklánc, amely virágzó ökoszisztémával rendelkezik. A SOL remek teljesítményt produkál és rendkívül felkapott, ami részben a rohamos elfogadásnak köszönhető, különös tekintettel a mém érmék körében.

A nagy érdeklődés egyértelműen annak tudható be, ahogyan a Solana meg lett tervezve. Az Ethereummal szemben a platformon alacsony díjak és kiváló skálázhatóság várja a felhasználókat.

Az intelligens szerződések könnyedén telepíthetők ebben a skálázható környezetben, minimális díjak mellett, ami magyarázza a Solana mém érmék felfutását.

A BOME és a hozzá hasonló népszerű mém érmék mellett két másik projekt is felhívta magára a figyelmet. Ezek nem mások, mint a Ponkei és a Base Dawgz.

Ponkei: A „dühös” mém Kínából

A Dextools adatai alapján a Ponkei szárnyal. A mém érme egyetlen nap alatt több mint 20-szorosára nőtt, mielőtt megtorpant.

Ponkei

A mém érmék többségéhez, például a PEPE-hez hasonlóan, a PONKEI sem rendelkezik felhasználási lehetőségekkel. A befektetőknek mindössze annyi a dolguk, hogy megveszik a PONKEI-t, és „átölelik a káoszt”.

A cél a HODL, a befektetők pedig az árfolyam emelkedésében bíznak. Ha a vásárlókat elkapja a FOMO, akkor a PONKEI árfolyama kilőhet, a piaci kapitalizációja pedig 295 000 dollár fölé mehet. Ez nagy bravúr lenne mindössze néhány nappal a Raydium Solana DEX listázás után.

Ponkei token

A Ponkei közösség elhivatott, és szeretné új szintre emelni a lázadó Ponkeit. A hívek célja, hogy a top 50 Solana mém érme közé juttassák a tokent.

Base Dawgz: A több láncú mém érme

Míg a Ponkei a Solanán hívja fel magára a figyelmet, és a legjobban teljesítő mém érmék között szerepel, a befektetők egy másik mém érmén is rajta tartják a szemüket, a Base Layer 2-n futó Base Dawgz-on.

Az (is) a jó a Base Dawgz-ban, hogy több láncon futó projekt, azaz elérhető például a Base-en, az Ethereumon, és többek között a Solanán is.

A jelenleg is zajló Base Dawgz előértékesítés keretében már közel 3 millió dollár befektetés összegyűlt.

Az előértékesítés alatt minden tokent 0,007414 dollárért lehet megvásárolni.

A felhasználók USDT és ETH, valamint bank- és hitelkártyák segítségével is vásárolhatnak $DAWGZ tokeneket.

A nulla gyakorlati felhasználási lehetőséggel rendelkező PONKEI-jel szemben a Base Dawgz tulajdonosok számos előnyre szert tehetnek. Nemcsak több láncon használhatják a tokent, de a likviditás biztosításához is hozzájárulhatnak.

base dawgz hogyan vasarolj

Ennek fejében letéti jutalmakat szerezhetnek, amelyek mértéke a cikk írásakor 870% feletti. A letéti jutalmakra a teljes készlet 20%-át tették félre.

A share-to-earn funkció révén azok a befektetők, akik a közösségi médiában posztolnak a projekttel kapcsolatban, airdrop pontokat szereznek. Az airdrop pontokat később $DAWGZ tokenekre lehet majd cserélni.

A projekt folyamatos, stabil növekedését a jól felépített és átgondolt ütemterv biztosítja.

A Base Dawgz nagy hangsúlyt fektet a közösségépítésre, amellyel jó úton is jár, hiszen már több ezren csatlakoztak a közösséghez.

Add össze a fentieket, és rögtön egyértelművé válik, hogy miért ekkora a tokenben rejlő potenciál.

Az elemzők úgy gondolják, hogy a Base Dawgz óriási hasznot hozhat majd a tőzsdére lépés után. Sőt, egyenesen a legjobbak közé kerülhet. A kriptovaluta piacon jelenleg fellendülés tapasztalható, a tőke pedig a mém érmékbe áramlik. Ne maradj le a növekedésről, csatlakozz te is a Base Dawgz előértékesítéshez most!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**