A szakértők szerint a Shiba Inu kilőhet augusztusban – a SHIBASHOOT is vele tarthat?

Változás jöhet a Shiba Inu számára – a közelmúltban ugyanis nagyot emelkedett, egy esetleges kitörés pedig akár duplázhatja is augusztusban.

Ahogy a kripto piac fellendülés jeleit mutatja, a Bitcoin és a különböző altcoinok is bikásak. A mém érmék, többek között a Shiba Inu is, újra felkerült a befektetők radarjára, és intenzív növekedésbe kezdtek.

A SHIB javuló kilátásaival együtt az ökoszisztéma is bővül, és olyan új projektek látnak napvilágot mint a Shiba Shootout.

$SHIB árfolyam-elemzés

A Shiba Inu (SHIB) kutyás kriptovaluta égetési aránya drasztikusan, 38199412,62%-kal megnőtt. A Shibburn X profil elmondása szerint a cikk írásakor az elmúlt 24 óra alatt 39 345 498 SHIB került elégetésre, ami alátámasztja a hatalmas növekedést.

Ezzel együtt a Shiba Inu árfolyam is emelkedett, hétfőn pedig 0,00001406 dolláros napon belüli csúcsig ment el. Az emelkedés azonban nem tartott sokáig, a kripto piacon tapasztalt profit realizálás ugyanis árcsökkenést hozott.

A SHIB a cikk írásakor 2,88%-os csökkenést produkált az elmúlt 24 óra alatt, az elmúlt 7 napban azonban így is tudott több mint 11%-ot nőni. A közelmúltban tapasztalt árfolyam-mozgás azt mutatja, hogy az árfolyamváltozások és a token égetések között nem mindig egyértelmű a kapcsolat.

Az égetési arány növekedése utáni árcsúcsot ugyanis gyors visszahúzódás követte, ami azt jelentheti, hogy a piac szereplői folyamatos lendületre várnak, mielőtt jelentősebb ügyleteket kötnek.

Igaz, hogy a Shiba Inu égetési aránya megugrott, de nem csak ez a tényező befolyásolja a token piaci teljesítményét. A szélesebb piaci feltételek, az általános kriptovaluta trendek és a befektetői hangulat is fontos szerepet játszik a SHIB árfolyamának mozgásában.

$SHIB árfolyam-előrejelzés

A technikai mutatók szempontjából a SHIB árfolyam mindenképpen érdekes, ugyanis számos, potenciálisan bikás trendet jelezhet. A SHIB piaci kapitalizációja jelenleg 8,16 milliárd dollár körüli, ami enyhe visszaesés. A napi nagyjából 3,69%-os korrekció viszont ígéretes kilátásokra utal.

A SHIB a CoinMarketCap 13. helyét foglalja el, kicsivel lemaradva az Avalanche-tól (AVAX) és a Trontól (TRX). A mém érmék közül továbbra is a SHIB a legnagyobb, jóval megelőzve az olyan felkapott érméket, mint a Pepe vagy a Brett.

A piaci szerkezetet nézve a SHIB szintén erősnek tűnik. A közelmúltban tapasztalt mélypont ellenére a token egyre magasabb mélypontokat ért el, ami bikás makro piaci szerkezetre utal. Elengedhetetlen a sárga trendvonal szemmel tartása, amely támaszként működik. A vonal feletti zárás a bikás trend folytatódását mutathatja.

Shiba Inu árfolyam

A SHIB emellett egy meghatározó trendvonalat is tesztelt a közelmúltban, amely szintén pozitívan zárult, további felfelé irányuló mozgásnak teret adva. Ezen trendvonal mentén a múltban tapasztalt árfolyammozgások szintén bikás lendületet mutattak, a SHIB így jó eséllyel számíthat növekedésre az elkövetkező hetekben.

A szemek most a SHIB napi gyertya zárására szegeződnek. Amennyiben sikerül a jelenlegi szint felett zárnia, az bikás kitörést eredményezhet, amely során a 0,618 Fibonacci visszakövetési zóna a cél. Ez 8,79%-os növekedést jelentene, amire különösen a legutóbbi esések után nagy szükség lenne.

Egy fordulat innen csak még jobban megerősítené a bikás trendet, a 0,5-ös Fibonacci visszakövetési szint tesztelése pedig tovább javítaná a kilátásokat.

Amennyiben a SHIB felfelé tud ívelni a jelenlegi helyzetéből, az jelentős hozam potenciált kínálna. A mostani bika piacon elért csúcs megdöntése 3,1-szeres megtérülést hozna, a SHIB így ígéretes választás azoknak a befektetőknek, akik nagy nyereséget keresnek.

Ígéretesnek tűnő SHIB alternatíva: Shiba Shootout (SHIBASHOOT)

A Shiba Shootout (SHIBASHOOT) az egyik legújabb P2E mém érme, amely felkavarta a piacot. Az izgalmas, vadnyugati tematikájú játékban minden ügyességedre szükség van. A projekt előértékesítése rendkívül sikeres, már közel 1 millió dollár befektetésnél jár.

A befektetők közelről figyelik a tokent, a szakértők szerint ugyanis a Shiba Shootout óriási nyereséget érhet el, amikor megjelenik a decentralizált tőzsdéken (DEX).

Az előértékesítés keretében jelenleg 0,0198 dollárért vásárolhatsz $SHIBASHOOT tokeneket, még az áremelés előtt. A csapat nem határozott meg minimális befizetést, és támogatja az USDT-vel, BNB-vel, ETH-mal vagy fiat valutákkal történő $SHIBASHOOT vásárlást is.

Ahogy azt már korábban is említettük, a Shiba Shootout egy játékot is fejlesztett, ami a Shiba Sharpshooter névre hallgat, és már letölthető a Google Play-ről és az App Store-ból is. A teljes verzió várhatóan év végén jelenik majd meg, számos frissítéssel és $SHIBASHOOT token integrációval.

A játékosok egy vadnyugati városkában, Shiba Gulch-ban találják magukat, ahol Shiba cowboyok képében párbajozhatnak egymással. A tokenekkel többek között játékon belüli vásárlásokat bonyolíthatsz, de a Cactus Staking programban is használhatod őket. Ennek keretében passzív jövedelmet szerezhetsz érméid zárolásával, 1000% feletti éves hozammal. A projekt kiemelt figyelmet fordít a korai befektetők jutalmazására, ugyanis a tokenek 35%-át az előértékesítésre, 30%-át pedig a letéti jutalmakra allokálták.

A Shiba Shootout középpontjában a közösségépítés áll. A Posse Rewards az ajánlásokat díjazza, a Campfire Stories keretében pedig a felhasználók tapasztalataikat oszthatják meg egymással. A Lucky Lasso Lottery-vel fogadásokat köthetnek és jótékonykodhatnak, a Token Governance Roundups révén pedig beleszólhatnak a projekt jövőjébe.

Habár az új mém érmékben nagy lehetőség rejlik, ez sokszor biztonsági kockázattal is jár. A Shiba Shootout csapat azonban erre is gondolt, és elhárította ezt a problémát. A $SHIBASHOOT intelligens szerződése ugyanis átesett a Solid Proof auditján, amely nem talált sebezhető pontot vagy biztonsági kockázatot.

Összegzés

Mindezek alapján azt gondoljuk, hogy a Shiba Shootoutot lehet az egyik legsokoldalúbb projekt jelenleg. A projekt a befektetők figyelmét is felkeltette, akik már közel egymillió dollárt toltak az érmébe. Csatlakozz hozzájuk te is! Látogass el a Shiba Shootout előértékesítés hivatalos oldalára és vásárolj $SHIBASHOOT tokeneket most!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**