5 olcsó kripto, amelyet 1 cent alatt vásárolhatsz meg

A kriptovaluta árfolyamok új lendületet vettek a múlt heti bizonytalanság és esés után. Az újjáéledés a pozitív hangulatnak és a stratégiai vásárlásoknak köszönhető.

Sőt, a váratlan fordulat úgy tűnik, hogy inkább még erősíti a befektetői bizalmat, és egyesek úgy gondolják, hogy ez lehet az új bika szakasz kezdete. Ahogy kezd észhez térni a piac, annak is eljön az ideje, hogy megvizsgáljuk a legjobb befektetési lehetőségeket. Az elsődleges cél, hogy a listában felsorolt 5 olcsó tokent bemutassuk, amivel értékes betekintést nyerhetsz a legjobb beszállókba.

5 olcsó kripto, amelyet most érdemes venni

Az alábbi cikkben megvizsgáljuk az Alchemy Pay, a Nervos Network, a Liquid Staking Derivatives és a Pepe tokeneket is. Az elemzés végére remélhetőleg képet kapsz arról, hogy ezek a tokenek jó befektetések lehetnek-e 2024-ben.

Bemutatunk egy izgalmas előértékesítést is, amely még csak néhány hete indult, de máris 350 000 dollárt gyűjtött. Az olimpiai tematikájú The Meme Games gyorsan felkeltette a kripto piac érdeklődését, ami persze nem véletlen.

1. The Meme Games (MGMES)

A The Meme Games megannyi játékos funkcióval érkezik, egyesíti ugyanis a kalandot, a szenvedélyt, a versenyt, a jutalmakat és a kiszámíthatatlanságot. A fejlesztők a mémek viralitására és az olimpia népszerűségére építettek, egyesek pedig egyenesen a 2024-es olimpia „hivatalos” mém érméjeként emlegetik a projektet.

A The Meme Games keretében népszerű mém karakterek versengenek az aranyéremért, és a bónusz tokenekért. A győztest a blokklánc véletlenszerűen választja ki, így a nyerési esélyek egyenlők. Ez nemcsak némi izgalmat, de kiszámíthatatlanságot is kölcsönöz a versenynek. Amennyiben a játékos által kiválasztott mém nyer, a befizetésére a játékos 25%-os bónuszt kap. A játékosok több alkalommal is vásárolhatnak $MGMES tokeneket, ezzel növelve nyerési esélyeiket.

Az előértékesítés keretében már több mint 350 000 dollárt gyűlt össze, a tokeneket jelenleg 0,0092 dollárért lehet megvásárolni. Lehetőség van a $MGMES tokenek letétbe helyezésére is, amellyel jelenleg 580% feletti éves hozam érhető el.

The Meme Games

A The Meme Games előértékesítés időzítése mesteri, hiszen a 2024-es olimpia idején zajlik. Sőt, már azt is tudni, hogy meddig tart: szeptember 8-ig, a paralimpia záró ceremóniájáig. A token szeptember 10-én a DEX-eken is megjelenik, ahol valószínüleg többszörösére nő majd az ára. Éppen ezért érdemes még addig beszállni, amíg kedvezményesen van erre lehetőség. Siess, csatlakozz te is!

2. Pepe (PEPE)

A befektetők figyelme a közelmúltban a Bitcoinról a Pepéhez hasonló mém érmékre terelődött. A Pepe jelentős hatással volt a közösségre, ugyanis több mint 223 000 tartó körülbelül 2 millió tranzakciót hajtott végre eddig.

A Pepe árfolyam nemrég 0,0000008477 dollárra emelkedett, ami optimizmusra ad okot. Az emelkedés ugyanis további növekedést sugallhat.

pepe aug12

A közelmúlt szabályozási eseményei, például a spot Ethereum ETF-ek jóváhagyása, tovább növelték a befektetői optimizmust. A jóváhagyás révén az intézményi befektetők könnyebben hozzáférnek az Ethereumhoz, ami az ETH-n futó Pepére is jó hatással van.

A Pepe árfolyam az elmúlt egy év során 503%-ot emelkedett, a cikk írásakor 0,0000008113 dollár körül forog. Ahogy emelkedik a Pepe, annál több befektetőt vonz. A növekvő érdeklődés pedig hógolyó effektus szerűen még feljebb tolja az árat.

3. Alchemy Pay (ACH)

Az Alchemy Pay világszerte gördülékeny tranzakciókat kínál a kriptovaluták és a fiat pénzek között a fogyasztók, a kereskedők, a fejlesztők és a különféle intézmények számára. Az Alchemy Pay jelenleg több mint 300 fizetési módot támogat 70+ országban. A projekt iparági vezetőkkel kötött partnerségeket, ezek között szerepel például a Shopify, a NIUM, a Binance és a QFPay, és már 2+ millió kereskedő csatlakozott a platformhoz.

Alchemy Pay aug12

Az ACH napi kereskedési volumene több mint 60%-os emelkedést mutat, ami élénk kereskedésre utal. Az elmúlt 7 napban az ACH árfolyama több mint 25%-kal emelkedett, ami elég jó teljesítmény. Az intenzív kereskedés az árfolyamra is jó hatással van, ebből adódóan pedig a projekt kilátásai igencsak kedvezőek.

4. Nervous Network (CBK)

A CBK ökoszisztémát a Common Knowledge Base (Közös Tudásbázis) vezérli. A projekt natív tokenje – akárcsak a Bitcoin – a Proof-of-Work (PoW) konszenzus mechanizmust használja. A fejlesztők így különféle DApp-okat építhetnek, elősegítve ezzel a skálázhatóságot és a biztonságot.

Ez a nyilvános, nyílt forráskódú blokklánc projekt egy P2P hálózatot hoz létre, amelyen keresztül a felhasználók biztonságos blokklánc szolgáltatásokhoz férhetnek hozzá. A lánc két rétegből épül fel: az alap rétegből (a Közös Tudásbázis), amely az intelligens eszközök és a konszenzus számára készült, valamint a tranzakció számítási rétegből.

A CKB árfolyam jelenleg 0,0864 dollár, és az elmúlt 7 napban több mint 35%-os növekedést produkált. A 14 napos RSI-ből (48,15) az látszik, hogy a piac álláspontja közömbös a tokennel kapcsolatban.

5. Liquid Staking Derivatives (LSD)

A Liquid Staking Derivatives egyedülálló megközelítést kínál a stakingre. A projekt célja, hogy megőrizze a likviditást a származékos tokeneken keresztül. Ezekkel a tokenekkel a felhasználók továbbra is élvezhetik a passzív jövedelem előnyeit, miközben további DeFi lehetőségeket fedezhetnek fel. A hagyományos letéti protokolloktól eltérően, amelyek a passzív jövedelemért cserébe lezárják a befektetők vagyonát, a likvid staking származékos termékek biztosítják az eszközök rugalmasságát.

A token 2023. március 5-én érte el a mindenkori csúcsát, 2,25 dolláron, fél évvel később, 2023. szeptember 8-án pedig 0,006465 dolláros mélypontra esett, ami óriási ingadozást jelent. A közelmúltban tapasztalt visszaesések ellenére az LSD a múlt héten jól teljesített, és több mint 30%-ot emelkedett. A kereskedési volumen növekedése nagyobb érdeklődésre és növekedési potenciálra utal.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**