A Starknet tulajdonosok egy emelkedő trendre várnak

A Starknet (STRK) Ethereum layer-2-es hálózat a februári indulás óta küzd, és a STRK tokentulajdonosoknak mindössze 8%-a van profitban. A nehéz körülmények ellenére azonban mégis úgy tűnik, hogy a kriptovaluta tulajdonosok úgy döntöttek, hogy egyelőre nem dobják be a törülközőt, és tartózkodnak a tokenek eladásától.

A Starknet reméli, hogy visszaszerzi elvesztett értékét

Néhány nappal ezelőtt a Starknet nyilvánosságra hozta, hogy sikeresen végrehajtották a Parallel Execution és Block Packing frissítést a teszthálózaton. Az upgrade, amely a gázdíjak csökkentésére és a két másodperces blokk-visszaigazolási időre irányul, augusztus 28-án élesedik a mainneten a tervek szerint.

A tesztnet bejelentést követően az IntoTheBlock adatai azt mutatják, hogy a STRK-t birtokló címek száma megnőtt a legutóbbi 30 nap és az elmúlt 365 nap között. Bár ennek oka továbbra is bizonytalan, a növekedés egyértelműen azt jelzi, hogy a tulajdonosok továbbra is optimisták a token jövőjét illetően és potenciáljával kapcsolatban. Hasonlóképpen, ez utal arra is, hogy még nem állnak készen arra, hogy leírják a veszteségeket, függetlenül a tapasztalt visszaeséstől.

STRK címek

Starknet címek birtokolt ideje. Forrás: IntoTheBlock

Ez a komoly elhatározás meglepőnek nevezhető, figyelembe véve a Starknet eddigi vitáit. A projekt korai alkalmazói például elégedetlenek voltak a februári airdrop kivitelezésével is. Továbbá a projektben a felhasználók elkötelezettsége is jelentősen visszaesett, nemrég pedig a vezérigazgató is lemondott. Ennek ellenére érdekes módon a láncon belüli adatokból kiderül, hogy a hálózati aktivitásban jelentős javulás következett be.

STRK címek

Starknet új és aktív címek

Konkrétan az új címek, amelyek az első sikeres tranzakciót végrehajtó résztvevők számára utalnak, az elmúlt héten 30,25%-kal nőttek.

Hasonlóképpen, az aktív címek, amely a blokkláncon lévő küldő és fogadó felek számát méri, szintén megugrottak. Ha tartósan fennmarad ez a trend, akkor ezeknek a számoknak az emelkedése bullish jel lehet a Starknet és a natív tokenje számára.

STRK árfolyam-előrejelzés: A token a felső ellenállást figyeli

A cikk írasakor az STRK tokennel 0,39 dolláron kereskednek, ezzel az elmúlt 24 óra egyik legnagyobb erősödője volt a top 100-as listán. A napi grafikon alapján a kriptopénz június 5. és augusztus 3. között egy ereszkedő háromszöget alakított ki.

Az ereszkedő háromszög egy medvés chartmintázat, amelyet egy sor alsó csúcs (LH) és egy ellenállási szint jellemez. Korábban az STRK e régió alá is betört, ami arra utal, hogy a csökkenő trend folytatódhat.

Starknet árfolyama

De az elmúlt napok eseményei alapján a kriptopénz készen állhat arra, hogy ezen minta fölé emelkedjen. Arra utaló jelek is megjelentek, hogy egyértelműen emelkedő üzemmódban van, mivel a Money Flow Index (MFI) értéke 16,20.

Az MFI a vételi és eladási volumen mérése mellett azt is értékeli, hogy egy kriptopénz túlvásárolt vagy túladott. A 80,00 vagy a feletti értékek azt jelentik, hogy túlvásárolt, míg a 20,00 vagy az alatti értékek azt jelzik, hogy túladott.

E mérőszám szerint az STRK árfolyama túladott, és egy figyelemre méltó bullish fordulat jöhet. Így, ha a vételi nyomás növekszik, a token értéke rövid távon a 0,62 dolláros felső ellenállás felé ralizhat.

Emellett a közelgő frissítés sikeres végrehajtása a mainneten, párosulva a nagy kereslettel, az árfolyamot a 0,94 dollár felé terelheti. Ha azonban a tulajdonosok körében csökken a bizalom, eladási nyomás léphet életbe, és az árfolyam 0,34 dollárig eshet.