Kilőtt két Solana mém érme, a WIF és a Popcat – Melyik lesz a következő 100x mém érme?

A Solana mém érmék újra a kripto piac tetején állnak, amit a SOL bikás trendje idézett elő.

A Solana árfolyam közel 40%-kal nőtt a hétfői mélypont óta. A cikk írásakor 153 dolláron forog, piaci kapitalizációja pedig közel 72 milliárd dollár.

Nem meglepő hát, hogy a Solana mém érmék is jelentős növekedést tudnak felmutatni, a Dogwifhat például közel 60%-kal nőtt a mélypont óta. A Popcat szintén elképesztő, 127%-os növekedést produkált, a MEW pedig csaknem kétszeresére nőtt.

Egy több láncon is elérhető mém érme – a Base Dawgz ($DAWGZ) – előértékesítés azonban ellophatja a show-t, hiszen a piaci fellendülés közepette már közel 3 millió dollárt gyűjtött.

A Solana mém érmék elérték a lejtő alját?

A Solana mém érmék árfolyam-mozgásai nem meglepő módon nagymértékben korrelálnak a SOL árfolyammal. A smart money befektetők rávilágítottak, hogy a WIF amolyan tőkeáttételes SOL-ként funkcionál ebben a bika ciklusban.

Rövid távon ez mindenképpen kedvező lehet. A kedvelt elemző, Ali Martinez például arra mutatott rá, hogy a Solana árfolyam kitörés előtt állhat, amely akár 166 dollárig is elrepítheti a következő napok során.

A 20 napos egyszerű mozgóátlag – amely 167 dollár körül mozog – megfordítása akár 200 dollárig tartó emelkedéssel is járhat.

Ehhez hasonlóan a SOL/ETH kereskedési pár is új magasságokba érhet, és közben a SOL/BTC is szépen emelkedik.

SOL chart

Ennek következtében a Solana mém érmék is jó eséllyel hozhatnak tetemes hasznot a következő napokban, ez pedig különösen igaz az erősen alulértékelt tokenekre.

A Popcat a cikk írásakor 0,59 dollár körül forog, ami még így is csak nem sokkal több mint a mindenkori csúcs fele. Azonban, ha sikerül a napot a 10 hetes egyszerű mozgóátlag – 0,52 dollár – felett zárnia, akkor az új mindenkori csúcsot eredményezhet.

A Dogwifhat szintén hasonló helyzetben van, hiszen a mindenkori csúcs alig több mint harmadába kerül most. Ez azonban változhat, ha a WIF át tudja törni a 30 hetes egyszerű mozgóátlagot 1,90 dollárnál.

Másfelől viszont, egy utolsó korrekció lehetősége sem kizárt. A JPMorgan elmondása szerint a hétfői globális részvény összeomlásban kulcsszerepet játszó jen carry trade feloldása egyelőre csak félig van kész. Magyarra lefordítva ez a kripto árfolyamok ismételt zuhanásához vezethet az amerikai tech részvényekkel való szoros korrelációjuk miatt.

Mindezek ellenére a szélesebb körű kripto piaci visszapattanás kétséget kizáróan megmutatta, hogy a Solana mém érmék könnyedén felülmúlhatják a többi eszköz osztályt a bika futam hátralevő részében.

Melyik lehet a következő 100-szoros mém érme?

Azok, akik korán befektettek a WIF-be és a Popcat-be, már több mint 100-szoros hozamra tehettek szert. A szakértők szerint a Base Dawgz is hasonló kilátások elé nézhet a tőzsdei listázás után.

A $DAWGZ jelenleg előértékesítésben érhető el, így a befektetők abban a luxusban részesülnek, hogy kizárólag a projekt fundamentumaira összpontosíthatnak. Nem kell aggódniuk a szélesebb kripto piaci trendek és bizonytalanság miatt. Nem véletlen, hogy már közel 3 millió dollár értékű befektetés érkezett a projektbe.

Ahogy arra a neve is utal, a Base Dawgz elsődlegesen a Coinbase láncán, a Base-en fut, ami kedvezően hathat a bevezetés utáni történésekre. A Base mém érmékre ugyanis viszonylag nagy kereslet van a Brett sikere óta.

A $DAWGZ azonban nem korlátozódik egyetlen egy blokkláncra. A mém érme a Solanán, az Ethereumon, az Avalanche-on és a BSC-n is elérhető lesz. Éppen ezért a Solana mém érmék számára közelgő bika futamból is hasznot húzhat majd.

De nem csak ettől különleges a Base Dawgz. A projekt innovatív megoldásokkal érkezik, amelyekkel bevonzhatja az új befektetőket, és erős közösségi támogatásra tehet szert. Azok a befektetők például, akik a mém érmével kapcsolatos bejegyzéseket osztanak meg a közösségi médiában, airdrop pontokat gyűjthetnek.

Ezen felül az egyedi ajánlói linkjükön keresztül, barátaiktól érkező befizetések egy bizonyos százalékát is megkapják. Ha ez még mindig nem lenne elég, a $DAWGZ tulajdonosok letétbe is helyezhetik az érméiket, amivel nagyvonalú jutalmakban részesülhetnek az 5 lánc bármelyikén.

Mindezek alapján úgy gondoljuk, hogy a $DAWGZ az egyik legjobb mém érme előértékesítés lehet jelenleg, és mindenképpen érdemes bevásárolni a tokenből. Siess, mert az ár gyorsan emelkedik, a tokenek pedig gyorsan fogynak!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**