Hiába a rövid távú korrekció, a Shiba Inu és a Shiba Shootout is bikás jelzéseket mutat

A Shiba Inu (SHIB) cikkünk írásakor, hétfő este 7,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval büszkélkedhet, napi eredménye pedig 1,89%-os emelkedés. A SHIB a közelmúltban tehát némi emelkedést könyvelhet el a szélesebb kriptopénzpiacon belül.

A Shiba Inu (SHIB) körüli bullish hangulatot egy másik Shiba-köntösű projekt, a Shiba Shootout (SHIBASHOOT) sikere is táplálhatja.

Ez a cowboy-témájú, szuper előnyöket kínáló mém érme már több mint 879 000 dollárt gyűjtött össze az ICO-ja folyamán, tehát láthatóan sikerült elcsípnie a SHIB alternatívája után kutató befektetők figyelmét.

Shiba Inu (SHIB) árfolyam-elemzés és árfolyam-előrejelzés

A Shiba Inu (SHIB) per pillanat 7,9 milliárd dolláros piaci kapitalizációval kereskedik, ez elég nagy csökkenés az eddigi csúcshoz viszonyítva.

A kriptó azonban a közelmúltbeli piaci zuhanás ellenére elég stabilnak mondható, ami potenciális vásárlási lehetőséget nyújt a befektetők számára. A kereskedési volumene is emelkedett, 972,7 millió dollárral 312,39%-os emelkedésnek lehetünk a tanúi.

Nézzünk vissza kicsit a Shiba Inu történelmére. Az érme 2021 októberében olyan nagy ívű emelkedést tapasztalt, hogy elérte a 40 milliárd dolláros piaci kapitalizációs csúcsot. Ebben az időszakban gyakorlatilag egyetlen hónap leforgása alatt több mint 1000%-os árfolyam-emelkedést ért el. A befektetők mindennél jobban szeretnének mostanában átélni egy hasonló emelkedést.

A technikai elemzők több lehetséges árfolyamcélt is javasolnak a SHIB számára. Rövid távú törekvés lehet például a korábbi, 0,00004518 dolláros bikapiaci csúcs újbóli megérintése.

A kriptovaluta eddigi teljesítményét elnézve feltétlenül ambiciózusabb, de mégis elérhető motivációt jelent az eddigi ATH-jának a visszapörgetése és a 40 milliárd dolláros piaci kapitalizáción való laza átlépés.

coinmarketcap shiba inu het

Forrás: CoinMarketCap

A Shiba Inu-nak több okból kifolyólag is van esélye egy egészséges feltámadásra. Először is, a bölcs befektetők tisztában vannak vele, hogy a kriptók piacán előfordulnak ciklikus rallyk, és ilyen időszak várható szeptemberben és októberben is.

Ezen túl a makrogazdasági feltételek és az általánosabb piaci trendek is nagy mértékben hatással lehetnek az altcoinok teljesítményére. Ugyan a 40 milliárd dolláros piaci kapitalizáció elérése kiadós kihívást jelent, azért volt már hasonlóra példa a volatilis kriptopénzpiacon.

A Shiba Inu múltban elért sikerei bizonyítják a jövőbeli növekedési lehetőségeit. A megvalósítás viszont mindenképp a kedvező piaci feltételek és a folyamatos befektetői érdeklődés függvénye.

Azok részére, akik alternatív befektetési módokat keresnek, szuper mém érme lehet a Shiba Shootout.

Shiba Shootout: Egy klassz, SHIB-alapú befektetési lehetőség

A Shiba Shootout projektje komoly hozamlehetőséggel kecsegteti a befektetőket, a szakértők szerint akár 100-szoros potenciál rejtőzhet benne. A Shiba Shootout most még csak az előértékesítését tartja, és 879 000 dollár gyűjtésnél tart.

A következő áremelkedésig cikkünk írásakor már csak 7 nap, 15 óra, 13 perc és 29 másodperc van hátra.

Shiba Shootout sokak örömére készült egy App Store-ból letölthető játékkal is. Ugyan maga a játék még igen korai stádiumban van, a koncepciója kifejezetten érdekes. Ez egy Shiba Inu alapú mesterlövész játék, amely amellett, hogy izgalmas, kereseti lehetőséget is nyújt. A játék témája és karakterei egyaránt különlegesek, telis tele nosztalgikus western elemekkel.

shibashootout

A projekt tervezi a póker, a lottó és a metaverzum funkciók beépítését is, hogy még többen meglelhessék benne a számításaikat.

A csapat kiemelten ügyel az okos márkaépítésre, és tény, ez a nyugati téma elég szépen megtalálta a célközönségét. A kiemelt megtérülési lehetőség egészen vonzó befektetési lehetőséggé varázsolja a projektet.

Az ICO-n a SHIBASHOOT érmét Ethereum, USDT, bankkártya vagy BNB használatával veheted meg.

Az indulás közeledik, és a projekt kilátásai pedig nem is lehetnének fényesebbek. A projekttel kapcsolatos hírek követéséért keresd fel az X és a Telegram közösségi média csatornákat.

Következtetés

A Shiba Inu (SHIB) és a Shiba Shootout két eltérő befektetési lehetőséget nyújt a dinamikus kriptopénzpiacon.

A SHIB jelenleg kissé medvés életjeleket mutat, de a hosszú távú lehetőségeit latolgatva már bikás esszenciákat láthatunk. Ráadásul a piacon hamarosan beköszönt az altcoin-szezon, így a SHIB érme kiadós árnövekedést tapasztalhat.

A Shib tokennel szemben a Shiba Shootout egy új projekt, és biztató befektetési ajánlatot mutat. A play-to-earn modellt párosítja a cowboy témával, ami nagyon különlegesnek számít a kriptotérképen, olyannyira, hogy nincs is párja.

Valójában mindkét kriptó teret ad a befektetőknek, hogy kiaknázzák a különböző piaci trendeket és koncepciókat.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**