Visszatért a Bitcoin Kebab – új házigazdával, de régi hangulatban érkezik a kriptós podcast

Néhány hónapnyi pihenő után újra elérhető a Bitcoin Kebab podcast, amelyben a korábbi házigazda, Stier Kata – szokatlan módon – most vendégként szerepel. A műsor új vezetője Lőrincz Barbara Renáta, aki már több epizódban is szerepelt korábban a Bitcoin Kebab adásaiban.

Izgalmas témákat hallgathatunk ismét a Bitcoin Kebab podcast következő adásában

A Bitcoin Kebab eheti adásában tehát a régi házigazdánk, Stier Kata lesz a vendég.

A műsor első részében Kata visszaemlékezik a Bitcoin Kebab legemlékezetesebb adásaira. Részletes betekintést nyerhetünk a műsor szervezési és technikai kivitelezési feladataiba, amelyek révén igazán egyedivé vált a podcast.

A továbbiakban Kata elmeséli hosszú és kalandos útját, amely során megismerkedett a kriptovaluták világával. Érdekes történeteket hallhatunk a rigai Baltic Honeybadger konferenciáról, ahol találkozott Knut Svanholmmal, a “Szuverenitás és függetlenség” című könyv szerzőjével. Kata beszél a könyvfordítás izgalmas kihívásairól, valamint a speciális szakkifejezések magyarra adaptálásának nehézségeiről is.

A műsorban szó esik a Bitcoin filozófiájáról is, arról, hogy a Bitcoin miként segíti az emberek életét a jelenben és jövőben, kiemelve az egyéni út és felelősség fontosságát. Barbara és Kata közösen elemzik, hogyan lehet a Bitcoin használatával előmozdítani az egyéni szabadságot és függetlenséget, valamint milyen gyakorlati lépéseket tehetünk ennek érdekében.

Ezzel a különleges epizóddal várjuk a hallgatókat a héten, bemutatva a Bitcoin világának számos aspektusát és gyakorlati alkalmazását. Ne hagyjátok ki ezt a tartalmas és inspiráló beszélgetést! Érdekes adás lesz, gyertek és hallgassátok meg a Bitcoin Kebab legújabb adását!

Korábbi adások linkjei Barbival:
1.Önrendelkező digitális társadalom: bemutatkozik a Solar Punk
https://www.youtube.com/watch?v=TqMi0UIl-KY
2.Nőként a kriptavaluta szektorban
https://www.youtube.com/watch?v=li1vbpolZV4

Kata blogját ide kattintva olvashatod: https://blockchainter.hvgblog.hu

Barbi elérhetőségei:
https://www.linkedin.com/in/barbara-r-lorincz/
https://x.com/btcbarbi