Vérfürdő a piacon: Ezekre a kriptókra érdemes figyelni a 312 millió dollár likvidálása után

A kriptopiac a közelmúltban hatalmas visszaeséssel szembesült, körülbelül 312 millió dollárnyi eszköz került likvidálásra. Ugyanakkor, a pénzügyi káosz közepette, bizonyos kriptovaluták potenciális lehetőséget mutatnak a fellendülésre és a növekedésre. Az alábbiakban górcső alá vesszük, hogy mely érmék vannak abban a helyzetben, hogy visszapattanjanak és ígéretes hozamokat generáljanak. Ennélfogva érdemes szemmel tartani a szóban forgó digitális eszközöket a likvidálás utáni időszakban.

A CYBRO előértékesítése átlépte az 1,4 millió dollárt: Kihagyhatatlan új generációs befektetési lehetőség

A CYBRO már a bálnák figyelmét is felkeltette az exkluzív token előértékesítése által, ami rövid idő alatt 1,4 millió dollárt zsebelt be. Ez a következő generációs DeFi platform olyan páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, amelyek révén bármilyen piaci helyzetben képesek maximalizálni bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális megtérülést jósolnak a CYBRO tokenek számára, amik most mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatóak. Ez az egyedi, kiemelkedő technológiával rendelkező projekt egy szempillantás alatt magához vonzotta a neves kriptobálnákat és influenszereket, ami komoly bizalomról és érdeklődésről tanúskodik. Nemrégiben egy izgalmas frissítés során a CYBRO bevezetett egy ajánlóprogramot is a felhasználók számára. Ez 12% jutalékot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű, míg 2%-ot a harmadszintű referensektől. A USDT jutalmakat hetente osztják szét és az újonnan csatlakozók dupla CYBRO pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód felhasználásával.

CYBRO - A legjobb DeFi befektetés 2024-ben

A CYBRO token holdereknek lehetőségük nyílik kihasználni a jövedelmező stakelési jutalmakat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó pénzvisszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belüli biztosítási programot.

Mivel az előértékesítés során az összes token mindössze 21%-a áll rendelkezésre és körülbelül 64 millió már el is kelt, ez egy kiváló lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely vitathatatlan potenciállal büszkélkedhet.

>>>Csatlakozz a CYBRO-hoz és a tiéd lehet az akár 1200%-os megtérülés is<<<

POLYX: A következő bikafutam potenciális nagyágyúja

A POLYX egyike azon altcoinoknak a piacon, amelyekre érdemes odafigyelni. Innovatív blokklánc technológián alapszik és biztonságos, gyors, valamint költséghatékony tranzakciók kivitelezésére tervezték. A közelmúltban bekövetkezett piaci hanyatlás miatt most jöhetett el a tökéletes alkalom arra, hogy a beruházók lecsapjanak a POLYX-ra. A rutinos befektetők úgy vélik, hogy 2021-hez hasonló minták ismétlődnek, ami egy közelgő altcoin szezonra utalhat. Erős alapelemeinek és egyedi megközelítésének köszönhetően a POLYX vonzó befektetésként tetszeleg. Jelentős növekedési potenciállal rendelkezik, így kifizetődő lehet betárazni a tokenből a jelenlegi piaci ciklusban.

Lovagold meg a hullámot: TON Coin potenciálja a piaci változások közepette

A TON Coin, amit a Telegram fejlesztett ki, gyors és olcsó tranzakciókkal kecsegtet. Egyedülálló technológiája révén egy decentralizált ökoszisztémát szeretne kiépíteni az üzenetküldő szolgáltatások és appok számára. Az árfolyamok visszaesésének ellenére az elkövetkezendőkben bikás trend várható az eszköz vonatkozásában. Ez vonzóvá teheti a TON-t az altcoin szezonban tőkét kovácsolni kívánó befektetők számára. A szilárd technológiai alapok és az egyre növekvő közösségi támogatás remekül pozícionálja az eszközt a jövőbeli hozamok tekintetében.

Az SNX az egekbe törhet: A Synthetix vezetheti a következő altcoin szezont

A Synthetix (SNX) egy decentralizált pénzügyi platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a szintetikus eszközök létrehozását és a velük való kereskedést. Ezek az eszközök olyan vagyontárgyakat, például aranyat, részvényeket vagy akár más kriptovalutákat is reprezentálhatnak anélkül, hogy ténylegesen birtokolnák azokat. A platform okosszerződéseket használ a működéshez és a biztonság biztosításához. Az SNX tokenek alapvető részét képezik ennek az ökoszisztémának, mivel biztosítják a szintetikus eszközökhöz szükséges likviditást és fedezetet. Tekintettel az elmúlt piaci ciklusokban látott bikás mintákra, az SNX ígéretes altcoinként emelkedik ki a tömegből. Kivételes technológiája és növekvő elfogadottsága profitábilis alternatívává teszi a következő nagy piaci bummra.

Összegzés

A POLYX, a TON és az SNX rövid távon kevesebb potenciállal rendelkeznek a CYBRO-hoz képest. Azonban a DeFi platform elszalaszthatatlan lehetőségeket kínál a befektetők számára. A Blast blokkláncon végzett AI-alapú hozamaggregációt használva maximalizálja a nyereségeket. A funkciók közé tartoznak többek között a stakelési jutalmak, az exkluzív airdropok és a vásárlások után járó pénzvisszatérítés is. A CYBRO hibátlan felhasználói élményre törekszik, zökkenőmentes be- és kifizetésekkel. Az átláthatóságot, a szolgálatkészséget és a minőséget hangsúlyozva tűnik ki riválisai közül. A bálnák és az influenszerek is árgus szemekkel figyelik a projekt alakulását.

Weboldal: https://cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***