Elemzőnk a Bitcoin hanyatlását jósolja, íme a legígéretesebb alternatívái

Egy prominens elemző úgy látja, hogy a Bitcoin előbb-utóbb a gyengülés jeleit kezdi mutatni. A megnövekedett Bitcoin-dominancia hamarosan elutasítási tartományba kerülhet, ez pedig előmozdíthatja az altcoinok térnyerését. Cikkünk célja feltárni azokat az alternatív kriptovalutákat, amik a Bitcoin dominanciájának a megtörése után felfutásnak eredhetnek és remek diverzifikációs eszköznek számítanak.

Visszaszámlálás! Utolsó esély $BLASTUP-ot vásárolni a TGE előtt!

Ideje bejelölni a naptárban a várva várt BlastUP TGE-t, vagyis token generation event-et, ami augusztus 7-én kerül megrendezésre. A korai $BLASTUP-tulajdonosok, akik a májusban záruló előértékesítés során tokenekre tettek szert, alig várják, hogy eszközeik 40%-kal felértékelődjenek.

A BLASTUP tokent magas növekedési potenciállal rendelkező kriptovalutának tekintik, mivel a Blast-ökoszisztéma egyik sarokköve és egyedülálló indítópultja. Magas használhatósága azt a célt szolgálja, hogy segítse az induló kriptovaluta-startupokat minél magasabbra jutni. A projekt sikerét a 8 millió dolláros előértékesítési kampány és a közel 20 ezer $BLASTUP-tulajdonos tökéletesen mutatja. A BLASTUP tokent most utoljára a Blastbox V2 megvásárlásával lehet beszerezni előértékesítési áron.

>> Utolsó lehetőség a BLASTUP token megvásárlására a lehető legjobb áron! <<

A Blastbox egy egyedi zsákmány, ami 2000 $BLASTUP-tokent tartalmaz, a BlastUP Pass kiváltásához szükséges minimális mennyiséget. A tokenek mellett Booster pontok is találhatók a csomagban, amik speciális tokeneket tartalmaznak a BlastUP közösségének a támogatása céljából.

Azok, akik legalább 10 darab Blastboxot vásárolnak, előjogot kapnak az alábbiakra:

  • Részvétel a második szintű NFT-sorsoláson
  • Részvétel a token airdropjában
  • Tagság a BlastUP klubban

Már csak néhány darab Blastbox elérhető az akció végéig, és ez egyben az utolsó lehetőség is arra, hogy hozzájuss $BLASTUP tokenjeidhez az elővételi áron. Az iparági elemzők szerint ezt követően akár 1000%-os növekedést is produkálhat a token a TGE után.

>> Szerezd be a BLASTUP tokeneket a lehetséges 1000%-os megtérülésért! <<

A TRAC szárnyalásnak eredhet az altcoin seasonben

A TRAC, az OriginTrail projekt natív tokenje, ami az ellátási láncok kezelésére összpontosít. A blokklánc-technológia kihasználásával az OriginTrail átláthatóságot és biztonságot biztosít az áruk nyomonkövetésében a gyártástól a szállításig. A közelmúltban tapasztalt visszaesés ellenére a TRAC ígéretes mintákat produkák, amennyiben megismétlődik a 2021-ben látott bikapiac, úgy rendkívül messzire juthat ez a kivételes projekt.

A Jasmy kitart a piaci süllyedés közepette

A JASMY egy új digitális eszköz, amely első sorban az adatvédelemre és az internet of things (IoT) megoldásokra koncentrál. A projekt célja nagyobb irányítást adni a felhasználók kezébe, ezzel biztosítva az átláthatóságot és az elszámolhatóságot. Amennyiben megismétlődik az előző bikapiacon látott felfutás, úgy a JASMY a bikapiac egyik sztárja lehet, mivel a projektnek van egy alapos technológiai háttere és átlátható víziója.

Fényes jövő áll az Injective előtt

Az INJ, az Injective Protocol natív tokenje, ami ígéretes jövő előtt áll. Ez a decentralizált pénzügyi platform lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy bármilyen piacon kereskedhessenek. Az INJ technológiája gyors, gázdíjmentes és átlátható kereskedelmet biztosít a felhasználók számára. A token 2023-ban kapott először nagyobb figyelmet, azonban az előző bikapiacon látottak alapján az eszköz fényes jövő előtt áll.

A Synthetix vezetheti a következő altcoin seasont

Az SNX egy decentralizált pénzügy platform natív tokenje, amely szintetikus eszközök létrehozását és kereskedelmét biztosítja 0-24-ben. Ezek az eszközök lemásolhatják az aranyat, a részvényeket vagy akár más kriptovalutákat is. A platform okosszerződéseket használ a biztonságos működés biztosítására, az SNX tokenek pedig az ökoszisztéma fontos részét képezik. Tekintettel az elmúlt piaci ciklusban tapasztalt bikás mintázatra, az SNX ígéretes altcoin lehet egyedülálló technológiája miatt.

Következtetés

Az olyan kriptovaluták, mint a TRAC, a JASMY, az INJ vagy az SNX jelenleg ki vannak téve a piaci bizonytalanságnak, emiatt potenciáljuk alacsonyabb. A BLASTUP azonban egyedülálló technológiájával és a Blast-ökoszisztéma támogatásával hihetetlenül messzire juthat a következő ciklusban.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***