Csalódtak a befektetők a Toncoinban

A Toncoin (TON) ára 19%-os csökkenés után már a felhalmozási zónát is elérte. Kiábrándítóan alakult az árfolyam mozgás egész júliusban. Ez az árfolyam akció úgy tűnik egyelőre, hogy augusztusban is folytatódik tovább.

A Toncoin ára nem teljesít úgy, mint azt sokan várták

Az utóbbi időszakban az Toncoin árfolyam csökkenése arra késztette a befektetőket, hogy optimizmusukat pesszimizmusra váltsák. Ez pedig további kihívást jelenthet a TON jövőjére nézve.

Ton USDT árfolyam

A napi grafikonon az RSI már a vételi zónában jár, ami jól mutatja, mennyire szabadulnának a befektetők a TON érméktől, hiszen már túladott tartományba jutott a token ára.

Negatív finanszírozási ráta

A Toncoin árcsökkenése látszólag a befektetőket a pesszimizmussal szélére sodorta. Ez nyilvánvaló megjelenik a TON negatív finanszírozási rátájában, ami azt jelzi, hogy a befektetők túlnyomórészt short pozíciókat vesznek fel. Ez a tendencia arra utal, hogy sokan az eszköz értékének folyamatos csökkenésére fogadnak.

A negatív finanszírozási ráta a kereskedők körében tapasztalható medvepiaci hangulatot tükrözi. Többen vannak tehát azok, akik további lefelé irányuló mozgásra számítanak a piacon. Ez pedig végzetes lehet azon befektetők számára, akik a jelenlegi viszonylag alacsony áron vásárolnak.

Toncoin finanszírozási ráta

Befektetői nyereség

A piaci érték és a realizált érték aránya, MVRV mutató szintén vásárlási lehetőségeket kínál. Az MVRV mutató a befektetői nyereséget és veszteséget értékeli. Jelenleg a Toncoin 30 napos MVRV-je -11%-on áll, ami veszteségeket és lehetséges vásárlási nyomást jelez.

A TON ára korábban hajlamos volt a jelentős korrekcióra, ha az MVRV -5% és -15% között állt. És általában a felépülés és a felemelkedés kezdetét jelzte a korábbi időszakok során és jó felhalmozási lehetőségként mutatkozott meg.

toncoin mvrv ratio

Meg kell azonban jegyezni, hogy a jelenlegi piaci viszonyok azonban még néhány napig medvepiaci hangulatot tükröznek. Ezért a Telegram-érmék rajongóinak meg kell találniuk a felépülés további jeleit, mielőtt belevágnának a felhalmozásba.

TON ár előrejelzés: a támasz sértetlen megőrzése a cél

A Toncoin ára szombaton 5,77 dollárig csökkent, amivel a 6 dolláros kulcsfontosságú támasz is veszélybe került. A három hónapos mélypontról szombatról vasárnapra virradóan az árfolyam többé kevésbé visszaküzdötte magát 6 dollárig. Azonban ahhoz, hogy a medvepiaci körülmények ellenére ne essen tovább az árfolyam szükséges lenne a napi grafikonon is 6 dollár felett zárni a napot.

Amennyiben azonban elesik ez a szint, az esetleges csökkenés miatt a Toncoin árfolyama akár 5,49 dollárra süllyedhet.

toncoin árfolyam támasz