A BOME az egekbe tör, a Raboo mémérme pedig elcsábítja a DOGE befektetőit a 20%-os flash sale révén

Nagy népszerűségnek örvend mostanában a mémérmék piaca, különösképp a BOME, hiszen az általános piaci visszaesés ellenére továbbra is emelkedést tapasztal. Ami azonban még magával ragadóbb, az az a tény, hogy a rendkívül sikeres előértékesítéssel rendelkező Raboo ($RABT), a nemrég bevezetett 20%-os flash sale révén, még a DOGE holdereket is elcsábítja. Az alábbiakban közelebbről is szemügyre vesszük ezeket az ígéretes eszközöket.

Kitört a BOME: a 10%-os növekedés kenterbe verte a kriptopiacot

A Book of Meme saját valutája, a BOME, lenyűgöző növekedést produkált az elmúlt héten: 10,30%-kal nőtt az értéke – lekörözve ezzel a teljes kriptopiacot, amely mindössze 0,70%-ot emelkedett. A BOME árfolyama jelenleg 0,009269 dollár, a piaci kapitalizációja pedig 639 731 583 dollárra rúg a CoinMarketCap platform adatai szerint.

A legfrissebb elemzések alapján a BOME relatív erősség indexe (RSI) 63,50-en áll. Annak ellenére, hogy a BOME árfolyama gyorsan emelkedett és a “túlvett” állapot határán van, ez az érték azt jelzi, hogy még mindig van lehetőség az eszköz további emelkedésére, mielőtt elérné a kritikus 70-es RSI küszöböt.

Szabadesésben a Dogecoin: A befektetők aggódnak az árszint bezuhanása miatt

A Dogecoin ára, ami jelenleg 0,117 dolláron áll, az utóbbi időben csökkenő tendenciát mutatott és pillanatnyi értékének több mint 9,6%-át veszítette el az elmúlt héten. A DOGE árfolyama az 50 napos exponenciális mozgóátlag (50 EMA) nevű fontos technikai mutató alá esett. Amikor az árfolyam az 50 EMA alá esik, az csökkenő lendületet és medvés trendet jelez elő. Ez aggodalomra ad okot a Dogecoin rövid távú kilátásaival és árszintjével kapcsolatban.

Az a tény, hogy a Dogecoin nem tudta az 50 EMA felett tartani az árfolyamát, aggasztó egyes befektetők számára, annak ellenére, hogy más altcoinok sem teljesítenek fényesebben. Ez a kudarc arra utal, hogy az eladási nyomás meghaladja a Dogecoin iránti vételi érdeklődést. Ennek eredményeképpen a DOGE várhatóan tovább fog esni, ami kedvezőtlen befektetéssé teszi.

Raboo flash sale: Elindult az előértékesítési őrület, a tokenomika hosszú távú értéket ígér

A Raboo egy kiváló befektetési alternatíva, amit azzal is bizonyított, hogy egyre több és több befektetőt, köztük Dogecoin tulajdonosokat is vonz a platformjára. Az előértékesítési fázisban lévő token meglehetősen rövid időn belül elérte az elképesztő 2 millió dolláros mérföldkövet, és várhatóan még többet fog kaszálni a flash sale bevezetésével, ahol az automatikus bónusz 10%-ról 20%-ra emelkedik.

A befektetőket a Raboo platformjára a flash sale mellett a token értékének és szűkösségének megőrzésére irányuló törekvései vonzzák. A Raboo egy gondosan megtervezett tokenomikai modellt vezetett be egy tokenégetési mechanizmussal megspékelve. Más kriptovalutákkal ellentétben, amelyek végtelen kínálatra támaszkodnak, ez a mechanizmus megpróbálja folyamatosan csökkenteni a forgalomban lévő $RABT tokenek mennyiségét, növelve ezzel a token értékét és garantálva annak hosszú távú fenntarthatóságát.

Sőt, a becslések szerint, amikor a $RABT-t bevezetik a kriptotőzsdékre, az előértékesítés iránti érdeklődés 100-szorosára is megugorhat. Annak érdekében, hogy ilyen potenciális növekedésnek legyenek tanúi, a befektetők részt vehetnek az előértékesítésben és mindössze 0,0048 dollárért vásárolhatnak $RABT-t tokeneket.

Összegzés

Momentán a mémérmék piaca van reflektorfényben s a BOME 10%-os emelkedésével felülmúlta a kriptopiac teljesítményét. Az igazi sikersztori azonban a Raboo háza táján keresendő, amely a nemrég bevezetett 20%-os flash sale révén még a Dogecoin befektetőket is magához vonzotta. A Raboo-ban rejlő potenciál miatt az értéke a tőzsdére kerülését követően akár megszázszorozódhat, ezért a hozzáértő befektetőknek érdemes megfontolniuk, hogy részt vegyenek-e az előértékesítésben a $RABT megvásárlásával, amíg még lehetőségük van rá.

A Raboo előértékesítésére IDE kattintva tudsz lecsapni!

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***