Közeleg a bikafutás, ezek az altcoinok 300%-os nyereséget hozhatnak

A következő nagy hullám már a sarkon lehet. A befektetők jelentős nyereséget kínáló altcoinok után kutatnak. Ez a cikk bemutatja a potenciálisan jelentős növekedésre készülő érméket, így az olvasók bepillantást nyerhetnek abba, hogy mely eszközök ígérhetnek akár 300%-os növekedést.

A CYBRO előértékesítése elérte az 1,5 millió dollárt

A CYBRO felkeltette a kriptobálnák figyelmét, mivel exkluzív tokenjének előértékesítése gyorsan 1,5 millió dollár fölé emelkedett. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetőknek, hogy bármilyen piaci helyzetben maximalizálják a bevételüket.

A szakértők 1200%-os potenciális ROI-t jósolnak, a CYBRO tokenek pedig mindössze 0,03 dolláros előértékesítési áron kaphatók. Ez a ritka projekt vonzotta a kriptobálnákat és influencereket, ami erős bizalmat és érdeklődést jelez.

Egy izgalmas fejlemény, hogy a CYBRO egy ajánlóprogramot is elindított, amely 12%-ot kínál a közvetlen referensek tokenvásárlásaiból, 3%-ot a másodszintű referensektől és 2%-ot a harmadszintű referensektől. A jutalmakat hetente küldik USDT-ben, és a referensek dupla pontokat kapnak az első befizetésükkor az ajánlói kód használatával.

cybro, előértékesítés, token,

A CYBRO tokenek birtokosai élvezhetik a jövedelmező tétjuttatásokat, az exkluzív airdropokat, a vásárlások után járó készpénz-visszatérítést, a csökkentett kereskedési és kölcsönzési díjakat, valamint a platformon belüli erős biztosítási programot.

Mivel az előértékesítésre a teljes tokenmennyiségnek mindössze 21%-a áll rendelkezésre, és körülbelül 25 millió már elkelt, ez egy arany lehetőség a hozzáértő befektetők számára, hogy részesedést szerezzenek egy olyan projektben, amely valóban egyedülálló lehet.

>>>Fektess be a CYBRO-ba és célozd meg a jövőbeni akár 1200%-os nyereséget<<<

A Polkadot küzd az erős medvés trend közepette

A Polkadot (DOT) jelenleg 5,35 és 6,29 dollár között kereskedik, ami a medvés nyomás jeleit mutatja. A legutóbbi heti közel 7%-os és a 15%-ot meghaladó havi eséssel úgy tűnik, hogy a medvék dominálnak. A legközelebbi ellenállást 6,85 dollárnál még tesztelni kell, és ennek áttörése egy esetleges rallyt eredményezhet.

Tekintve az RSI alig 41 feletti értékét és a MACD negatív tartományát, a bikák gyengének tűnnek. Ha a medvék a 4,97 dolláros támasz alá szorítják az árfolyamot, akkor 4,03 dollárig való esés várható. Ennek ellenére, ha a bikák visszanyerik az irányítást, a második ellenállásig való emelkedés a 24%-ot is elérheti, ami potenciális nyereséget jelenthet.

A Stellar (XLM) potenciális növekedése

A Stellar (XLM) jelenleg nagyjából 0,0975 és 0,1051 dollár között kapható, és gyenge bikás lendületet mutat. A rövid távú 10 napos mozgóátlag alig tíz cent alatt van, míg a hosszabb távú 100 napos mozgóátlag kicsit feljebb tart.

Az érme RSI értéke meglehetősen alacsony, és más mutatók is medvés tendenciákat tükröznek. Az azonnali ellenállás 11 cent körül van, a keményebb akadály pedig 12 cent körül. A 9 és 9,5 cent körüli támaszszintek azonban megakadályozhatják a zuhanást. A Stellar az első ellenállási szintig emelkedhet, ami körülbelül 10-15%-os lendületet jelentene.

A Kaspa (KAS) vegyes jelzései

A Kaspa árfolyama 0,17 és 0,19 dollár között ingadozik, nem mutat egyértelmű dominanciát a bikák vagy a medvék részéről. A legközelebbi ellenállás 0,21 dollárnál, a támasz pedig 0,16 dollárnál van. A 0,21 dolláros árfolyam átlépése a 0,23 dolláros árfolyamot is elérheti, ami több mint 20%-os emelkedést jelent a jelenlegi árfolyam alsó határához képest.

Ha azonban a 0,16 dollár alá esik, akkor körülbelül 15%-os esést tapasztalhat. Az érme az elmúlt héten 15%-os emelkedést mutatott, és hat hónap alatt majdnem megduplázódott, ami potenciális növekedésre utal, ha a kulcsfontosságú szintek felett tud stabilizálódni.

A Solana árcsökkenése

A Solana SOL Price SOL Price árfolyama 170,96 és 193,78 dollár között mozog, és medvés tendenciákat mutat. Jelenleg a 202,50 dolláros kulcsfontosságú ellenállási szintje alatt van, és a 156,86 dolláros támaszszint felett lebeg. A 32,68-as RSI-vel a token túladott területen van, ami a visszapattanás lehetőségére utal.

Az elmúlt héten a SOL 5,44%-ot esett, de az elmúlt hat hónapban 67,28%-os emelkedést mutatott. Ha a bikák újra erőre kapnak, a SOL megpróbálhatja elérni a 202,50 dollárt, ami körülbelül 16%-os emelkedést kínál, vagy akár a 225,32 dolláros második ellenállási szint felé is nyomulhat, ami körülbelül 30%-os potenciális nyereséget eredményezhet.

Következtetés

A DOT, XLM, KAS és SOL rövid távú potenciálja ellenére a CYBRO jobb potenciális lehetőségeket kínálhat a befektetőknek. Ez a fejlett DeFi platform a Blast blokkláncon történő AI-alapú hozamaggregációval maximalizálhatja a jövedelmeket. Jövedelmező tétjuttatásokat, exkluzív airdropokat és cashbacket biztosít a vásárlások során, így kiváló felhasználói élményt nyújtva. A zökkenőmentes befizetésekkel és kifizetésekkel a CYBRO az átláthatóságra, a megfelelésre és a minőségre helyezi a hangsúlyt. Ez jelentős érdeklődést váltott ki a bálnák és az influencerek körében, így a jelenlegi piacon rendkívül ígéretes projektnek számíthat.

Oldal: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***