A Raboo előértékesítése felválthatja a Pepét: Mi várható az XRP ügyében?

A PEPE kereskedési volumenei az utóbbi időben csökkenést mutatnak. A szakértők ezt azzal magyarázzák, hogy a befektetők elhagyják a PEPE-t a Raboo ($RABT) javára. Ez az új mémérme, amelynek debütálása ígéretes, akár a legjobb DeFi érmék közé is felkerülhet, és értéke akár százszorosára is növekedhet a listázás után. Emellett a Ripple és az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelet közötti jogi ügy is hamarosan lezárulhat. Nézzük meg a részleteket.

A PEPE ára emelkedik, de figyelmeztető jelek mutatkoznak, mivel a kereskedési volumen zuhan

A CoinMarketCap adatai szerint a Pepe (PEPE) az elmúlt hónapban 1,3%-os növekedést mutatott, és jelenleg körülbelül 0.0000117 dollár körül kereskedik. A PEPE token nagy volatilitást mutatott, az árak 0.00000828 és 0.0000132 dollár között ingadoztak, ami vonzó lehetőségeket kínált azoknak a befektetőknek, akik hatékonyan tudják navigálni a piac hullámzásait.

Azonban a PEPE kereskedési volumene meredeken csökkent, a CoinMarketCap 24 órán belüli 33%-os csökkenést rögzített, ami azt jelzi, hogy egyre kevesebb ember fektet be vagy használja a PEPE-t. Technikai szempontból a legközelebbi támasz 0.000010 dollárnál van. Ha az ár ez alá esik, a PEPE akár a 0.0000065 dolláros szintig is visszaeshet.

Trump kriptobarát álláspontja fellendíti az XRP-t az ítélet közeledtével

A Ripple (XRP) az elmúlt 30 napban körülbelül 26%-os növekedést mutatott, és jelenleg valamivel 0.60 dollár alatt kereskedik. Ez valószínűleg annak köszönhető, hogy Donald Trump a Bitcoin konferencián tett beszéde során pozitívan nyilatkozott a Ripple-SEC perről. Trump kriptobarát hozzáállása miatt sokan úgy vélik, hogy az ő győzelme a közelgő amerikai választásokon pozitívan befolyásolhatja a Ripple perének kimenetelét.

Érdekes módon úgy tűnik, hogy a Ripple-SEC per még az amerikai választások előtt lezárulhat, bár ez nem biztos. Fred Rispoli ügyvéd előrejelzése szerint a Ripple-SEC per döntése 2024 július végére várható. Analisa Torres bírónő fogja kihirdetni az ítéletet.

A befektetők nagy tétet tesznek a Raboo jelentős hozamaira

A kripto szakértők izgatottak a Raboo úttörő tulajdonságai és a korai befektetők számára ígért akár 233%-os nyereség miatt, mióta elindult az előértékesítés.

A Raboo, amely jelenleg az előértékesítés 4. szakaszában van, és mindössze $0.0048 áron kínálja a tokeneket, már most megkülönbözteti magát más tokenektől, és az év egyik legjobb DeFi érméjeként építi hírnevét. Az AI-technológiát használó mémkultúra fejlesztése az egyik olyan egyedi tulajdonság, amit a befektetők keresnek.

A Raboo előértékesítése fantasztikus lehetőséget kínál a befektetőknek, hogy részt vegyenek egy úttörő projektben, mivel a platform célja az AI-Social-Fi-Blockchain egyesítésével teljesen átalakítani a mémipart.

Ezenkívül a Raboo tokenomikája ösztönzi a közösségi interakciót, és jutalmazza a korai résztvevőket. Ez az egyik legígéretesebb altcoin, amit érdemes figyelemmel kísérni idén. Ahogy a platform bővül, a token birtokosai különleges előnyöket és jutalmakat élvezhetnek, amelyek növelik kriptovaluta portfóliójuk értékét.

Következtetés

A PEPE kereskedési volumenének csökkenése azt mutatja, hogy a befektetői hangulat változik, és hogy új lehetőségek után néznek, mint például a Raboo, – a 100x potenciállal rendelkező mémérme – amely arra készül, hogy a 62 milliárd dolláros mém piacon az egyik legjobb altcoinként ismerjék el. Eközben az a spekuláció, hogy az XRP jogi ügye hamarosan megoldódik az amerikai Értékpapír- és Tőzsdefelügyelettel, tovább fokozza az izgalmakat.

Vegyél részt a Raboo előértékesítésében ITT:

https://t.me/RabootokenPortal

https://twitter.com/Raboo_Official

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***