Órák múlva zárul az AI mém érme előértékesítése

A közel 9 millió dollárt gyűjtött WienerAI ($WAI) bejelentette, hogy július 31-én zárja le az előértékesítést.

A közelmúltban tapasztalt piaci visszaesés közepette a WienerAI előértékesítés mindössze két hónap alatt nagyot villantott. A projekt fejlett, mesterséges intelligencia alapú kriptovaluta kereskedési botjával vonta magára a kripto piac figyelmét.

A kripto tér ChatGPT-jeként emlegetett AI mém érme egy elragadó kabalával érkezik: egy kedves AI és tacskó hibriddel, amely egyúttal egy könnyen használható trading botot is kínál. A bot célja, hogy leegyszerűsítse a kripto kereskedést minden kereskedő számára, tapasztalati szinttől függetlenül.

Már nincs sok ideje azoknak a befektetőknek, akik 0,00073 dolláros tokenenkénti áron szeretnének csatlakozni a kripto kereskedés jövőjét formáló projekthez.

A következő időszakban a WienerAI több globális tőzsdére is szeretne bekerülni, ami jelentős mértékben növelné az értékét.

Éppen ezért nem szabad elmenni egy olyan token mellett, amellyel 100-szoros hozamot érhetünk el, és amely 2024 két legfelkapottabb befektetési trendjét egyesíti.

WienerAI: Az AI és a kriptovaluták találkozása

A WienerAI-ban találkozik egymással a mesterséges intelligencia és a mém kriptovaluták.

A kriptovaluták és a mesterséges intelligencia találkozása kétségtelenül ideális párosítás, ezekből az innovatív technológiákból számos projekt profitál.

Az AI kripto projektek elképesztő, 25,96 milliárd dolláros piaci kapitalizációval bírnak, és az olyan érmékk, mint a Near Protocol ($NEAR), az Artificial Superintelligence Alliance ($FET) és a Render ($RNDR) 33,4%-os, 69,49%-os, valamint 34,94%-os nyereséget értek el az év eleje óta.

A mém érmék pedig a kripto tér sztárjai lettek 2024-ben, hozam tekintetében jócskán megelőzték még a Bitcoint is.

Miközben a Bitcoin mindössze 48,22%-ot tudott erősödni január óta, a mém érmék átlagosan 2400%-ot növekedtek idén.

A közelmúltban tapasztalt piaci korrekciók ellenére a Pepe ($PEPE) 645,38%-os, a DogWifHat ($WIF) 1080,18%-os, a Floki ($FLOKI) pedig 348,41%-os növekedést értek el az év kezdete óta.

A kripto kereskedés őrült világa: Az AI segítsége a helyes út

A kripto kereskedés nem való azoknak, akik könnyedén megijednek. Az árfolyamok folyamatosan ingadoznak, a közelmúltban látott piaci esés pedig csak egy újabb példa a kriptovaluta piac kiszámíthatatlan mivoltára.

A prediktív AI technológiára támaszkodó WienerAI trading bot tapasztalati szinttől függetlenül lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy könnyen és gazdaságosan kereskedjenek a kripto piacon.

WAI bot

A WienerAI technológiája lehetőséget kínál a felhasználóknak arra, hogy egy a ChatGPT-hez hasonló felületen feltegyék kereskedéssel kapcsolatos kérdéseiket.

A bot alaposan elemzi a kriptovaluta piacot, és potenciálisan nyereséges ügyletek után kutat, sőt, még a legjobb decentralizált tőzsdéket (DEX) is felsorolja a tranzakcióhoz.

Órákon belül zárul a WienerAI előértékesítés

A WienerAI előértékesítésből már csak órák vannak hátra, így nincs vesztegetni való időd. A tokeneket ezután is megvásárolhatod és letétbe is helyezheted 152%-os éves hozamért, de az ár már közel sem biztos, hogy ennyire kedvező lesz.

A 69 milliárd $WAI tokenből 20,7 milliárdot allokáltak az előértékesítésre, amely szinte már teljesen elfogyott. Azok, akik eddig lemaradtak, most igyekeznek minél több tokent megszerezni, még a tőzsdére lépés és az áremelkedés előtt.

Érdemes megemlíteni, hogy a letétbe helyezett WienerAI tokenek száma közel 7 milliárd, ami nem is csoda, hiszen elképesztő, 152%-os éves hozam érhető el így. Ez csaknem az előértékesítésre allokált tokenek egyharmada, ami azt jelenti, hogy mennyire bíznak a befektetők az AI és a mémek metszéspontjában elhelyezkedő $WAI-ban.

Azok a befektetők, akik még nem tankoltak fel $WAI tokenekből, még néhány óráig megtehetik. Egyszerűen csak csatlakoztasd a kripto tárcádat a WienerAI weboldalhoz, és vásárold meg a tokeneket BNB, ETH vagy USDT használatával. Alternatív megoldásként bank- és hitelkártyát is használhatsz.

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**