5 filléres kriptó, amelynek minden portfolióban ott a helye

A kripto piac látszólagos fellendülésbe kezdett az utóbbi időben, amit azonban a héten egy kis visszaesés tört meg. A kereskedők figyelme az előértékesítésekre fordul, amelyek árfolyama a tőzsdei listázás után sokszorosára nőhet. El is hoztunk 5 olyan olcsó kripto előértékesítést, amelynek minden portfólióban van létjogosultsága.

A The Meme Games ($MGMES) az olimpiára kalauzol, a WienerAI ($WAI) már csak néhány óráig elérhető, a PlayDoge ($PLAYDOGE) a gyerekkorunkat idézi, a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) pedig a vadnyugatra repít. A tanulás szerelmeseit a 99Bitcoins ($99BTC) várja. Olvass tovább és ismerd meg jobban őket!

The Meme Games ($MGMES)

A legújabb mém kriptovaluták egyike az olimpiai szellemet idéző The Meme Games ($MGMES). A projekt egyesíti a mém érméket az olimpia szeretetével. Bár a projekt előértékesítése még csak néhány napja indult, már 250 000 dollár felett jár a gyűjtés.

A The Meme Games keretében a legnépszerűbb mémek, a Brett, a Doge, a DogWifHat, a Pepe és a Turbo kelnek versenyre egymással. Miután a befektetők $MGMES tokeneket vásárolnak, kiválaszthatnak egy mémet, akit versenybe küldenek az aranyért. Ha versenyzőjük nyer, a befektetők 25% token bónuszban részesülnek.

meme games atletak

A $MGMES előértékesítés a paralimpia végéig, szeptember 8-ig tart. A csapat szeptember 10-én a DEX-eken is szeretné elindítani az érmét.

A befektetők befektetéseik mellé letéti jutalmakban is részesülhetnek. Vásárlás után közvetlenül le is köthetik a tokeneket. A hozam jelenleg 1300% feletti, és már 8 millió $MGMES token került letétbe.

A projekt intelligens szerződését a SolidProof auditálta, és mindent rendben talált. Szurkolj te is az olimpián és fektess be a $MGMES-be előértékesítésben!

WienerAI ($WAI)

A WienerAI ($WAI) az egyik legfelkapottabb kutyás mém érme előértékesítés jelenleg, amely óriási port kavart a kripto piacon. A projektben két fontos trend, az AI és a mémek egyesülnek. A WienerAI híveit tömörítő „kolbász hadsereg” célja, hogy a projektet a mém szektor élére repítse.

A WienerAI futurisztikus története 2132-be repíti a befektetőket. A WienerAI-t egy The Architect nevezetű tudós keltette életre, aki egy fejlett, AI alapú robot kutyát akart alkotni.

WienerAI

Terve sikerrel is járt, de egy kis tacskó DNS is jutott a mixbe, így a robot kutyából robot tacskó lett.

A WienerAI előértékesítés még csak 3 hónapja fut, de hatalmas sikere van. A befektetők már több mint 7,5 millió dollár értékben fektettek be a projektbe, ami elképesztő teljesítmény.

Az előértékesítés néhány órán belül lezárul, a projekt pedig tőzsdére megy. A tőzsdén jó eséllyel már csak az eredeti ár többszöröséért juthatsz hozzá az érmékhez, így nincs vesztegetni való időd. Szállj be kedvezményes áron és nézd, ahogy befektetésed az egekbe tör!

PlayDoge ($PLAY)

Egy másik nagyszerű kutyás érme, a PlayDoge ($PLAY) szintén két területet egyesít, a P2E gaminget és a mémeket. Habár a projekt még csak néhány hete kezdte el az előértékesítést, máris 6 millió dollár befektetés felett jár.

Nem is csoda, hiszen a PlayDoge-ban egyesülnek a mém érmék, a ’90-es évek nosztalgikus hangulata és a P2E játékok.

PlayDoge

A PlayDoge látszólag tudomást sem vesz a piac hullámzásáról, és éppen ezért szeretjük ennyire az előértékesítéseket.

A PlayDoge a ‘90-es években rendkívül népszerű Tamagotchi stílusú játékokat hozza el a kripto térbe. A 8 bites, 2D-s P2E mobil játék visszarepíti a felhasználókat gyermekkorukba. A játékosok etetik, tanítják és szórakoztatják a virtuális kedvencüket, ezzel pedig $PLAY tokeneket gyűjtenek.

A ranglista rendszer erősíti a versenyszellemet és növeli az aktivitást, a mini játékok pedig sokoldalúbbá teszik az alkalmazást.

A PlayDoge nemcsak szórakoztató, de remek befektetés is, pláne, hogy letéti program is elérhető. A PlayDoge intelligens szerződése szintén sikeres SolidProof auditon esett át.

Shiba Shootout ($SHIBASHOOT)

Ha azt hitted, kifogytunk a kutyás mém érmékből, tévedtél! Az ilyen projekteknek ugyanis se szeri, se száma, és nem is véletlenül, mivel a mém érme befektetők kedvencei. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Dogecoin vagy a Shiba Inu sikere. A kriptovaluta piacra azonban ráfér egy kis tisztogatás.

Ezt a feladatot a Shiba Shootout ($SHIBASHOOT) vállalta magára. Ebben segítségére lesz a számos gyakorlati felhasználási lehetőség és az egyedi történet. A projekt a vadnyugati hangulatot idézi, megspékelve némi kreativitással, versengéssel és bajtársiassággal.

Shiba Shootout

A Shiba Shootout fejlesztői egy P2E lövöldözős mobil játékot is készítettek, amely már letölthető az App Store-ból és a Google Play Áruházból.

A korai beszállók ráadásul magas letéti jutalmakban, jelenleg 1250% körüli éves hozamban részesülnek. A befektetők egyedi ajánlói linket hozhatnak létre, az ezen keresztül bonyolított befizetések egy részét pedig megkapják.

A „Lucky Lasso Lottery” révén a befektetőknek néhány $SHIBASHOOT token fejében lehetősége nyílik egy szerencsejátékban szerencsét próbálni.

Sőt, a tulajdonosoknak a „Token Governance Roundups” révén még a Shiba Shootout jövőjébe is van beleszólása, éppúgy, mint anno a vadnyugati polgároknak.

99Bitcoins ($99BTC)

A kripto oktatást megreformáló Learn-to-Earn (L2E) megközelítés révén a 99Bitcoins ($99BTC) felhasználói úgy tanulhatnak, hogy közben pénzt keresnek. Az érme előértékesítése még jelenleg is zajlik, de már csak nagyjából egy hétig, így nem árt sietni. A sikeres előértékesítés egyértelmű oka az oktatás forradalmi megközelítésének köszönhető.

A több mint 10 éve működő 99Bitcoins szerteágazó és alapos oktatási anyagokat kínál. A platform népszerűségéről árulkodik, hogy indulása óta több mint 709 000-en irakoztak fel a YouTube csatornára, a weboldalt pedig közel 3 millióan használták már.

99BTC L2E

A tanulás mellett a befektetők letétekkel is gyűjthetnek tokeneket. A letétek 680% feletti éves hozamot kínálnak. A befektetők nem tudnak ennek ellenállni, és már közel 1,6 milliárd $99BTC került letétbe. A platformot az újoncok is gond nélkül használhatják, hála a letisztult és egyértelmű felhasználói felületnek. A projekt hosszú távon is stabil növekedésre lehet képes a staking és a L2E révén.

Az előértékesítésből azonban már csak napok vannak hátra, így nincs vesztegetni való ideje annak, aki szeretne beszállni. Látogasd el a projekt hivatalos weboldalára és légy részese te is a kripto oktatás jövőjének!

Ezek is érdekelhetnek:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**