BLASTUP vs. MANTRA és Mantle: tegyél szert kriptovagyonra a BLASTUP-pal

A kriptopiac jelenleg nyugodt, a következő bikafutásra vár. Az altcoinok továbbra is vonzó belépési pontokon vannak, de növekedés jeleit mutatják. Ezek közül a BLASTUP, a MANTRA és a Mantle vonzza a leginkább a befektetők figyelmét. Különösen a BLASTUP kelt nagy izgalmat, a kriptotér potenciális sorsfordítójaként. Cikkünk ezekre az érmékre fog összpontosítani, megvizsgálva, miért is állnak robbanásszerű növekedés előtt. Ezeknek az altcoinoknak a megértése lehet a kulcs egy jelentős kriptovagyon felhalmozásához.

A BlastUP Kiadja a Blastbox V2-t: egy kincsesláda tele jutalmakkal

Miután 8 millió dollárt gyűjtött az előértékesítés során, a Blast legjobb launchpadje, a BlastUP újabb lehetőséget kínál, hogy $BLASTUP tokeneket szerezzünk előértékesítési áron, a Blastbox V2 elindításával. A zsákmány egy jutalmakkal teli kincsesláda, $BLASTUP tokenekkel és Booster pontokkal. A $BLASTUP tokenek tokengenerációs esemény (TGE) előtti megvásárlása lehetőséget kínál az okos befektetésre, mivel a szakértők akár 1000%-os megtérülést is jósolnak.

A Blastbox V2 nem csak értékes eszközöket kínál; kaput nyit a BlastUP exkluzív privilégiumaihoz is. A tulajdonosok olyan előnyöket élvezhetnek, mint az NFT és token airdropok, tagság a BlastUP Klubban, és elsőbbségi hozzáférés az IDO-khoz.

Fedezd fel a Blastbox V2 teljes potenciálját

A Blastbox V2 megszerzése lehet az utolsó esélyed, hogy korai hozzáférésed legyen a BlastUP-hoz a legjobb áron. Ez a launchpad gyorsan igazi erőművé válhat a Blast blokkláncon; eddig négy sikeres IDO-val kavarta fel az állóvizet.

Ha még mindig a következő nagy kriptokincs után kutatsz, ne keress tovább. Csak 9999 Blastbox V2 áll rendelkezésre a bevezetéskor, amelyek páratlan hasznossággal vannak megtöltve; ezek a ritka zsákmányok várhatóan villámgyorsan elfogynak majd.

Szerezd meg a Blastbox V2-t most, mielőtt mind elkelne!

Küszöbön a MANTRA (OM) bikás kitörése a piaci visszaesés ellenére

A MANTRA (OM) lenyűgöző növekedési trendeket mutat; a bikák talán erőt gyűjtenek. Az árfolyam jelentősen, több mint 1760%-kal emelkedett az elmúlt hat hónapban, jelenleg az OM 0,89 dollár és 1,22 dollár között kereskedik. Bár 1,37 dollárnál ellenállásba ütközik, egy áttörés az árát 1,70 dollár felé tolhatja. A rövid távú támasz 0,69 dollárnál van. Az egy hónapos árugrás több mint 80%, és fennáll az esélye, hogy az OM további nyereségeket produkálhat. A jelenlegi RSI arra utal, hogy nincs túlvásárolva, és az árfolyam további emelkedése várható.

Bikás mintákat mutat a Mantle (MNT) a kriptopiaci felfordulás közepette

A Mantle (MNT) a jelenlegi kriptopiacon az erő és óvatosság egyvelegét képviseli. A közelmúltbeli csökkenő tendencia ellenére a 0,64 dollár és 0,78 dollár közötti árfolyama rugalmasságot jelez. Az érme egyhetes árnövekedése több mint 22%-os, ami erős vásárlói érdeklődést mutat. Jelenleg 0,83 dollárnál ütközik ellenállásba, egy áttörés azonban a 0,96 dollár felé tolhatja az árfolyamot, ami potenciálisan 22%-os nyereséget jelenthet. Az erős támasz 0,55 dollárnál nyújt biztonsági hálót. A bullish indikátorok, például a 71,19-es RSI és a magas sztochasztikus értékek alapján a Mantle erősödésre készülhet, potenciálisan megismételve az altcoinok iránti 2021-es lelkesedést.

Összegzés

A BLASTUP-nak van a legnagyobb potenciálja a megemlített érmék közül, a 2024-es bikafuttatás kibontakozása közepette. Az OM és MNT kevésbé tűnnek ígéretesnek a közeljövőben. A projekt ereje az innovatív koncepciójában és a Blast ökoszisztémába való integrációjában rejlik. Ez a pozíció egyedi előnyt biztosít a token növekedéséhez és elfogadottságához. Ezek a tényezők emelik ki a BLASTUP-ot a versenytársai közül, amivel hozzásegíthet a kriptovagyon megszerzéséhez.

Weboldal: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***