Három 0,1 dollár alatti kriptovaluta, mely a következő PEPE lehet

A kriptopiacon nyugalom uralkodik, de mindenki a bikás felfutást várja. Az altcoinok remek belépési szinten találhatók, de az emelkedés jelei már itt vannak. Az izgalom tovább fokozódik, amikor olyan projektek jelennek meg, amik 0,1 dollár alatt hatalmas potenciállal rendelkeznek. Ezek a rejtett drágakövek olyan felfutásra készülnek, mint a PEPE. Cikkünk segítségével fedezd fel azokat a projekteket, melyek szenzációs növekedés előtt állnak!

A CYBRO előértékesítése elérte az 1,3 millió dolláros mérföldkövet

A CYBRO felkelti a kriptovaluta-bálnák figyelmét, mivel az exkluzív előértékesítési kampány gyorsan elérte az 1,3 millió dollárt. Ez az élvonalbeli platform páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, hogy maximalizálják befektetéseiket.

A szakértők szerint 1200%-os potenciális megtérülés előtt áll a CYBRO, mely tokenenként 0,03 dolláros elővételi áron érhetők el. Ez a ritka, technológiailag fejlett projekt már a prominens bálnák figyelmét is felkeltette, ami erős bizalomra és nagy érdeklődésre utal.

A CYBRO tokenek birtokosai jövedelmező staking-kamatokban, exkluzív airdropokban, pénzvisszafizetésben és kedvező kölcsönzési díjakban részesülnek, valamint a platform biztosítási programja is kiterjed rájuk.

Mivel az előértékesítési kampány során a teljes tokenkészlet csupán 21%-a kerül értékesítésre, és nagyjából 25 millió már elkelt, ez a ritka lehetőség csak a hozzáértő befektetők számára érhető el, akik időben cselekedni tudnak. Vegyél részt a projektben, mely egy a millióból!

>>> Csatlakozz a CYBRO-hoz, és törekedj az akár 1200%-os hozamra! <<<

Ígéretes jeleket mutat a Mog Coin

A MOG növekvő tendenciát mutat az elmúlt időben, árfolyama 0,00000137 – 0,00000224 dollár között ingadozik. Az eszköz nagyjából 26%-ot erősödött az elmúlt héten, és több mint 168%-ot az elmúlt hónapban. A trendforduló közel lehet, ugyanis az RSI-je már 44/100, a következp ellenállásai pedig 0,00000255 dollárnál és 0,0000081 dollárnál találhatók. Ez 53%-os növekedést jelentene.

Erősödik a Notcoin a piac gyengesége ellenére

A NOT árfolyama 0,0133 – 0,0174 dollár között ingadozik. A medvés hatalomátvétel rendesen meggyengítette az eszköz árfolyamát, de a NOT az elmúlt hat hónapban több mint 700%-kal erősödött. A következő ellenállás 0,0197 dollárnál található, a második ellenállás pedig 0,0238 dollárnál található. Az RSI és a sztochasztikus mutatók azt jelzik, hogy a projekt semleges tartományban található.

Erős potenciállal rendelkezik a Floki

A FLOKI stabilan tartja magát 0,000135 – 0,000162 dollár között. Annak ellenére, hogy a 0,000173 dolláros ellenállás nehéz feladatnak bizonyul, az elmúlt héten látott 20%-os nyereség bíztatóan tűnik. Amennyiben a bikák átveszik az uralmat, úgy a FLOKI előtt egy 25%-os potenciális ugrás áll, ami 0,000199 dollárig repíthetné az árfolyamot. A 2021-re emlékeztető mintázat egyelőre kedvezőnek tűnik.

Következtetés

Míg a MOG, a NOT és a FLOKI is az erősödés jeleit mutatja, a rövid távú kockázat bizonytalanságokhoz vezethet. A CYBRO technológiája és közössége azonban páratlan lehetőségeket kínál a befektetők számára, akik a Blast-ökoszisztéma legújabb, AI-eszközöket használó projektjére esküsznek. Hosszú távon egyértelműen a CYBRO mellett szól a staking jutalom, az airdropok sora és a pénzvisszafizetés, mely zökkenőmentessé teszi a vagyonnövekedést. Az átláthatóság és a megfelelőség a CYBRO-t egy rendkívül ígéretes projektté teszi.

Honlap: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***