100-szoros potenciállal rendelkező mémcoinok minden befektető számára

Az elmúlt években a mémcoinok a kriptovaluta-társadalom jelentős részévé váltak. Bár sokan a gyors felértékelődés reményében fektetnek mémcoinokba, az elemzők szerint három mémcoin huzamosabb időre is velünk maradhat, ezek a Pepe, a Pepe Fork és az Angry Pepe Fork.

Míg az AltstreetBet szerint a PEPE árfolyama hamarosan 0,00002 dollárra emelkedhet, a Coincodex úgy véli, hogy a PepeFork értéke 0,0000001198 dollárig is száguldhat. Ezen túlmenően az Angry Pepe Fork a CRYPTOKRALI3 szerint akár 100-szorosára is emelkedhet a következő hónapokban.

Áremelkedés és előrejelzés a Pepe számára

A PEPE napjaink egyik legnépszerűbb mémcoinja, szinte minden grafikonon emelkedést mutat az árfolyama. A mémcoin felfutásában első sorban a hype és a közössége általi spekuláció áll.

Az olyan elemzők, mint az AltstreetBet, úgy vélik, a PEPE számára azonban nem ez volt a csúcs. A portál előrejelzése szerint a PEPE árfolyama hamarosan elérheti a 0,00002 dollárt, viszont egy másik elemző, JamesonEth még optimistább: szerinte akár 0,0001 dolláris lehet a PEPE árfolyama.

Bikás felfutás előtt a PepeFork

A PepeFork (PORK) egy rózsaszín-témájú, békás mémcoin, mely a közelmúltban tapasztalt korrekció után ismét zöld gyertyákat produkált. A mémcoin durva időszakon van túl azt követően, hogy februárban elérte a 0,0000009132 dolláros árfolyamot.

Bár a bikák célja még magasabbra emelni a PepeFork árfolyamát, a medvés nyomás akadályt jelenthet. Ami a technikai elemzést illeti, az eszköz hangulata rendkívül mackós. Ennek ellenére a Coincodex előrejelzése szerint a PORK árfolyama akár 0,0000001198 dollárig is felemelkedhet a következő hetekben.

Az idei év legnagyobb nyereségét az Angry Pepe Fork ígéri

A piac jelenlegi állapotában az Angry Pepe Fork a legígéretesebb mémcoinnak tűnik, az elemzők pedig arra számítanak, hogy az APORK értéke az egekbe szökhet a következő felfutáskor, ahogyan azt tavasszal tette a dogwifhat és a Bonk. Az APORK mellett érdemes figyelni a Brett-re is, mely hatalmas növekedésen van túl.

Kevesebb mint három hónap alatt a BRETT árfolyama 10-szeresére növekedett, piaci kapitalizációja pedig elérte az egymilliárd dollárt. Az Angry Pepe Fork egyértelmű célja túlszárnyalni a Brett teljesítményét, ehhez pedig két tényezőre kell fókuszálni, melyből az egyik a korlátozott, 1,9 milliárd tokent tartalmazó készletállomány.

Az időzített hiánybomba hamarosan felrobbanhat. Azok a befektetők, akik felvásárolják a teljes készletet, hiányt okoznak a piacon, ez a kínálati sokk pedig felfelé hajthatja az eszköz árfolyamát. Az Angry Pepe Fork másik fontos tényezője azerős közösség, mely a projekt mögött áll. A csapat az első előértékesítési szakaszban a tokenek 22%-át értékesítette már, és meghaladta a 214 ezer dolláros finanszírozást.

Ez azt mutatja, hogy az Angry Pepe Fork hódítás alapú kereseti modellje rendkívüli közösségi érdeklődést élvez, ez pedig tovább növelheti a projekt értékét a következő hetekben, hónapokban. Az APORK tokenek jelenleg 0,014 dolláros áron érhetők el.

Következtetés

Mivel a mémcoinok jelenleg medvés jeleket mutatnak, a Pepe, a PepeFork és az Angry Pepe Fork is extrán érdekes lehet a mutatott növekedést követően. Az iparági előrejelzések szerint a PEPE hamarosan elérheti a 0,00002 dollárt, a PORK pedig a 0,0000001198 dollárt.

Ezen túlmenően az Angry Pepe Fork többek között a CRYPTOKRALI3 előrejelzése szerint 100-szoros növekedés előtt áll, mellyel az APORK árfolyama elérné az 1 dollárt. Mindeközben az Angry Pepe Fork most további 10%-os kedvezményt ad minden befektető számára, amit az APORKS1 kuponkóddal lehet beváltani.

Weboldal: https://angrypepefork.com/
Előértékesítés: Látogasd meg az Angry Pepe Fork Presale oldalát
Telegram: https://t.me/AngryPepeFork
Twitter: https://x.com/AngryPorkCoin

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***