A Bitget a felhasználói biztonságot helyezi előtérbe

Miközben a Bitget gyorsan növekszik – és több mint 25 millió felhasználóval a világ vezető kriptováltójává válik – a felhasználók védelme iránti rendíthetetlen elkötelezettsége továbbra is elsődleges fontosságú. Ez a cikk a Bitget által – a bizalom és a biztonságos kereskedési környezet elősegítése érdekében – bevezetett robusztus biztonsági funkciókat emeli ki.

Proof-of-Reserves: Az ellenőrizhető biztonság

A Bitget az átláthatóságot havi Proof-of-Reserves (PoR) frissítések biztosításával helyezi előtérbe. Ezek a jelentések részletezik a főbb eszközök, például a BTC Price BTC Price (BTC), az ETH Price ETH Price (ETH), a USDT és a USDC tartalékrátáit. A legfrissebb PoR-jelentés megerősíti a Bitget biztonsági helyzetét, 163%-ot meghaladó tartalékolási aránnyal rendelkezik az összes eszközre vonatkozóan. A BTC, az ETH és a USDT tartalékok 294%, 169%, illetve 103%, míg a USDC tartalékok meghaladták a 662%-ot.

A közzététel időpontjában a Bitget PoR jelentése megerősítette, hogy a tartalék meghaladja az 5,714 BTC-t, a 68,674 ETH-t, a 935 millió USDT-t és a 60 millió USDC-t. Ezek a számok 2,9 milliárd dollárt meghaladó összértéket jelentenek, ami jól mutatja a Bitget rendíthetetlen elkötelezettségét a felhasználói vagyon védelme iránt.

A Bitget kriptográfiai bizonyítékokat, a nyilvános tárca tulajdonjogát és a rendszeres auditokat használja a PoR-jelentések jogszerűségének biztosítására. Ez az átláthatóság elősegíti a bizalmat azáltal, hogy bizonyítja a láncon belüli likvid tartalékok meglétét, amelyek mindig meghaladják vagy megegyeznek a felhasználói állományok összegével. A Bitget a Merkle-fát használja a felhasználói eszközszámlák hash-alapú ábrázolásainak tárolására. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy függetlenül ellenőrizzék eszközeik jelenlétét a Merkle-fán belül.

Védelmi alap: Biztonsági háló a felhasználók számára

A 2022 augusztusában elindított Bitget Védelmi alap a platform felhasználó-központú megközelítését testesíti meg. Ez a dedikált alap biztonsági hálóként szolgál az ingadozó kriptopiacon belüli potenciális fenyegetésekkel szemben. Ezzel biztosítva, hogy a felhasználói eszközök védve maradjanak az előre nem látható körülményekkel szemben.

2024 júniusában a Védelmi alap 6500 BTC-t tartott három különböző tárcában tárolva, és a teljes átláthatóság érdekében minden cím nyilvános volt. A hónap során a Védelmi alap átlagos értéke 429 millió dollár maradt. Ez a következetes teljesítmény aláhúzza a Bitget megbízhatóságát és a felhasználói eszközök biztonságának előtérbe helyezése iránti elkötelezettségét.

Többszintű biztonsági megközelítés a megingathatatlan védelemért

A Bitget többrétegű biztonsági megközelítést alkalmaz, hogy átfogó védelmi rendszert hozzon létre az illetéktelen hozzáférés ellen. Ez a többszintű megközelítés biztosítja, hogy még ha egy biztonsági intézkedés sérül is, a többi sértetlen marad, hogy megvédje a felhasználói fiókokat és eszközöket. Több hitelesítési módszer integrálásával – beleértve a jelszavakat, a mobiltelefonos OTP-ket, az e-mailes OTP-ket és a 2FA-t – a Bitget jelentősen csökkenti a jogosulatlan hozzáférés kockázatát. Bár a többlépcsős hitelesítési folyamat apró kellemetlenségnek tűnhet, kritikus szerepet játszik a felhasználói eszközök védelmében.

A Bitget fenomenális növekedése, mint vezető web3 vállalat, bizonyítja elkötelezettségünket egy olyan termék-ökoszisztéma kiépítése iránt, amelyben a felhasználók valóban megbíznak és felhasználóbarátnak találják. A felhasználók biztonsága iránti elkötelezettségünk továbbra is elsődleges fontosságú. Azzal, hogy az átlátható PoR korai alkalmazói vagyunk, létrehoztuk a piac második legnagyobb védelmi alapját a CEX-ek között, és elsőrangú biztonsági funkciókat valósítottunk meg. Biztosítjuk, hogy felhasználóink eszközei védve maradjanak.

– mondta Gracy Chen, a Bitget vezérigazgatója.

A Bitgetről

A 2018-ban alapított Bitget a világ vezető kriptotőzsdéje és web3 vállalata. A 25 millió felhasználót kiszolgáló, több mint 100 országban és régióban működő Bitget tőzsde elkötelezett amellett, hogy úttörő copy trading funkciójával és egyéb kereskedési megoldásaival segítse a felhasználókat az okosabb kereskedésben. A korábban BitKeep néven ismert Bitget-tárca egy világszínvonalú, többláncú kriptotárca, amely átfogó web3 megoldások és funkciók sorát kínálja. Beleértve a tárcafunkciót, a swappot, az NFT piacteret, a DApp böngészőt és még sok mást. A Bitget olyan partnerekkel mint Lionel Messi, és török nemzeti sportolók – Buse Tosun Çavuşoğlu (birkózó világbajnok), Samet Gümüş (ökölvívó aranyérmes) és İlkin Aydın (röplabda válogatott) – együttműködésével inspirálja az egyéneket a kripto használatára.

A sajtó érdeklődését a következő címre várják: [email protected].

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***