Az elemzők szerint júliusban fellendülhet, augusztusban az egekbe szökhet a kriptopiac!

Az elmúlt hetekben tapasztalt korrekció után nyugodt a kriptopiac, az altcoinok lokális mélypontokon vannak. Az elemzők szerint azonban ez csak a vihar előtti csend, mielőtt a következő másfél hónapban fellendülnek a digitális eszközök. Cikkünk betekintést nyújt a projektekbe, melyek alkalmasok a növekedésre. Tudd meg, mely altcoinok állnak készen már most a növekedésre!

Itt az utolsó lehetőség $BLASTUP-ot szerezni a TGE előtt

Alig több mint 3 hónappal az indulása után a BlastUP már megerősítette kulcsszerepét a Blast-ökoszisztémán belül, mely egyike az úttörő hálózatoknak. A fenomenális, 8 millió dolláros előértékesítési kampány során 20 000 BLASTUP-tulajdonost regisztrálhattunk, a növekedés felgyorsítása érdekében pedig 4 sikeres DEX-ajánlaton (IDO-n) van túl a projekt, mely szilárd lábakon áll.

Jelenleg a BlastUP a 2024 júliusára tervezett tokengenerálási eseményére készül, a BLASTUP-tokenek pedig 0,1 dollárért kerülnek majd listázásra.

Utolsó lehetőség a BLASTUP tokenek megvásárlására!

A BLASTUP tokeneket az elővételi áron most kizárólag a Blastbox V2 megvásárlásával teheted meg. Ez a lehetőség bizonyos mennyiségű $BLASTUP-ot és Booster pontokat tartalmaz, mely speciális tokenekkel jutalmazza meg a legaktívabb közösségi tagokat.

Azok, akik vásárolnak a Blastbox V2-ből, egy kincsesládát kapnak, ami számos kiváltságot biztosít a tulajdonosoknak:

  • Hozzáférés az IDO-khoz és az exkluzív jutalmakhoz
  • Részvétel airdropokban ingyenes tokenekért és NFT-kért
  • Magasabb kamat a $BLASTUP stakeléséért

Fontos, hogy a Blastbox V2 kínálata korlátozott, összesen 9999 darab elérhető. A szűkös elérhetőség azonban felpörgeti a keresletet, ezért érdemes sietni és megvásárolni ezeket a ritka dobozokat, amíg csak lehet.

Vásárolj Blastbox V2-t a készlet erejéig!

Nagy nyereség előtt a NEAR Protocol tulajdonosai

A NEAR Protocol az egyik legígéretesebb Layer 1-es blokklánc, mely gyors és olcsó tranzakciókat kínál. Célja a decentralizált alkalmazások felhasználásának a növelése. A NEAR fejlesztőcsapata rendkívül erős, a projekt célja egy növekvő ökoszisztémával a blokklánc adta lehetőségek maximalizálása, a NEAR token pedig a következő ciklus nyertese lehet.

Felfutásra készül a Polkadot

A Polkadot egy blokklánc-platform, mely különböző blokkláncokat képes összekötni. Az információ megosztása és a közös munka okosszerződésekkel történik, a hálózat technológiája pedig gyors, olcsó és biztonságos. Több mint valószínű, hogy a DOT a 2021-hez hasonló mintázatokat másolhatja le a következő altcoin season-ban.

Hamarosan szárnyalni fog az Injective

Az INJ hihetetlen fellendülésen ment keresztül az elmúlt évben, a hálózata pedig rendkívül gyors és olcsó, biztosítja a láncokon átívelő műveleteket. A decentralizált pénzügyek egyik legígéretesebb képviselője az altcoin season sztárja lehet egyedülálló technológiájának és pozitív múltbeli mintázatainak köszönhetően.

A ZRO ígéretes jövő előtt áll

A ZRO egy feltörekvő altcoin, mely a közelmúltban tapasztalt visszaesés ellenére ígéretes jövő előtt áll. A token egyedülálló technológiájának köszönhetően rendkívül gyors és hatékony, innovatív megközelítése és erős közösségi támogatása pedig kiemelkedő projektté teszi. Ahogyan az altcoin piac fellendül, érdemes lehet a ZRO-ra figyelni.

Következtetés

A NEAR, a DOT, az INJ és a ZRO kétség nélkül rendkívül ígéretes projektek, azonban a Blast-ökoszisztéma támogatását élvező BLASTUP egyértelműen a következő ciklus legígéretesebb projektje, mely akár piacvezetővé is válhat a következő hónapokban.

Weboldal: https://blastup.io
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

***Figyelem! Fenti írásunk egy sajtóközlemény. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***