Új webalkalmazást indít a Coinbase

Coinbase bejelentette egy új webalkalmazás közelgő indulását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyetlen platformon keresztül kezeljék teljes kripto kitettségüket. Ide értjük a tokeneket,  az NFT-ket és a DeFi pozíciókat is.

A Coinbase új webalkalmazást indít a kriptovaluta élmény egységesítésére

Csütörtökön a Coinbase bejelentette egy új webalkalmazás elindítását, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átfogóan kezeljék digitális eszközeiket. Az alkalmazás különböző pénztárcák integrálásával működik. Így lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy helyen láthassák és kezeljék portfóliójukat, beleértve a tokeneket, NFT-ket és DeFi pozíciókat, különböző blokkláncokon, mint a Bitcoin, Solana és Ethereum.

Felhasználói visszajelzések alapján fejlesztett webalkalmazás

Sid Coelho-Prabhu, a Coinbase termékmenedzsmentjének vezetője elmondta, hogy a felhasználói visszajelzések vezérelték ennek a webalkalmazásnak a fejlesztését. „Ez egy nagy lépés ebbe az irányba. Egy felhasználó, akit erre a portálra irányítunk, nagyon könnyen beállíthat egy pénztárcát, és ha több pénztárcája van, akkor azokat is konfigurálhatja” – mondta Coelho-Prabhu.

Új funkciók a Coinbase Wallet webalkalmazásban

Az új Coinbase Wallet webalkalmazás számos funkciót kínál, amelyek célja a felhasználói élmény javítása. A felhasználók több pénztárcát is csatlakoztathatnak, és egy helyen láthatják teljes kriptovaluta egyenlegüket. A Coinbase tweetje szerint az alkalmazás lehetővé teszi több mint 2 millió token kereskedelmét nyolc blokkláncon keresztül, zökkenőmentes kereskedési élményt biztosítva bármely csatlakoztatott pénztárcával.

Az alkalmazás integrálva van a Coinbase okospénztárcákkal. Többek között olyan funkciókat kínál, mint a gas díj nélküli tranzakciók bizonyos esetekben, valamint a MagicSpend funkció, amely lehetővé teszi a közvetlen költést egy Coinbase fiókról a blokkláncon.

Összegzés

Az új „minden egy helyen” alkalmazás célja, hogy a Coinbase felhasználók számára egyszerűbbé és átláthatóbbá tegye a blokklánc technológia használatát. Ezzel az innovatív megoldással a Coinbase arra törekszik, hogy mind a tapasztalt, mind az új felhasználók számára javítsa a felhasználói élményt és elősegítse a kriptovaluták szélesebb körű elfogadását.