Az ingyenesen használható kripto robot már 7 millió tőkét gyűjtött

A WienerAI nevű trendi mém token három hónap alatt több mint 7 millió dollárt gyűjtött össze. Ez az AI-alapú token különleges, mivel egy kripto-meglátásokat kínáló AI kripto robotot tartalmaz.

A WienerAI (WAI) elnevezésű új mém token az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet kapott. Az előértékesítés hatalmas sikert aratott, hiszen mindössze három hónap alatt átlépte a 7 millió dolláros mérföldkövet.

Mém érme és kripto robot

Ez a token nem csak egy egyszerű memecoin, hanem egy nagy teljesítményű AI botot is kínál, amely nyereséges kriptokereskedési meglátásokat ígér. A korai befektetők magas APY-t (éves hozam) is elérhetnek a WAI tokenjeik révén, bár ez az érték csökkenni fog, ahogy egyre több befektető csatlakozik a projekthez és köti le az érméit.

A befektetők nagy érdeklődést mutatnak a WAI iránt, mivel már 7 millió dollárt gyűjtöttek össze az előértékesítés során. A korai vásárlók gyorsan megszerzik a WAI tokenjeiket, amelyeket a cikk írásakor mindössze 0,000725 dollárért lehetett megvásárolni. Ez az ár várhatóan emelkedni fog az előértékesítés során, és a következő áremelkedés kevesebb mint két nap múlva várható.

wienerai fooldal jul8

A projekt fejlesztői az X platformon (korábban Twitter) köszönetet mondtak a korai támogatóknak a 7 millió dolláros mérföldkő eléréséért, és kijelentették: „Az utazás még csak most kezdődik”.

Az előértékesítés vége után a WAI tokenek 10%-a a tőzsdei listázások számára lesz fenntartva, ami további vonzerőt biztosít a befektetők számára, ahogy az év második felébe lépünk.

A WienerAI memecoin nem csak egy vicces érme, hanem egy mesterséges intelligenciával működő kereskedési botot kínál. A felhasználók egyszerű kérdéseket tehetnek fel a botnak, például „Érdemes ebbe a tokenbe fektetnem?”, és a bot hatalmas mennyiségű adat elemzése alapján válaszol.

A WienerAI bot nemcsak jóslásra képes, hanem a kereskedések végrehajtásában is segít, több DEX-en keresztül, miközben megvédi a felhasználókat a MEV-támadásoktól.

Magas lekötési jutalom

Ráadásul a WienerAI lehetőséget kínál a WAI tokenekkel magas passzív jövedelem elérésére is, a korai stakerek akár 160%-os hozamot is elérhetnek. Már több mint 6,4 milliárd WAI tokent kötöttek le, ami a befektetők nagy bizalmát mutatja.

wienerai staking jul8

Az AI alapú tokenek iránti érdeklődés növekedése miatt sokan kíváncsiak, hogy a WAI árfolyama hogyan alakul majd, amikor tőzsdére kerül. Az eddigi jelek pozitívak, és a több mint 7 millió dolláros befektetés nagy érdeklődést mutat a projekt iránt.

Az AI fókuszú kriptók piaci tőkeértéke jelenleg 21 milliárd dollár, és a kereskedési volumenük meghaladta az 1,9 milliárd dollárt az elmúlt nap során. Az ASI fúziója, amely nagy AI-projekteket egyesít, további növekedést hozhat az AI-hez kapcsolódó projektek, köztük a WienerAI számára.

A WienerAI projekt biztonságát a SolidProof auditálta, ami tovább növeli a befektetők bizalmát. Az AI-alapú kereskedési eszközök és a magas tét hozam kombinációja új felhasználókat vonzhat, és segíthet a platform növekedésében.

A tokenek megvásárlásához ETH, BNB, USDT vagy akár hitel/betéti kártyát is lehet használni. Az előértékesítés végeztével a befektetők ugyanannak a kriptotárcának a használatával igényelhetik a tokenjeiket, amellyel megvásárolták azokat.

További információkért látogass el a WienerAI előértékesítési weboldalára, vagy kövesse a projektet az X platformon.

Ez is érdekelhet:

**Figyelem! Fenti írásunk egy vendégtartalom, és nem minősül befektetési tanácsnak. A BitcoinBázis szerkesztősége nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját a kriptovaluta, CFD, token, kriptokaszinó, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj és játssz felelősségteljesen.**