Donald Trump közelgő beszéde fellendítheti az altcoin-piacot

Az Egyesült Államok volt elnöke, Donald Trump tárgyalásokat folytat arról, hogy beszédet mondjon a 2024-es Bitcoin-konferencián, amelyet 2024 júliusának végén tartanak Nashville-ben. A hírt először az Axios közölte, két, az ügyet jól ismerő forrás alapján.

Ez a hír mind a Bitcoin, mind az altcoinok, köztük a Chainlink (LINK), a Bitcoin Cash (BCH) és az Angry Pepe Fork (APORK) számára fellendülést hozhat. Ma megvizsgáljuk ezen altcoinok árfolyam-alakulását. Lássuk, mennyire emelkedhetnek, és hogy melyik lehet az egyik legjobb altcoin, amit érdemes megvásárolni.

A Chainlink új lendületet kaphat és 20 dollár fölé emelkedhet

A Chainlink (LINK) dominál a chartokon annak ellenére, hogy a heti charton kezdetben 2%-ot esett. Pontosabban, a közelmúltbeli csökkenő tendencia ellenére a Chainlink kripto emelkedő jeleket mutatott. Az ára 12 dollárról 14,75 dollárra emelkedett az elmúlt hét legmagasabb pontján.

Most a jövőbeli Chainlink árfolyamára vonatkozó várakozások optimisták, különösen, ha ismét pozitív figyelmet kap, és áttöri a 15 dolláros árszintet. A Chainlink árfolyam-előrejelzése szerint a kriptovaluta 2024 negyedik negyedévét 26,06 dolláron zárhatja.

A Bitcoin Cash árfolyama stagnál – Áttörheti-e a 400 dolláros akadályt?

A Bitcoin Cash (BCH) az elmúlt héten 4%-ot esett, azonban ez csak azután történt, hogy a kripto majdnem áttörte a 400 dolláros szintet, amely még mindig a fő ellenállási pont. Az árfolyam-diagramja szerint 349 dollárról 398,10 dollárra emelkedett, és ezen a növekedési ütemen hamarosan még magasabb hozamokra tehet szert.

A Bitcoin Cash kriptovaluta RSI és MACD mutatói továbbra is pozitívak, ami tovább növelheti az értékét és meghatározó szereplővé teheti az iparágban. A Bitcoin Cash árfolyam-előrejelzése szerint az év végére 668 dolláron állhat, ami az egyik legjobb altcoinná teszi a vásárlásra.

Az Angry Pepe Fork (APORK) innovatív “Conquer To Earn” staking programjával tűnik ki

Az Angry Pepe Fork (APORK) az innovatív „Conquer to Earn” staking programjával különbözteti meg magát más meme coinoktól. Ez a játékosított gazdasági modell eltér a hagyományos meme coinok hype és spekuláció alapú működésétől, fenntarthatóbb felhasználói elkötelezettségi stratégiát kínálva. Az APORK egyedi megközelítése jelentős befektetői érdeklődést váltott ki, előértékesítési finanszírozása meghaladta a 169 000 dollárt, és a hét végére 300 000 dollár fölé emelkedhet. A hagyományos staking módszerekkel ellentétben az APORK rugalmasságot kínál a felhasználóknak, hogy a tokenjeiket előre meghatározott időszakokra zárolják, amelyek megfelelnek a kockázati toleranciájuknak és befektetési céljaiknak.

Ezek az időszakok 30, 60 és akár 90 naposak lehetnek. A legrövidebb időkeret lehetőséget ad a felhasználóknak, hogy felfedezzék a platformot és annak funkcióit, míg a 60 napos szint optimalizálja a befektetésük hozamát. A leghosszabb időszak lehetővé teszi számukra, hogy maximalizálják a tétjük méretét a potenciálisan még magasabb hozamok érdekében. Ezen felül az APORK 1,9 milliárd tokenre korlátozott teljes kínálata hosszú távú szűkösséget teremt, ami a jövőbeni token árfolyam-növekedést ösztönözheti.

A felhasználói biztonság prioritása és a bizalom növelése érdekében az APORK egy átfogó okosszerződés auditot végzett a SOLIDProof – egy elismert blokklánc biztonsági cég – által. Az APORK kezdő ára 0,014 dollár, ami vonzó belépési pontot jelent bárki számára, különösen, mivel az elemzők a bevezetés és a fő CEX és DEX listázások után 100-szoros növekedést jósolnak, így az egyik legjobb altcoinná válik a befektetésre.

A helyes diverzifikációs döntés meghozatala

Világos, hogy Trump közelgő beszéde fellendítheti a kriptopiacot. Bár a Bitcoin továbbra is a legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptovaluta,  az olyan altcoinok, mint a Chainlink és a Bitcoin Cash is jelentős hozamokat hozhatnak. Azonban minden figyelem az Angry Pepe Fork felé irányul. Előreláthatólag 100-szoros növekedésre készül, és a legoptimistább kilátásokat nyújtja, így az egyik legjobb altcoinná válik a befektetésre.

Látogass el az Angry Pepe Fork előértékesítésére

***Figyelem! Fenti írásunk egy támogatott vendégtartalom. A BitcoinBázis szerkesztősége semmilyen formában nem vállal felelősséget a leírtakért és fokozott óvatosságra inti minden Olvasóját az extrém kockázatos kriptovaluta, CFD, token, metaverse, DeFi, play-to-earn és ICO/STO/SAFT befektetések kapcsán. Egyéni kutatás és az állítások alapos ellenőrzése maximálisan javasolt. Kereskedj, invesztálj és játssz felelősségteljesen.***